AMA: 2009 Vigorelli joka on AIVAN HYVÄ

Mulla meni maalit mataksi ensimmäisen talven aikana, mutta mistään ei ole lohkeillut. Massatuotanto tietenkin on voinut heikentää laatua… :wink:

SIc transit gloria aluminium.

EDIT: osasyynä noihin maalivaurioihin on kyllä se, että pyörää on pitänyt tunkea haarukanpäät edellä kaikenmaailman pyörätelineisiin.

Tää on kyllä oikeinkin rataisannäköinen vehjes. Hyvä tankopäivitys. Lisäksi musta haarukan päissä toimii oikein hyvin muutoinkin paljon mustaa sisältävän kokonaisuuden kanssa. Musta kampisetti vois tosin olla jo liikaa(?)

Noista vanteiden tarroista en sen sijaan vaan opi tykkäämään. Itse otan aina saman tien pois, kaikista. Toisaalta nuo toimivat tässä kyllä paremmin kuin monessa muussa tänne arvostelun alle työnnetyssä kulkineessa johtuen koko paketin kilpapyörämäisestä tarroituksesta ja natsaavasta värimaailmasta.

Kokonaisuudelle joka tapauksessa silkkaa arvostusta.

Kiitos vain. Tosin tuo tanko on ehkä liiankin kompakti, siinä on todellinen reach tyyliin < 80 mm ja droppi < 150 mm, eli ajoasento jää aika lähelle nuudelia sentin lyhyemmällä kannattimella, itseasiassa vähän lyhyemmäksi, koska tuo on n. 5 senttiä kapeampi alaotteelta ku nuudeli. Samaten tuo alaotteen kaarre on aika tiukka. Slämmäysvaraakin on enää 5 mm, ehkä tarttee ottaa nekin löysät pois :wink:

Täytynee kattella tää syksy, ja jos tuntuu oudolta, niin testata vaikka Dedaa. Muutoin tuo kapee droppi tuntuu ihan kivalta, vaikka pikku epäilys oli että miten se ajo ny onnistuu, nyrkit melkeen yhdessä.

Mitä mustiin kampiin tulee, niin Sramithan olis siihen vastaus, mutta ku nyt on Gamagoolot tuossa, ni vispataan niillä. Todellisuudessahan mun olis pitäny Dura-Acet hankkia, mutta kun iski kitsaus…

Olipas mielenkiintoinen juttu. Kävin tänään maantielenkillä uuden tangon kanssa, ja koskapa siitä ei saa hääviä yläotetta (muuten kuin laittamalla nyrkit kiinni stemmiin), niin päästelin suurimman ajasta dropeilla, jotka ovat samalla korkeudella mutta vajaan sentin lähempänä kuin ennen, mitattuna satulan kärjestä.

Yleensä mulla alkaa jossain vaiheessa lenkkiä sattumaan alaselkään mutta nyt ei tullut mitään sen kaltaisia tuntemuksia. Johtuukohan se vähän lyhyemmästä ajoasennosta, siitä että tanko on selvästi kapeampi, vai siitä, että ranteet on suoremmassa (jos vertaa aiempaan nuudeliin, niin tangonpäät osoittaa vähän enemmän alaviistoon)?

Vai onko se merkki siitä, että tanko on liian ylhäällä? Mää hain kuitenkin puhdasta ratasetuppia o_O

Business in the front, party in the back: takakiekko on väärän värinen koska Ellipsessä 16T / Vittoria Diamante Pro Light ja tässä 17T / Gatorskin.

Laitoin myös silkkaa turhamaisuuttani carbon effect tankonauhat vaikka vanhat olivat täysin käyttökuntoiset. Mutta on tosi kivan ja jämäkän tuntuiset nauhat.

