Fiksipirkka

Ois tuossa Ultegran kammet, joista poljinten kierteet tuoreeltaan feissattu, mutta ilmeisesti vetopuolella oli jotain enemmän rikki ja tuntu testilenkillä muljahtavan löysemmäks kun anto vähän voimaa. Aika salettiin olin muistanut kiristää oikein. Jotain loctiten tuotetta tai teippiä väliin vai suoraan roskiin kulkematta helicoilin kautta?

Istuuko suorassa kierteillä?

Täällä jotkut on muistaakseni kertonu, että kun on irrotellu epoksiliimalla lukittuja lukkorenkaita paskana olevilta kierteiltä, niin alta on paljastunu uudet epoksikierteet.

Eli olisko massiivinen määrä jotain todella vahvaa epoksiliimaa, ajat polkimet sisään ja annat kuivua ihan kunnolla (2 päivää). Sit annat olla siinä.

Suorassahan se juu istuskelee. Pitänee hakea tätä ja koittaa onneaan.

Laittaisin kyllä 2-komponentti epoksiliimaa, mut eipää oo kitistä kokemusta.

Tuo muljuminen on yleensä merkki siitä että kammenviiste pettää. Tuntuu hämäävästi ikäänkuin polkimessa.

Alkavaa kammen viisteen pettämistä ei huomaa kampea heiluttelemalla. Paha kyllä testata…

Trilo - 19:03, 12.4.2018 » Tuo muljuminen on yleensä merkki siitä että kammenviiste pettää. Tuntuu hämäävästi ikäänkuin polkimessa. Alkavaa kammen viisteen pettämistä ei huomaa kampea heiluttelemalla. Paha kyllä testata...
Harvemmin iskee vetopuolelle tämä.

Kerran oon kärsiny kammen viisteen takia muljuvasta voimansiirrosta ja siitä opiksi ottaneena voinkin todeta nyt kyseessä olevan HT2 kampisatsi.

Melkosen paksua tavaraa tuo repair putty, nähtäväksi jää päätykö sitä yhtään sinne minne tähtäsin. Ehkä jotain kunnon epoksiliimoja seuraavaan yritykseen sit.

Hyvä huomio Lumikolta!

Toivotaan nyt parasta kampien kaa. Anna kuivua kaks vuorokautta.

Jos kori on droppitangon kanssa liian leveä, tee kaksi leikkausta näin:

https://farm1.staticflickr.com/888/41427912461_98ba200014_b.jpg

Ja sitten taivuta takakulmaa sisäänpäin, varmistus nippusiteillä:

https://farm1.staticflickr.com/892/41385631972_678b5ef7e9_b.jpg

ja mene suoraan hobo-lankaan kulkematta ahmatopin kautta

Ongelma ei ole korissa. Joko hytin korkeus liian race tai tanko liian kapea/ei tarpeeks flaree.

Hyvä vinkki.

mankkis - 13:03, 13.4.2018 » Ongelma ei ole korissa. Joko hytin korkeus liian race tai tanko liian kapea/ei tarpeeks flaree.
Oon tällä foorumilla nähny vastaavan ongelman selvästi pienemmällä runkokoolla ajavalla henkilöllä, ja pienessä fillarissa ihan retkikorkeudellekin laitettu hytti jää aika lähelle etutartsia. Tankoni leveys on 42 cm eli ei edes ole mikään superkapea, vaikka toki nykypäivän Crusti-Matit vetelee puolimetristen tuolla puolen.

Eikä tämä nyt mitenkään kilpailullinen vielä ole:

https://farm5.staticflickr.com/4452/26284957149_fa27f7661d_c.jpg

Mr.Auer - 15:57, 30.12.2017 » No voi jestas. Luulin että oon outo ku hieron Cambiumiini aina mehiläisvahaa. Se kyllä hankautuu sateen sattuessa nopeaan housuntakamukseen, mutta niksihengessä ei ainakaan satula ala haisee pershielle. En muuten tienny et sellakka on kirvaneritettä. Kiitos tästä oppimiskokemuksesta :)
toistakymmentä kerrosta myöhemmin

https://i.imgur.com/z16Bdm7.jpg
https://i.imgur.com/3wZQdCh.jpg

Tuli vaan mieleen, et jos vaihtaa ketjuja kerran vuodessa, niin se yhden kesän ajetun ketjun voi pistää biitteriin (napavaihteiset, sinkulat, fixit). Tätä varten kannattaa toki aina säästää ylijäämä pätkät uuden ketjun asentelun jäljiltä.

Kerran kun pääsee alkuun, niin molemmissa fillareissa on uudet ketjut joka vuosi. Samalla ketjun hinta puolittuu.

walto - 20:09, 12.4.2018 » Kerran oon kärsiny kammen viisteen takia muljuvasta voimansiirrosta ja siitä opiksi ottaneena voinkin todeta nyt kyseessä olevan HT2 kampisatsi. Melkosen paksua tavaraa tuo repair putty, nähtäväksi jää päätykö sitä yhtään sinne minne tähtäsin. Ehkä jotain kunnon epoksiliimoja seuraavaan yritykseen sit.
Mitäs muuten tälle kuuluu?

Yhteisö fiilistelee kahvia, joten liipannee riittävän läheltä.

Keittiössä toinen tiskialtaista tyhjeni hitaasti. Koetin kaataa kuumaa vettä perään ja lisätä painetta täyttämällä altaan kokonaan, mutta viemäri veti edelleen huonosti.

No tänään sitten laitoin Aeropressin kyseisen viemärin kohdalle, laskin täyteen vettä ja iskin rivakasti männän alas. Humps. Sinne lähti tukos.

Laitetaas tämä tännekin kun niin ehdotettiin.

kaukomieli - 18:30, 10.4.2018 » https://lh3.googleusercontent.com/7I36bt6--bjQdkpSI04KGU0-X2qnFxaZEEp2CRGHHcA4EYmgjSD7jEOBT_PJLVX66Mvm3XYt6SgfSGAkVH1vmZlZS89ykMl6Wb1QQsRbAmpa49MrbImTRfX1LbywaT0dI9PVDVcLTA=w890-h667-no Bulldog mini -avaimen evoluutio. Oikeanpuolimmaisin toimii aivan hyvin avainrinkulan kera ja vie vähiten tilaa. Ois voinu tonkin muovin jättää käyttämättä.
Vois ehkä tuhota muistakin avaimista ton muovin ennenkuin se tuhoutuu, aivan 5/5 käyttöliittymä sanoisin, metallissa oli reikä valmiina.

siis parastahan tossa on et saa taas yhden toisista erottuvan avaimen lisää nippuun jonne on kuratoitu nyt vanhan ja uudenmallisia onguardeja sekä kryptonite

Trilo - 19:25, 20.4.2018 »
walto - 20:09, 12.4.2018 » Yhyy kammet paskana yhyy.
Mitäs muuten tälle kuuluu?
Väkevän ympäripyörimisen jälkeen otin toisesta pyörästä kammet lainaan ja salee tilailen helicoilit yms tarvikkeet joskus kun vitutukseltani jaksan.


kun venttiili on liian lyhyt deep-v:lle

1 Like