Jääkendo

^pakko kompata, ruvennut vähän katsoon kiekkoa sillä silmällä, että paljonko siellä kaukalossa pelataan taidolla ja paljonko siellä otetaan kerta kerralta rajumpaa kontaktia. Onhan se vähä oudon näköistä ku kentällä mennään taklauksesta taklaukseen.

Munarkki - 11:02, 26.5.2014 » ^pakko kompata, ruvennut vähän katsoon kiekkoa sillä silmällä, että paljonko siellä kaukalossa pelataan taidolla ja paljonko siellä otetaan kerta kerralta rajumpaa kontaktia. Onhan se vähä oudon näköistä ku kentällä mennään taklauksesta taklaukseen.
Mulla sama.

Niin vähän seuraan ja pitemman ajan jälkeen kun katson, niin ukkoa aika huolella niputetaan. Reeneissä on varmaan nykyään joku pommien vastaanottamisharjoitus esim. laitaa päin luistelu.

Ei ole itseni asia kauhistella, kun en seuraa tai pelaa. Pelissä itsessään ei ole vikaa, mutta ne ihmiset ja hurlumhei tuon ympärillä on pilannut jääkiekosta omalla kohdallani kaiken siistin.

Mä luulen, että mun kohdalla vähän kaiken urheilun suhteen on “ongelmana” se, etten ole oikein tällainen fani-kulttuuriin sopiva yksilö. En siis osaa heiluttaa lippua, ottaa duunista saikkua, huutaa ja parjata vastustajia ja ryypätä&juhlia kun “voitetaan”.

Kun pelaan tai kisaan itse teen sen mielelläni voitosta, mutta katsojana nautin enemmänkin suorituksista ja hienoista jutuista mitä tapahtuu. Esim. lätkässä kun vedetään suoraan syötöstä kaarelta kiekkoa kattoon niin, että juomapullo lentää ei pelipaidan värillä ole väliä. Kaunista se on aina.

Ei tässä oo tosiaan koskaan torille tullut lähdettyä, mutta eilinen matsi oli hiton viihdyttävä. Kovin paljon jaksa jokavuotisia MM-skaboja seurata, sen verran kuitenkin että finaalit ja Suomi-Ruotsit. Ja kuten Zykkeli sanoi, hienoja suorituksia on kiva seurata.

Tuntuu vähän pahalta myöntää, mutta saan myös itse paremmat fiilikset vastustajan tekemästä tyylipuhtaasta suorituksesta kuin omien säkällä ja munkilla tekemästä räkämaalista. Taitolaji jne.

^Ilmankos sua puistossakin nahkapäät homoksi huutelee.

RTZ - 13:21, 26.5.2014 » ^Ilmankos sua puistossakin nahkapäät homoksi huutelee.
No joo, tosin ne vaan kyseli, että oltaisko me HOMOJA.

Kyllä se kuule näkyy päälle päin jos nauttii vastustajan taiturimaisesta “pelivälineen” “maaliin” “laittamisesta”.

Eilen oli mun mielestä tosi hyvä peli. Suomi pelas hyvän pelin, mutta Venäjä oli vaan parempi. Venäjän superstarat näytti olevansa maineensa arvoisia. Vieläki fiilareissa!

Jep, hyvinhän se Putin taas pelas, on se kova jätkä. Melkoinen monitaituri :wink:

niin, onhan se tavallans jännää (=outua) et kavereiden duuni on sitä että niitataan toisia laitaan & annetaan poikittaista ja “pikkupusuja”

joskus kuvitellu et mitä se tarkottas tässä omassa työssä ja saanut hauskoja skenaarioita; poikittaisella A4-riisillä niittaan kaverin kopiokonetta vasten, öh, tai käytävällä vastaan tulevan kolleegan puolihuolimattomasti kampitan, toivoen ettei iso pomo nää, toisen kaverin huoneeseen, tästä ryntäämisjäähy tälle kampitetulle… saattashan sitä tuolla maastossakin jotain kivaa keksiä… mitenhän noita kaivantoja yms. vois hyväksikäyttää…ööö…

no, välistä tuntu et kattooko tässä potkupallua ku filmaaminen oli sitäluokkaa, mut ei, olise sitteki tätä jääkendua, hurlumhei täältä tähän ja ensvuonna uudestaa topicci auki

