SKARPPINA TURUSSA!

Tänään suunnilleen 19.40 joku on kuvannut minua autosta peltolantiellä, minä siis pyörällä. Auto oli valkoinen volkswagen up kromivanteilla. Aavistan jotenkin että kyseessä on fillarivarkauden suunnittelu. Onks kenelläkään tietoa tällasesta?
E: tuttava siis soitti ja sanoi että oli nähnyt ko. tapaus ja kertoi samalla että hänen tyttärensä pyörä oli varastettu samanlaisen tapahtuman seurauksena. Ajattelin vain jos meil on jotain ulkomaalaisia liigoja kylässä

[:]Tervehdys[:]

wat

Crusty - 22:13, 10.4.2014 » [:]Tervehdys[:]
Myönnäksä tekosi vai mitä meinaat?

kysympähän vaan että mitä vittua?

Bangbus

Vahva alku turkulaisten imagokamppikselle YV:ssä.

Munarkki - 21:40, 22.8.2013 » Muijja oli bongannu ton sun pyöräs maakuntamatkallaan ja otti oikein kuvan mulle, että "tässä on niin upea muotipyörä!"
[Amasta](https://www.yksivaihde.net/old/17665)

lihikseltä saanee hyviä vinkkejä että mistä saa apua jos tuntuu kovasti siltä että sua seurataan ja sua vastaan punotaan salaliittoja. ja olen ihan tosissani.

Mut kertokaa sitten: 1. Kuka ajaa ikkunat auki kun on 6 astetta lämmintä ja 2. Kuka helvetis työntää järkkärinsä ikkunasta ulos ja ottaa kuvia fillaroivasta miehestä? En kuitenkaan usko että normaali ihminen sellasta kehtaa.
Edit: normaali suomalainen

Milloin tästä foorumista tuli näin…

flnm - 22:27, 10.4.2014 » normaali ihminen
näyttikö tältä?

:smiley:

FF - 22:30, 10.4.2014 »
flnm - 22:27, 10.4.2014 » normaali ihminen
näyttikö tältä? http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/avatars/normaali.jpg?1308557537
En nähnyt kuljettajaa, ainoastaan auto Siis joo, nyt tajusin läppäsi

oon tainnu itsekin ulkomaalaisena kuvannut liikkuvasta pakettiautosta pyöräileviä aikuisia miehiä. siellä on unavelocidad.netissä spekuloitu jälkikäteen.

onko sulla mielestäs hyvä perse?

Minne panna pervot ajon ajaksi…

Miten tä konsepti muuten toimii? ne ettii sen kuvan perusteella sun pyörän ja varastaa sen vai miten?

Crusty - 22:35, 10.4.2014 » Miten tä konsepti muuten toimii? ne ettii sen kuvan perusteella sun pyörän ja varastaa sen vai miten?
tämä kysymys itselläkin heräsi ihan ensimmäisenä kyllä.

Kuvat lähetetään päämajaan profiloijille, jotta voidaan alkaa suunnittelemaan iskua. Kannattaa olla varovainen rutiinien kanssa jos on agentit perässä lähipäivinä.