Bianchi pista 2014

Ensinmäinen kuva pyörästä
http://kuvaton.com/k/yQKt.jpg

Tanko vaihtui, heijastimet lähti.
http://kuvaton.com/k/yQKx.jpg

Penkki, (tolppa ehkä kans) ja polkimet ny eka vaihtoon ni on jo hyvin paljon parempi. Sen jälkeen on tosin sit vaikee enää kovin paljoa parantaa.

Otan mielellään vastaan ehdotuksia mitkä olisi tähän hyviä ja kohtuuhintaisia osia.
Kirkasta osaa pääasiassa oon tähän ajatellut, nämä polkimet on tulossa tähän.
http://kuvaton.com/k/yQKC.png

satula näyttäis olevan sen verran edessä, että joku pienemmällä setbackillä oleva tolppa saattais olla paremman näkönen ja sit tosiaan toi satula… esim musta turbo vois olla kova jos flite on turhan arvokas.

Riserin asento kannattaa tsekkaa. Muuten aivan hyvä.

Rungolle seksivau

Teit hyvän ostoksen, kiitos minä.

Paljonko tästä piti köyhtyä ja missä liikkeessä?

Munarkki - 18:36, 21.3.2014 » Teit hyvän ostoksen, kiitos minä.
Totta!:) hyviä vinkkejä/neuvoja, toivottavasti on muitakin yhtä reiluja ja neuvoo alottelijoita.

Mistä sais tän tyyliset kammet/rattaan?
http://kuvaton.com/k/yQNs.jpg

Fsa gimondit esims

Eikös nämä sopis aika kivasti
https://www.yksivaihde.net/old/19703

111henkka - 22:55, 22.3.2014 » Mistä sais tän tyyliset kammet/rattaan?
Pelkkä ratas esimerkiksi [samasta kaupasta](http://www.veloshop.fi/fsa-f-gimondi-eturatas.html)josta hommasit polkimet Tai kampisarja [Saksasta](http://www.bike-components.de/products/info/p28055_F--Gimondi-Kurbelgarnitur.html?xtcr=1&xtmcl=fsa%20gimondi)

Ratapolkimet on muuten yleensä tosi kapeita ja olisin suositellut ennemmin Sylvan Roadeja tai Touringeja.

azure - 23:08, 22.3.2014 »
111henkka - 22:55, 22.3.2014 » Mistä sais tän tyyliset kammet/rattaan?
Pelkkä ratas esimerkiksi [samasta kaupasta](http://www.veloshop.fi/fsa-f-gimondi-eturatas.html)josta hommasit polkimet Tai kampisarja [Saksasta](http://www.bike-components.de/products/info/p28055_F--Gimondi-Kurbelgarnitur.html?xtcr=1&xtmcl=fsa%20gimondi) Ratapolkimet on muuten yleensä tosi kapeita ja olisin suositellut ennemmin Sylvan Roadeja tai Touringeja.
Mulla on niin kapee jalka ku miehellä voi olla, ja kaveri porukan pienin (42) luulis että sopii. kammet on oikeen hyvännäköiset, noi nykyiset on aivan hirveet omaan silmään.

Heh no ei ne ihan mahdottomat oo varsinkaan sinkulana ajaessa. Nuo kammet muuten vaatii 103 mm keskiön, jollainen multa löytyy käyttämättömänä ja tarpeettomana pikkurahalla, jos on tarvetta.

azure - 23:21, 22.3.2014 » Heh no ei ne ihan mahdottomat oo varsinkaan sinkulana ajaessa. Nuo kammet muuten vaatii 103 mm keskiön, jollainen multa löytyy käyttämättömänä ja tarpeettomana pikkurahalla, jos on tarvetta.
Utopiaa mulle nuo mitat kun ensipyörä kumminkin, tykkään näistä kammista/rattaasta, oisko nää millaset noiden polkimien kanssa? vaatiiko ton erikeskiön? ja onko noi kammet hyvät? Edit Tarkotuksena ajaa fixinä [http://kuvaton.com/k/yQNe.jpg](http://kuvaton.com/k/)

Pikaisella googletuksella nuo FSA Tempot, jotka sulla on kiinni näyttäisi vaativan 115 mm keskiön, eli ketjulinjaa pitäisi saada levennettyä takana 4 mm.

Eiköhän nuo IRO:t ole ihan samaa luokkaa Noiden Gimondien ja Andel/On One Trackien kanssa, eli halpaa mutta ihan kohtuullisesti kestävää ja ollut itsellänikin käytössä. Keskeisin ero on se että sun nykyisissä Tempoissa että Gimondeissa on 130 BCD -pulttijako (tyypillinen maantiekammissa ja halvemmissa ratakammissa), eli voisit käyttää molempien kampien rattaita, kun taas On One ja Irokin varmaan käyttää 144 BCD -pulttijakoa, joka on perinteisempi standardi ratakammissa. Vaadittava keskiö jälkimmäisissä on 107 tai 110 mm, eli ketjulinjaa joutuisi noidenkin tapauksessa säätämään.

FSA Gimondit oli muistaakseni löysät ja kierot, noin muiden puheiden peruusteella. Tempot on varmasti miljoona kertaa jäykemmät, jo ulkonäöstä päätellen. Jos pituus on hyvä, säästäisin ne ja vaihtaisin vaan rattaan.

Jotenkin 115mm, FSA Tempo ja 42mm ketjulinja kuulostaa vähän yhteensopimattomalta. Voi olla että muistan jotain väärin. Nämä hommissa kannattaa siis olla hyvin tarkkana, esim. vaihdepyörän ketjulinja on ihan eri juttu.

ehdotelma: charge spoon ja 3t mutant