Mistä nimimerkkisi tulee?

Olen suomenruotsalaisen kalastajan vaimo sekä vene. Olvia etsimässä.

asb - 21:56, 7.6.2014 »
jjs - 21:22, 7.6.2014 » Oisko vaikka tylsästi vaan nimikirjaimet.
Harmittais,jos olis neljä nimee. Sitte ne ei mahtuis kolikkopelin hiscore-listalle.
Tämä.

Alunperin meitä oli neljä Vesaa, tehtiin kaikki yhdessä, silloin jo meitä nimitettiin Vesa x 4, liikenne on korjannut myöhemmin kolme paremmille ajoradoille.
Ja jo aikoinaan rakentelin kaikkea, eka luukku sai lempinimen vesan veturi ja vene veistämö ja siinähän kaksi ekaa kirjainta ovat ve, jo silloin se muuttui vex4 ja myöhemmin wex4.si W tulee sukunimestä. Ei sen ihmelisempi stoori.

Helvetin nokkela kirjainleikki ristimänimestäni jonka keksin 12-vuotiaana. Sillä on menty.

Tomi vääntyi Dompaksi kun ensimmäisiä FPS:iä rupesin harrastamaan ja siitälähin kulkenut mukana nettijutuissa. 92 yllättäen syntymävuosi koska perus domppa oli jo viety >(

Veljeni penskoilla oli parikytä vuotta sitten leluapina, jolle he olivat antaneet nimeksi Aki Alppiapina. Nappasin nimen heiltä ja olen sillä nimella tai sen muunnelmilla seikkaillut siellä sun täällä. Myöhemmin huomasin, että alppiapina on yksi kapteeni Haddockin käyttämistä haukkumanimistä Tässä lisää niitä, jos tarttet.

Pikku-Lauri → pikkis → pkks

Joskus tuuttaa tyhjää.

Jostain syystä en aikoinaan rekisteröityessäni kirjoittanutkaan nimeäni isolla alkukirjaimella.

Olin kaaauan sitten hetken aikaa fillarilähettinä eräässä suurkaupungissa. Reittejä, joilla oli vähemmän liikennettä, valoja ja pysäytyksiä, kutsuttiin nimellä “freeflow”. Ne olivat joillekin tarkoin varjeltuja salaisuuksia, joita pimitettiin huolella. Parhaat dispatcherit ja lähetit taas merkkasivat reittejä auliisti byroon jättimäiseen karttaan, josta niitä saattoi aina työvuoron alkaessa tai päättyessä käydä bongaamassa…

etu- ja sukunimen alkukirjaimet OLHI->HOIL. näin kuulostaa paremmalta. taipunut interwebissä myös muotoihin ohoil, hoill, ohill…

Eka olin Monarkki ja se tuli yhdestä Monark-pyörästä. Sit yx Arto ja muut Jupet rupes sanoon mua Munarkiks ku mulla on ihan helvetin iso muna ja puhun siitä paljon. Sit se nimi vaihtu Munarkiks virallisesti.

Vähä harmittaa ku sit porukka rupes uliseen et nimimerkki vaikuttaa liikaa munakorvalta mutta mä uskon että tähän maailmaan mahtuu paljon munia.

Levyjä tulee soitettua samalla nimellä ja englannin sanakirjassa en siis joskus muinoin kovin pitkälle A:ssa päässyt. Azure siis tarkoittaa taivaansinistä ja kyllähän välillä jotain baleaarisempiakin settejä tulee kieltämättä soitettua:)

Ilona on kolmas nimeni ja olen lähes aina iloinen. Enna taas on kutsumanimeni ja ilonanne on väärinpäin Ennan oli. Taisin keksiä yhteyden joskus ollessani hurja räppi-chicksi JKL:n Blazen freestyleringissä. Ilonanne siirtyi sitten “taiteilija-nimestä” internettiin.

ikivanha irkkinikki, väännös etunimestäni.

Alppiapina - 23:13, 7.6.2014 » --- yksi kapteeni Haddockin käyttämistä haukkumanimistä [Tässä lisää niitä, jos tarttet.](http://fi.wikiquote.org/wiki/Kapteeni_Haddock)
Go Haddock! Listan ekana solvauksena "absolutisti" :D Oma nimim. on myös yleis-inter-net-nimeni. Ja [i]ricochet[/i] vaan on siisti sana jotenki. Oliski nimeni Kimmo ni voisin olla vaikka [i]Kimmo-que[/i].
Iikeli - 21:21, 7.6.2014 » Nyt on sitten ala-asteen jälkeen kaikissa nettijutuissa ollut [s]iikeli[/s] Likeli nimimerkkinä.

Oma nimimerkki tulee Ressun alter-egosta J Cool:sta, LL Cool J:stä ja omsta etunimestä joka alkaa J:llä.
Tämä kaikki höystettynä sillä ironoalla (tai ehkä sarkasmilla, en osaa päättää kummasta on kyse) etten ole alkuunkaan “cool” (enkä ole koskaan ollut)… ei jaksa alkaa miettiin miksi se noista tulee.

Neuvolassa on parhaimmillaan ilmoitettu strategisiksi mitoiksi ~190cm/140kg. Nykyään oon vähän kevyempi, pituus lienee aika samoissa. Nimimerkki ollut käytössä jostain Msn-messenger ja Habbo Hotel alkuajoista asti, on jonkin sortin ajatusleikki Robin Hoodin Lil’ Johnia mukaillen, koska hänkään ei ollut pienestä etuliitteestä huolimatta ihan siro poika…

adsfdsafafdsaf