EDIT kas, kuvakin on totuttuun tyyliin vähän tärähtänyt.

kyttyra - 11:46, 8.5.2012 » Business in the front, party in the back: [s]taka[/s]etukiekko on väärän värinen
FTFY
ubi - 13:41, 8.5.2012 »
kyttyra - 11:46, 8.5.2012 » Business in the front, party in the back: [s]taka[/s]etukiekko on väärän värinen
FTFY
Se on niinkuin minä sanon :) Jollet usko niin katoppas miten pöntöltä näyttää kun on kirkas etukiekko ja jarru katuratailua varten:

Hassu juttu miten Nelsoniin noi kiekot sopi paljon paremmin. En silti osta sitä takas.

okei, riita puoliksi ja spokki eteen koska:

kyttyra - 16:44, 8.5.2012 » katuratailua varten
;) ja se oiski ku aikamatka muutama vuos takas päin...

Tää taitaa olla nyt mahdollisimman epämuodinmukainen, koska tanko ei oo mallia kompakti tahi ergo ja satulakin osoittaa…ylöspäin.

Täytyy antaa kyl tuolle vähän armoa, oli jo melkoinen työ saada takakiekko suoraan.

Aina tykännyt tästä väristä. mistämoisen freimin hommasit?

Tuo on hankittu PBK:sta vuonna 2009 (ja saman vuoden mallia). Uudemmissa fagoissa on mun mielestä paljon käppäsemmät dekaalit :wink:

itse pidän myös uudemman dekaaleista. mut mä olen ihastunut mies vieläkin.
ellipset kuumottaa

PARÅÅS kiekkosetti. One bike to rule ´em all. :slight_smile:

^joo, mutta vaikka Ellipset kestää yllättävän hyvin kaikenlaista vammailua, niin tuo takakiekko on jo sen verran kuhmuinen että en sitä enää kovin mielelläni poolokentälle tuo…taitaa olla luotisuoraksi rihtaaminen mahdoton tehtävä. No, sitku vanhat paskat levii, niin uutta tilalle.

Hoh hoh hoo, jo loppui glorifioidun markettikiekon jarrupinnan sääliminen. En minä sitä tuonne pataan silti ole laittamassa. Esi gripit hellii kämmeniä ja tupé istuinluita. Bottom-baguette pitäköön jumalatonta natinaansa kunnes kammet alkaa kolista chainstayhin.

  1. Fat fuck

Mitäs ruokaa duunaat tuolla? ps. tykkäsin tosta edellisestä setupista enemmän. Kiekot on cuumat.

olisko ainakin kesäkurpitsaa pilkottuna? On mukavan kisaisa ulkoasu (aisa, tirsk).

Ontopic:
Eturieskaksi Rotorin Qringin tyylinen, jossa on kauheesti reikiä ja grafiikkaa ihan ulkonäkösyistä vaan :stuck_out_tongue:

Crusty - 19:55, 16.11.2012 » Mitäs ruokaa duunaat tuolla? ps. tykkäsin tosta edellisestä setupista enemmän. Kiekot on cuumat.
Porsaan jauhelihaa. Pekonin jämät. Kesäkurpitsaa. Sipulia. Lanttua. Lipstikkaa ja muita mausteita. Lipstikka on ihan paras mauste, pitäis varmaan mennä jouluks Keski-Suomeen, kotiväellä on sitä varmaan kilokaupalla. Inha kauppias taas pyytää mokomasta suunnilleen saman verran kilohintaa kuin sahramista, perkele.

Rataisa setuppi oli pop työmatkatempossa tasamaalla ennen koulujen alkua, mutta tällainen vanha pehmo tykkää etujarrun tuomasta ja suomasta lisäturvasta.

^alkaa ulkonäölliset speksaukset olla tehtynä: toi on irl huomattavasti rumempi maalipinta on huomattavasti katu-uskottavampi kuin mitä mun käppänen kännykamera antaa ymmärtää.

^possun jauhelihaa, mitäs sviddua onko se oikeesti muka syötävää? ei mut katurata keittiössä on just hyvä. Toupe kiinnosta! pitää varmaan hakee sellosta testiin keväällä.
onks toi ec90 stemmi vai nääks mä jotai omiani?