Jääkiekko on sellaista tukahdetuttua raivoamista ja väkivaltaa. Tavallaan urheilun hengessä kunnioitetaan vastustajaa mutta toisaalta kohdellaan kaltoin erinäisin menetelmin. Joillekuille, varmaan peinelle prosentille, parasta on se kun hanskat putoaa ja roikutaan toisen nutussa.
Hauskintahan tässä on se, että jokaiselle elleskapille on oma nimikkeensä, rangaistuksensa ynnä lento-emäntämäinen pantomiimiesitys! On kiellettyä mutta onko sittenkään. Hm. Urheilun moraalikäsitystä parhaimmillaan? Kaikki on sallittua kunhan kukaan ei nää.

Saan sairasta mielihyvää kun jengi valittaa ja itkee ‘‘TUOMAREITTEN VIKA’’
Hyvä vaa et hävis ni ei tarvinu yöllä lähtee ulos ni jaksaa töissä hyvin

Emmä oikein jaksa uskoa, että kukaan niin tosissaan ottaa. Mutta hyvä fiilis kandee aina otta sieltä mistä sen saa. Olipa se sitten fiilis rehdistä voitosta tai sairas mielihyvä tappiosta. Kai :smiley:

Bruuttus - 14:41, 26.5.2014 » Saan sairasta mielihyvää kun jengi valittaa ja itkee ''TUOMAREITTEN VIKA''
Tää niin vitusti. Oli mukavaa seurata illalla kun kaverit itkee perse ruvella kun tuomarit oli niin huonoja. Mikä siinä on vaikeaa ymmärtää, Venäjä teki 5 maalia ja Suomi 2 eli parempi voitti. Ei ne tuomarit niitä kiekkoja sinne maaliin potki.
Hikky - 14:47, 26.5.2014 »
Bruuttus - 14:41, 26.5.2014 » Saan sairasta mielihyvää kun jengi valittaa ja itkee ''TUOMAREITTEN VIKA''
Tää niin vitusti. Oli mukavaa seurata illalla kun kaverit itkee perse ruvella kun tuomarit oli niin huonoja. Mikä siinä on vaikeaa ymmärtää, Venäjä teki 5 maalia ja Suomi 2 eli parempi voitti. Ei ne tuomarit niitä kiekkoja sinne maaliin potki.
Otitko huomioon että 4/5 venäjän maaleista tuli ylivoimalla?

“Parempien ihmisten” lätkä-antipatia on parasta.

Menttaalia -ja fyysistäkin- haittaa sekä hyötyä tuomareista.

Nyt koimme vääryyden, koska hävittiin. Jos ois voitettu, ois osin kiitelty myös tuomarit vaikkakin oisivat pelanneet/tuominneet vieläkin törkeemmin.

Ja eikös rikokseen yllyttämisestäkin saa tuomion, ei pelkästään rikoksesta? että ei voi sanoa etteikö tuomarointi vaikuttaisi pelaamiseen. Ei niitten tartte niitä kiekkoja sinne fyysisesti käydä potkimassa tahi kendoomassa.

nyt lukkoon ja äkkiä tää topakki vuodeksi ennen kuin ne mailat on taas siellä stockan ikkunassa:)tuomareilla jatuurillakin on aina osansa asiassa, mut on sekin kyllä tosi asia että jos ei tee tyhjään maaliin edes puolia kerroista ni ei kyllä voi voittaa!

No siis ensinnäkin tuomarit vihelsi ja jätti viheltämättä, ei ne loppujen lopuksi näitä pelejä ratko… Kyllähän se päähän ottaa aluksi juu, mutta peli meni jo.
Toiseksi, toi korvanappikommunnikaatio- kohu on taas turhaa valitusta… Eiköhän jätkät ja kakkosvalmentaja osaa noudattaa sovittua pelitapaa, jos nyt jotain päätöksiä koutsi sano koska Malkinin vitja tai joku muu hyppää kentälle.
Kyllä se parempi joukkue voitti, Venäjä hyödynsi maalipaikat, kun taas suomi ei… Kyl oon pirun tyytyväinen, et tollanenkin “räkänokka”- porukka saavuttaa hopeeta ja taisteli hyvällä asenteella!