Proju: Töpseli

Tässä töitä vältellessähän on hyvä tehdä projektilanka.

Ei kyllä todellakaan ollut tarkoituksena ostaa enää yhtäkään pyörää tähän talouteen, mutta kun bongasin palstalla olevan kaupan Plugin runkosetin (se, joka käynnisti Suuren Runkokokokeskustelun vol n) niin pakkohan se oli ostaa pois. On meinaan hieman haasteellinen löydettävä tuollainen 59 x 54,5 -koko, kun se on muille kuin meille pääperseisille liian korkea tai liian lyhyt tai molempia, joten täytyy tarttua tilaisuuteen kun sellainen tarjoutuu.

Eli runkosetti on Charge Plug Grinder, koko M.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/16490226/pyorat/Topseli/runkosetti.jpg

Tällä haavaa ei ole varaa ostella uusia osia enempää kuin on välttämätöntä, joten siirrän tähän lähinnä Tarzanista osat, vähän sekasikiökokoonpano siis. Uusia osia on lähinnä keskiö ja jarrukaapelin pidikkeet vaakaputkeen (no niiden välttämättömyydestä voidaan kiistellä, mutta hommaanpa ne nyt silti).

Tässä vaiheessa ei siis ole tiedossa mitään putsausta ja huoltoa ihmeellisempää remonttia. Tarkoitus on sotkea tällä talvipyöränä, kun tähän kerran mahtuu isompaa nakkia vallan huoletta lokareidenkin kanssa.

Joskus tulevaisuudessa varmaankin maalautan tän, koska silmiin ja sieluun sattuu toi vihreän ja punaisen yhdistelmä. Vihreä väri on kuitenkin kiva, joten varmaan pysyn oliivinvihreässä, ja sen kanssa sopisi kivasti joku vaaleahko ruskea satula ja ohjaamo. Penkiksi varmaan Charge Spoon tai Knife, kun ne sopii mun takamukselle oikein mallikkaasti.

Osat on kirkkaita, ja kiekotkin haluan kirkkaina (nyt on mustat + kirkkaat puolat). Voisin oikeastaan kasata ne itse niin tuleepahan sekin homma opeteltua. Mielessä on jotkut semisyvät kehät tyyliin Aerorage, mutta en haluaisi ihan niin kaposia niin ei vituttaisi renkaidenvaihto aina niin tajuttomasti. Saa ehdottaa sopivia ehdokkaita, joko täällä tai kehätopsussa. Navoiksi korkealaippaiset Miche Primatot.

Lisäksi haluan etukorin, joku kirkas. Varmaan L-kokoinen Wald. Järkipyöräily ftw! Ja järkipyöräilystä puheenollen, toi seisontatuki saa lähteä, mutta jos satun etsimättä löytämään vähäeleisen seisontatuen niin isken varmaan sellaisenkin tähän kiinni.

Projektin ETA: joskus ensi vuoden aikana.

töpsyn geo oli kyllä turhauttava. siisteintä näissä on rungonväriset loksut, muista vaan ruuvilukite kiinnikkeisiin. tässä inspiskuvaa omasta. inspiroidu vaikka laittaa oikean mittainen takajarrun vaijerikuori.

Aijuu inspiskuvasta tuli mieleen et kirkkaat polkimethan tarvii kans ostaa.

Ja hitto, voin ehkä jopa slämmää stemmin kerranki!!!1

Väri aivan hyvä, ja jos talvipyörä on kyseessä, niin pulverimaalia ei kannata kyllä strippaa. Ja keventele ekana poistamalla toi jalka.

Juu jalka lähtee lähtee.

Vihreässä värissä itsessään ei ole mitään vikaa, eikä punaisessakaan sen puoleen, mutta yhdessä ovat kauheita. Tosin tuli äsken mieleen, että voisin tietysti ratkaista asian ihan vaan lätkäisemällä tohon viistoputken menkkakohtaan palan vinyylitarraa (vaikka ruskeaa) putken ympäri. Vähän dorkan näköistä sekin, mutta se nyt jää tonne kampien ym. taakse jonkun verran piiloon, eikä ainakaan ois enää punanen. :stuck_out_tongue:

Kaupunkiverstaalle leikkaaman tarrat.

