Lokasuojat

http://www.ribblecycles.co.uk/products/images/small/CSNAFORW250_1_zoom.jpg
Kappas. Hiilarihaarukka, joka on tehty lokareita ajatellen. Kuvassa linkki verkkokauppaan.

Koitin vähän ettiä tuloksetta olisko jotain pätevää ohjetta lokarien paikkojen/asentojen asettamiseen. Eli mistä se vesi pyörii, ei ihan täydellistä ajatusta ainakaan etulokarin laitosta ole että saisi estettyä tuon jaloille pärskimisen? Ei noita täyspitkiä halua laittaa ja varsinkin kun kumit kasvaa nastojen myötä ja syksysetupin kautta niin ei edes pysty

edit: ovat siis “mtb”-lokarit

^ Ilman täyspitkiä jalkojen kastumista taitaa olla melkein mahdoton välttää väittäisin. Racebladeilla yms. pääsee lähimmäksi, mutta niilläkin kyllä pidemmällä matkalla kengät kastuvat.

Joo tähän vähän päädyinkin. Kelasin vaan että missä kohtaa antaisi parhaan suojan ja tuo takalokarin kulma kanssa mietityttää, enemmän pystyyn se kai pitäisi laittaa mutta sitten miettii että menee takareisille vettä

Minulla on (vaihde)pyörässä SKS Bluemelsit, Kojakit ja varsin tiukka sovitus (vain muutama mm väliä renkaan ja lokasuojan välissä). Runsaassa vesimäärässä ajettaessa lokasuojien suojausominaisuudet laskevat jotenkin tosi oudosti, ja kengät täyttyvät vedestä. En ole vielä päässyt selville, tuleeko vedenpaisumus etu- vai takapyörästä. Niskaan tai naamaan vesi ei kuitenkaan sinkoa.

Ei ne lokasuojan jatkona roikkuvat roiskeläpät ihan turhia ole…

Toimiiko Bilteman 27667 täyspitkälokarisetti 42/622 Winter-marojen kanssa, jos lokarit vaan muuten saa mahtumaan? Riittääkö lokareissa leveys?

Kokemuksia SKS Mud-X:stä tai X-Boardista? Vaihtoehtona ei oo kuin viistoputkeen kiinnitettävä loksu.

Ostin pomppikseen tuon Mud-x ja se näyttää aivan hirveälle,en laita kiinni vaikka satais äkeitä :smiley:
Toimivuus on varmaan semmoinen että pahimmat ravat ei lennä silmille.

Jando - 11:47, 29.10.2012 » Toimiiko [Bilteman 27667](http://www.biltema.fi/fi/Vapaa-aika/Polkupyorat/Lisavarusteet/Naytot/Lokasuojat-vakiopyoriin-27666/) täyspitkälokarisetti 42/622 Winter-marojen kanssa, jos lokarit vaan muuten saa mahtumaan? Riittääkö lokareissa leveys?
Riittää aikalailla justiinsa, kokemusta on yhden talven ajalta.

SKS:n legendaarinen majavanhäntä X-TRA DRY saa pidemmän ja kapeamman kaiffarin tarkoitettuna 28" renkuloille: SKS GERMANY ☆ Führender Hersteller von Fahrradzubehör

http://www.sks-germany.com/images/product/detail/11093.jpg

http://www.sks-germany.com/images/product/zoom/11093-1.jpg

Ja ilman sitä saranaa!

Jaa eikö sitä saa sillai Tiksihenkeen tököttää?

^ Saahan sen kun asentaa runkoon jossa epäluonnollisen jyrkkä kulma istuinputkessa :wink:

LRM - 1:19, 28.9.2012 »
LRM - 2:54, 21.9.2012 » Tämä alkaakin olla taas melko ajankohtainen aihe. Biltemasta kun ei enään saa nitä pikakiinnikkeillä olevia lokasuojia, niin mistä hommata jotkut vastaavankaiset? Saisi toimia 35mm nastoillakin.
Anyone?
Larunpyörässä oli viime talvena hyllyssä jotain pikakiinnikelokareita.
jukkas - 21:31, 8.11.2012 » ^ Saahan sen kun asentaa runkoon jossa epäluonnollisen jyrkkä kulma istuinputkessa ;-)
myös kun asentaa väärinpäin? kyllä hätä aina keinot keksii..

…no ei välttämättä sama efekti, mutta aika spedeltä näyttää kuitenkin…

Mull Dundane - 12:35, 30.9.2012 » Ei ne lokasuojan jatkona roikkuvat roiskeläpät ihan turhia ole...
Eipä niin :) https://lh3.googleusercontent.com/-1hD7_dlYmvo/S7BLcXYdLaI/AAAAAAAAAhc/6RVZO1GPd3s/s320/P1050020_3.jpg Jalat pysyvät kuivina, mutta ennen kaikkea voimansiirto pysyy hiljaisena.

http://www.wigglestatic.com/images/curana-c-lite-zoom.jpg

nimikin sen jo kertoo, Curana

Noniin eilen tuli otettua pyörästä kaikki irti älläreissä. 50 minuutin jälkeen motonetistä ostettu perus, satulatolppaan kiinnitettävä, lokari piti ottaa laukkuun loppu ajoksi. Sen verran tulee töyssyä että pultti oli pyörinyt irti. Eli en suosittele ostaa motonetin halpoja lokareita, itsellä oli pakko sillä toinen pyörä ulkona ja pikalokareita kun lähtee irti kuulemma. Nyt tulee origami ja pitää varmaan nipusidettä viritellä. Edessä mudguard johon viritin myös nippusiteen

http://www.ridepdw.com/sites/default/files/images/catalog/310_excalibur_silver.jpg

bling bling majavanhäntäSWÄÄÄÄG!: