Bianchi pista 2014

Vihdoin pääsin eroon ensiasennus polkimista, hävetti ajaa maastopolkimilla ja gimondin kammilla.
Tilalle tuli mks sylvan track polkimet, riserin asentoa myös paranneltu… oli vähän ongelmia alussa kun löystyi ajossa, sen takia eräässäkin kuvassa melko erikoisessa asennossa.
Häkit ja remmit hakusessa, komponentti kirppistä odotellessa jos ei sitä ennen löydy:)
http://kuvaton.com/k/ylP1.jpg

Turbo on paras. Aina ja always. Mut joo, makukysymyksiä ja nimenomaan sun perseen maun.

Tosta Chargen Spoonista tykkään ite, mut voisin kuvitella et se on vähän väärä tohon lookkiin.

E. Tai ehkä toi tummempi ruskea, jos laittais samanväriset gripit. Entiiä.

turbo. oon pitäny bianchi pistaa jotenkin valmisfiksien aatelina mut tää uusin kompliitti on musta orggiksena todella ruma! hyvä henkka et vähän päivität ulkonäköä.

Pitää paikkansa, jo kaupassa katselin että tää kaunis runko on pilattu muutamilla osavalinnoilla. Tällä hetkellä tää alkaa mun mielestä näyttämään kivalta. Mitkä noista satuloista olis sellasia suurin piirteen ton vakion pitusia? Turbo ei taida olla pitkä ja älyttömän kapea? Taas charge spoon näyttää kuvissa sellaiselta.
Brooksin jakkara kiinnostais mutta vähän mietityttää onko sitä ärsyttävä pitää? En mä haluu mitään muovipusseja pitää siella satulan alla yms… Tämänhetkiset visiot ulkonäöstä on kahdenlaiset: turbon valkoinen satula, valkoiset gripit, kiiltävät tuplahäkit ja valkoista nahkaa remmiksi. Toinen visio sama muuten mutta ruskea b-17/narrow/professional ja ruskeat gripit.

Valkoset gripit/teipit on aina kiva sen ekan viikon, sit sen jälkeen ei niinkään. Satulakin vähän niin ja näin jos vaikka uusien farkkujen kanssa ajelee. Värikoodaus mielestäni aivan hyvä nyt, mutta pakko sanoa että Bianchin teippaukset kyllä sattuu silmiin. Mulla on valkoinen Chargen Bucket joka on kai kokolailla Turbon kopio, joutaa lainaksi koeajoon jos malli epäilyttää.

Ottaen huomioon ulkonäön tästä pyörästä ostaessa, en olisi valmis maksamaan tästä ovh:ta eli 849-900.
Ostin nimittäin tän pyörän liikkeestä 649€, Joten jäi mulle vielä taskun pohjalle asennus oluihin rahaa :slight_smile:

nalle wheelroos - 8:08, 7.4.2014 » Valkoset gripit/teipit on aina kiva sen ekan viikon, sit sen jälkeen ei niinkään. Satulakin vähän niin ja näin jos vaikka uusien farkkujen kanssa ajelee. Värikoodaus mielestäni aivan hyvä nyt, mutta pakko sanoa että Bianchin teippaukset kyllä sattuu silmiin. Mulla on valkoinen Chargen Bucket joka on kai kokolailla Turbon kopio, joutaa lainaksi koeajoon jos malli epäilyttää.
Valkoinen väri sen takia vähän mietittänyt kun aika herkkiä likaantumaan. Mutta voishan tuo satulan testaus mahdollisesti kiinnostaakkin jos päädyn turboon. Teippauksille on harkittu muutosta, mutta sitä pitää vielä miettiä.

Mulla on valkoinen Turbo ja yhdessä pyörässä valkoiset keinomuovitankonauhat. Likaantuvathan ne, mutta tässä kohtaa pakko todeta, että sillä ei ole mitään merkitystä. Kuluuhan renkaatkin ja ketjuigin tulee tahmaa jne. Ne on käyttövehkeitä. Sitä paitsi valkoinen Turbo näyttää just hyvältä ku siinä on vähä kakkaa.

Onhan sekin totta, ajetun näköinen on joissain jopa hieno.

111henkka - 12:46, 7.4.2014 » Onhan sekin totta, ajetun näköinen on [s]joissain jopa[/s] hieno.
Korjasin. Näyttelypyörät ja missikisat erikseen. Polkupyöriähän nää on, ajo saa näkyä.

Saa munkin mielestäni näkyä, mutta valkoisilla kulutusosilla näkyy ajaminen aika paljon nopeammin kuin muussa pyörässä, jos sitä ei ole tapana vetää autolla narun jatkeena. Itellä oli kerran, ja toiste ei melko varmasti tule, vaikken millään missipyörällä ajakaan. Mutta ilmottele jos satulantarve tulee ajankohtaiseksi.

Mikä tuo teipeissä käytetty fontti oikein on? Onko Bianchi käyttänyt tuommoista joskus historiansa aikana aiemmin? Alkuperäiskuosissa pyörä näytti tosi halvalta, mut nyt on jo paljon parempi.

70-luvulla ollut ilmeisesti tällaiset tarrat käytössä ja onhan tossa fontissa vähän samaa näköä. Vähän turhaa retroilua ehkä kuitenkin.

Joo, mut ei kuitenkaan taida olla ihan sama. Ja tässä on vielä vähintään puolikkaat välilyönnit kirjainten välissä.

Vanhat tarrat pois ja noi tilalle.

qlt - 13:39, 7.4.2014 » Vanhat tarrat pois ja [noi](http://www.ebay.com/itm/BIANCHI-RED-70s-decals-set-vintage-frame-restoration-/251385776655) tilalle.
Nykyiset tarrat on lakan alla, kuinka ne sais helposti pois? Noi ois hienot kyllä :)

Henkka, ei. Ei nyt jumalauta mitään tarrojen vaihtelua. Niitä ei saa hyvin pois lakan alta. Ei noi edes sopis celesteen. Mielummin voisit vaihtaa lyhyemmän stemmin ellei toi sitten ole just hyvä…

Koska kokeilet fixinä?

Munarkki - 15:49, 7.4.2014 » Henkka, ei. Ei nyt jumalauta mitään tarrojen vaihtelua. Niitä ei saa hyvin pois lakan alta. Ei noi edes sopis celesteen. Mielummin voisit vaihtaa lyhyemmän stemmin ellei toi sitten ole just hyvä... Koska kokeilet fixinä?
Ainoa miten oikeestaan voisin tarrat vaihtaa niin päälle vetää uudet.. Emmä viitti rupee uutta runkoa tuhoomaan. vähän lyhyemmän stemmin vois kyllä hankkia, muttei mitään pätkää. Ehdotuksia otan vastaan mielellään mutta kirkasta pitäis olla. Mulla on ostoilmoitus häkeistä ja remmeistä, ja odottelen komponentti kirppistä, en keksi mitään syytä mennä kaupasta ostamaan kun kaikki mitä oon tarvinnu on löytyny täältä hyväkuntoisina ja hyvään hintaan, esim noista polkimistakin maksoin 18euroa ja ne on ku uudet, fixiin siis heti kun sopivat häkit ja remmit tulee eteen:)

Edit ootko kattonut mun mixte projektin? taitaa olla sama malli kun sun.

Paljon on nätimmäksi tullut kun vertaa ostokuntoon.
http://kuvaton.com/k/yl5u.jpg