Mittaapa varsin tuo c-t korkeus vielä. Mun mielestä se oli tuossa koossa ennemmin 57,5cm kuin 59cm, mutta tästähän on aikaa. Olisi muuten vaan kiva tietää, miten se oli.

Oisko Velocityn A23:t mitään?

Vieläkö herran vuonna 2014 joku ostelee raameja istuinputken mitoituksen mukaan? oe ja voe

kerro vielä lisää mitä et tajunnut

Mull Dundane, on se melko tarkalleen sen 59 cm.

makko, no ei tietenkään pelkän istuinputken mukaan, vaan tämä on korkea JA lyhyt. Yleensä joudun valitsemaan pyörän, joka on tarpeeksi lyhyt, mikä sitten tällä ~90 cm inseamilla tarkoittaa sitä, että satulatolppaa sojottaa puol meetriä satulaputkesta. Ja emäputki on lähes poikkeuksetta lyhyt ollakseen jotenkin suhteessa satulaputkeen, joten joudun puljaamaan speisereiden kanssa, että saan ohjaamon tarpeeksi ylös.

Kelpaako tahi riittääkö selitys?

Hmm, noi A23:t vois kyllä olla. Melko tyyriit, mutta onpahan kans kevyet. Laatukin korreloinee hinnan kanssa? Mieluummin sitä sit panostaa kerralla kunnon kiekkoihin, kun on sen aika, sen sijaan että hoardaa nurkkiin ihan-ok-rojua.

Ota kuva ittestäs ja postaa tähän.

^Oikeesti tossa toivottiin kuvaa sun mallipituisista sääristäsi :slight_smile:

Juujuu, hyvä seon, kunhan sössöttelen. Itelläki on vähän samanlaiset ongelmat ollu löytää tarpeeks korkeita ratahahlollisia runkoja, joten ymmärrän tuskailut.

.... - 20:39, 21.11.2014 » Ota kuva ittestäs ja postaa tähän.
http://hybridtechcar.com/wp-content/uploads/2013/12/1387110641_003.jpg

Hyvä geo, t. 173/84.

nysimum - 20:08, 21.11.2014 »

Hmm, noi A23:t vois kyllä olla. Melko tyyriit, mutta onpahan kans kevyet. Laatukin korreloinee hinnan kanssa? Mieluummin sitä sit panostaa kerralla kunnon kiekkoihin, kun on sen aika, sen sijaan että hoardaa nurkkiin ihan-ok-rojua.

Kun funtsin uusimpia kiekkoja olin blunt 35:sten tiimoilta yhteydessä yhteen brittiläiseen jälleenmyyjään. Tuli sitten puheeksi muutkin vaihtoehdot ja mm. A23 johon liikkeen edustaja totesi, että tuotannon siirryttyä ausseista jenkkeihin alkoi ilmetä laadullisia ongelmia joka sai liikkeen siirtymään kasauksissa archetypeen.
nysimum - 20:08, 21.11.2014 » Hmm, noi A23:t vois kyllä olla. Melko tyyriit, mutta onpahan kans kevyet. Laatukin korreloinee hinnan kanssa? Mieluummin sitä sit panostaa kerralla kunnon kiekkoihin, kun on sen aika, sen sijaan että hoardaa nurkkiin ihan-ok-rojua.
No nyt kun katsoo tarkemmin, voisi ne monessa paikassa olla laatuun nähden vähän halvempiakin. Kannattaa ehkä tsekata vielä mitä Kinlinillä on tarjottavana tai säästää rahansa esim. Archetypeihin.
nysimum - 20:44, 21.11.2014 »
.... - 20:39, 21.11.2014 » Ota kuva ittestäs ja postaa tähän.
http://hybridtechcar.com/wp-content/uploads/2013/12/1387110641_003.jpg
Rakkauteni kusimummoon vain vahvistuu <3

^ Tossa ei näy sääret :frowning:

Munarkki - 21:48, 21.11.2014 »
nysimum - 20:44, 21.11.2014 »
.... - 20:39, 21.11.2014 » Ota kuva ittestäs ja postaa tähän.
http://hybridtechcar.com/wp-content/uploads/2013/12/1387110641_003.jpg
Rakkauteni kusimummoon vain vahvistuu <3
Kaks tardista ansaitsee toisensa