Mistä nimimerkkisi tulee?

Meitä Antteja usein kutsutaan Anaksi, niin teki myös vaimoni.
Lapset sen sitten väänsi Anatiksi.

Moottoripyörä. Mulukku pelle. Maistuuko pilsneri. Mashilla poljen.

Nimikirjaimet.

http://www.discogs.com/Zoviet-France-Mohnomishe/master/26315

olen kaunis nainen ja asun vedessä

Kiitos sigusta.

jjs - 21:22, 7.6.2014 » Oisko vaikka tylsästi vaan nimikirjaimet.
Harmittais,jos olis neljä nimee. Sitte ne ei mahtuis kolikkopelin hiscore-listalle.

Alivaltiosihteerin “Luontoillassa Alivaltiosihteeri-kirja” -hupailusta (2.10.2002) pöllitty.

Oon yrittän pitää itseni itsenäni foorumeilla.
Joten ihan omalla nimellä mennään…

Lapsuuteni Vantaan lakaisukoneista / tiputtelemalla kirjaimia ristimänimestä pääsee aika lähelle split

Oltiin joskus alaikäisinä Turussa ja tupakkia piti saada. Porukan kaikki muut kolme kaveria oli jo käynyt kokeilemassa paikalliselta ärrältä onneansa ja sitten yks kaveri tokaisi mulle: käy sä nyt vielä kokeilee ku sulla on kaikista…( kymmenen sekunnin hiljaisuus) …Naama( seurasi kova naurun remakka. Muistini ei kerro myytiinkö mulle tupakkia vai ei. Sitten mua kutsuttiin naamaksi siitä lähtien kyseisessä kaveriporukassa. Myöhemmin samana vuonna olimme vaeltamassa haltilla isommalla porukalla ja päätimme pitsuskönkään vesiputouksessa lähettää pullopostia. Päiväsimme sen vuodelle 1944 ja kirjoitimme sen siten, että jokainen sanoo lauseen kerrallaan ja yksi viestin lauseista oli “shcnaamar sai kranaatisirpaleen päähänsä…”. Siitä lähtien meikäläistä kutsuttiin pitkään schnaamariksi ja käänsin sen siitä sitten itse enemmän suomalaiseen asuun snaamariksi.

Sukunimestä ja jonkun inttikaverin keksimästä taivutuksesta. Pursi siis taipui genetiivissä Purren.
“Kenen punkka tää on?!” “Purren”

Hyvä kaverini alkoi kutsua Tuskaksi , kun mökin saunassa oli aina aika lämmin ja mukavan paljon löylyä. Ja kuva avatarissa on meidän saunan kiukaan luukku .

Keksin ala-asteella hienon nimimerkin omasta nimestä ja terminaattorista innoittuneena. Käytin sit mm spostissa ja tietokoneen käyttäjänä. Sit se jäi käyttöön ku en jaksa uutta kehitellä.

Kirjoitan ristimänimelläni, joka on riittävän harvinainen, että on pakko pidättäytyä kirjoittamasta ihan kaikkea.

Hyvä taktiikka, suosittelen.

Olen suomenruotsalaisen kalastajan vaimo sekä vene. Olvia etsimässä.

asb - 21:56, 7.6.2014 »
jjs - 21:22, 7.6.2014 » Oisko vaikka tylsästi vaan nimikirjaimet.
Harmittais,jos olis neljä nimee. Sitte ne ei mahtuis kolikkopelin hiscore-listalle.
Tämä.

Alunperin meitä oli neljä Vesaa, tehtiin kaikki yhdessä, silloin jo meitä nimitettiin Vesa x 4, liikenne on korjannut myöhemmin kolme paremmille ajoradoille.
Ja jo aikoinaan rakentelin kaikkea, eka luukku sai lempinimen vesan veturi ja vene veistämö ja siinähän kaksi ekaa kirjainta ovat ve, jo silloin se muuttui vex4 ja myöhemmin wex4.si W tulee sukunimestä. Ei sen ihmelisempi stoori.

Helvetin nokkela kirjainleikki ristimänimestäni jonka keksin 12-vuotiaana. Sillä on menty.

Tomi vääntyi Dompaksi kun ensimmäisiä FPS:iä rupesin harrastamaan ja siitälähin kulkenut mukana nettijutuissa. 92 yllättäen syntymävuosi koska perus domppa oli jo viety >(

Veljeni penskoilla oli parikytä vuotta sitten leluapina, jolle he olivat antaneet nimeksi Aki Alppiapina. Nappasin nimen heiltä ja olen sillä nimella tai sen muunnelmilla seikkaillut siellä sun täällä. Myöhemmin huomasin, että alppiapina on yksi kapteeni Haddockin käyttämistä haukkumanimistä Tässä lisää niitä, jos tarttet.