Ensiprojekti: Bella Bellini

Kaunis tästä tulee.

dras - 9:56, 12.6.2014 » Tää projekti vaatii selvästi poolopelejä. Eikö tää niitä varten rakennettuki?
joojoo, yks peli vaa ja katu-uskottavuus avot!
normaali - 17:37, 30.5.2014 » Jos kestää mulla pooloissa niin kestää naapurin tytöllä tyttöjen jutuissa.
En tiiä mitä Eetu tällä tarkotti, mitä ne on ne tyttöjen jutut?

Mites tää?

^^sexxsimiä

^

10.9.2013 » ei täällä [s]miten vaan[/s] voi olla.
korjasin

Tästä tulee tyylikäs vain ja ainostaan hakemalla townie-tyylistä ratkaisua. Miksei sinkulana, mutta paras olisi varmaan vaihteilla. U know viiksitanko, kokopitkät lokarit, joku just style peukalovaihtajaratkaisu jne…

Tää ehti hieman jo pölyttyä, mutta nyt vihdoin takaisin reissusta ja takas projektin pariin. Näin jo unta, että joku oli murtautunu asuntoon ja pölliny tän, muttei ollut huolinut satulaa mukaan.

Turbo tuli tosiaan päällystettyä, mutta lopputulokseen en ollut niinkään tyytyväinen. Olisi pitänyt hioa tuota pehmustetta hieman paremmin tietyistä kohtaa. Ohut nahka ei armoa anna. Kaikki pienetkin epätasaisuudet kyl näkyy (perfektionistin silmään ny ainakin) mutta eipähän tuo nyt haittaa. Väliaikainen ratkaisu joka tapauksessa ennen kuin se sopiva satula löytyy.

tadaa!
http://s22.postimg.org/3mi3f7clt/image.jpg
http://s28.postimg.org/9n2jvjwpp/image.jpg
http://s17.postimg.org/dr271p6qn/image.jpg
http://s7.postimg.org/5nc6iql3v/image.jpg

Värimaailma on melko vaalea, mutta pidän tästä näin. Lian myötä sitte tummenee sen verran kun on tummuakseen.

http://s18.postimg.org/plu8yjymh/IMG_3772.jpg

Tälläinen tuli kans hankittua. Nyt vain pitäs saada jostai työkalu, jolla iskeä se kiinni.
http://s14.postimg.org/662flbtlt/IMG_3789.jpg

Gipiemmen kammet ja Campan satulatolpan kiristin postissa tulos. Ketju, takaratasta ja keskiö vielä nii sitten alkais olla palaset koossa. Jihuu, kelejäki näköjään riittää täällä vielä.

Ihana!

Tohon natsais kyl viiksistonga.

Ääää ihana! Ihana!

Mach-0 - 0:05, 24.7.2014 » Tästä tulee tyylikäs vain ja ainostaan hakemalla townie-tyylistä ratkaisua. Miksei sinkulana, mutta paras olisi varmaan vaihteilla. U know viiksitanko, kokopitkät lokarit, joku just style peukalovaihtajaratkaisu jne...
miglos - 17:29, 6.8.2014 » Tohon natsais kyl viiksistonga.
yo mamas halus viiksistongat

Hehe oikein

Tittidii! Postissa tuli tänään nää. Malli siis Gipiemmen Crono Sprint

http://s2.postimg.org/umzi3ibax/IMG_3811.jpg

Keskeinen kysymys, mikä keskiö ny tähän kaveriksi?

111 tai 110 on mulla annellut italomaantietuplat 42 linjaa ulkopaikalla, joskin clearancet voi olla tiukat. Orkkisakseli on 113mm iso eli ~110 iso/107 jis hakuseen. Joku voi tietty vielä vahvistaa.

Eikä sitä jis-akselia sinne, tai no ehkä ei tuu seuraamuksia mutta tovi sitten kiristin kaverin tyttiksen pyörästä kampia persesuoli-momentilla eikä natina hävinnyt. Tein pari tarkentavaa kysymystä ja selvisi että kammet oli JIS ja akseli ISO eli toisinpäin kuin tässä mutta onpahan varoitettu.

Toisin päin se kyllä toimii, mutta vaatii sen n. 4 mm lyhyemmän akselin. Jis akseli ei uppoa isokammessa yhtä syvälle kuin iso akseli ja jättää kiristettyään kynnystä sinne viisteeseen, joten sen jälkeen ei käytännössä paluuta ISO:on ole

elisa - 14:44, 13.8.2014 » Tittidii! Postissa tuli tänään nää. Keskeinen kysymys, mikä keskiö ny tähän kaveriksi?
Laittaisin näihin joko 109mm:n Sugino 75:n tai vastaavan ISO/NJS:n. Tai jos irtocoolat ei kiinnosta, niin sit esim. Campagnolon Centaurin 111-millisenä.
josbanse - 15:42, 13.8.2014 » Toisin päin se kyllä toimii, mutta vaatii sen n. 4 mm lyhyemmän akselin. Jis akseli ei uppoa isokammessa yhtä syvälle kuin iso akseli ja jättää kiristettyään kynnystä sinne viisteeseen, joten sen jälkeen ei käytännössä paluuta ISO:on ole
Tuun sekoittamaan pakkaa vielä sen verran, että akselin uppoaminen kampeen riippuu ei niinkään viisteestä, vaan keskiöstä. Jissit (ja isotkin) on keskenään erilaisia. Tai siis tavallaan se uppoaa yhtä paljon, toisissa on vaan sitä viistettä enemmän kuin toisissa. En osaa selittää oikeen kunnolla, mut esim. mun truvativin jis-keskiö meni kampeen yhtä syvälle kuin edellinen iso-keskiö. (ja akselit oli saman mittasia, ketjulinja pysy samana jne.)

It aint no rocket science… mutta siis löytyykö jostain vielä italokierteistä ja ISO-viisteistä keskiötä vai jos valitsee italokierteisen JIS viisteillä, esim nyt tuo Shimano UN55 nii mitä tapahtuu vaaditulle akselimitalle? Pitääkö ottaa ISO-viisteistä lyhyempi vai pitempi JIS-keskiö? Niin ja tottakai haluaisin täydellisesti istuvan ja kampia vahingoittamattoman ratkaisun.

Campagnolo Veloce ainakin jos 111mm keskiö kelpaa. (tää on ISO-viisteel)

e. Mulla on muuten myydä tommonen ITA kierteillä jos kelpaa. Sisäänajettu eli ehkä paritonnia. Pistä PM jos kiinnostaa.