Nähty kaupungilla:

se fiilis kun sun postauksia kompataan yyveellä ainoastaan sillon kun laitat jotain noloa tukaripaskaa linjoille

1 Like

yksivaihde.net 2021 anno domini

Jos on OT niin moderoikaa vi**uun, tää ei taida olla mun paikka

sigumatskut tulilla

nonnih perjantai topace

Ilmalassa joku leoparditankonauhatyyppi öögaili siihen malliin mun audaxia että jotain foorumilaisia varmaan taas liikenteessä

skarppaa kappa

kävin kaupungissa fiksillä ja ohitin kaikki typyt*, sähköpyörätuolit, potkulaudat ja - henkilökohtainen enari - kulosaaren puistotiellä kaupunkipyörän vetämän kahden auton ja moottoripyörän letkan.

mutta ei siitä enempää. hitsaajankadulla tuli vastaa partafiksi jolle heitin täysiit, mut sitte heti perässä tulleesta babyblue tartsifiksailijasta en ollu enää varma et onko skeneäijä nii sori siitä jos olit.

*työmatkapyöräilijät

Morot vaa babybluelta, tajusin vasta kun tilaisuus oli menny ohitte.

1 Like

:wave:

1 Like

Ei tää mitään ihan kuraa ole muttei hipokaan…

Melkone rata merida nähty oulun baanalla😍

Rata Merida täällä, moi moi vaan :wave:

2 Likes

Palokan tk:ta vastapäätä Jyväskylässä tänää tuli joku vastaan. En muuta kerenny huomioimaan, kun camo sträpit. Oli tarkotus morottaa. :wave:t3:

Toissapäivänä nakkasin täysiit Nelson Pista -kuskille Kuopiossa. Oliko lie joku ulkopaikkakuntalainen skeneäijä vai uusi naama Kuopiossa?

Tänään joltai täysiit hertsikan teollisuusalueella! Ehin näyttää vaa gang gang käsi merkkiä takas ku oli nii kiire, mut täysiit sinneki! :relieved:

Eilen bongattu myös Nelson Pasilan ja Kalasataman välillä! Odottelin valoissa ja zonettelin niitä näitä niin en tajunnut täysiitellä siinä.

Kuka paino äsken aika hazardin näkösesti Manskua kaupunkiin päin Tullinpuomin Shellin kohalla ajoradalla? Melko varmasti löytyy suivaantuneen autoilijan ottama kuva pian fb:n yhestä ryhmästä

skene elää

3 Likes

En ehkä tajua kommenttia tet.

Juuh mulla oli äänestystopissa kysely läpyhygieniasta koska tiistaiaamuna kävi läpsyt Hämeentiellä Kapsäkin kohdalla niin nopee etten ehtinyt edes tunnistaa enkä varsinkaan ajatella että hei, nyt ei ookaan enää hanskat kädessä ja vedin vaan selkäytimestä avokämmeneen. Vastapuolella taisi älähdyksestä päätellen tulla sama asia mieleen samalla sekunnilla, sori siitä joka tapauksessa!
Eilen pääsinkin sitten harjoittelemaan ohiläpäytystä @tutam kanssa Hämeentiellä Annalan tienoilla. Oikeesti tutam vaan näytti suuntamerkkiä siirtyessä ajoradalta toisen puolen kelville mutta reagoin siihenkin selkäytimestä :smiley:

2 Likes