110% – Orlowski & Rychtarski -fiilistely/spekulaatio/kriittisyys

Lumikko - 23:32, 21.2.2016 » Se voi olla kämmi. Peltsip: en tiiä Paintista mut mulla on useampi fillari ratahaarukanpäillä ja säädettävällä takajarrun paikalla. Mikä ntkt-homma mulla on nyt jääny huomaamatta?
pointti oli just se paintin käyttö. sillä paljastaa välillä nopeasti semmosia yksinkertaisia juttuja jotka jää helposti huomioimatta.

sanoisin että ihan hyvä kompromissi tuollaisenaan tuo säätövaraton jarrukiinnike, todennäköisesti saa lukittua halvoilla vaijerijarruillakin takajarrun vaikkei ole ihan maksimaalinen pinta-ala kontaktissa.

Löydän google-haulla sata toimivaa ratkaisua, jossa on horisontaaliset dropit ja hahlot jarrusatulalle. Ei tarvi ees kompromissia eikä painttia.

accro - 9:23, 22.2.2016 » Löydän google-haulla sata toimivaa ratkaisua, jossa on horisontaaliset dropit ja hahlot jarrusatulalle. Ei tarvi ees kompromissia eikä painttia.
just tän takia kannattais nyt vaan uskoa ja piirrellä sillä paintilla. niin huomaisitte ihan ite vähän juttuja ja ehkä jopa ymmärtäisitte sen jälkeen.
peltsip - 9:35, 22.2.2016 »
accro - 9:23, 22.2.2016 » Löydän google-haulla sata toimivaa ratkaisua, jossa on horisontaaliset dropit ja hahlot jarrusatulalle. Ei tarvi ees kompromissia eikä painttia.
just tän takia kannattais nyt vaan uskoa ja piirrellä sillä paintilla. niin huomaisitte ihan ite vähän juttuja ja ehkä jopa ymmärtäisitte sen jälkeen.
Ei tartte edes painttia, jos katsoo niitä google-haun tuloksia vähän järjen kanssa. Oletan, että peltiseppä ajaa takaa sitä, että jarrusatula tulee tuolla kiinnkkeellä samaan linjaan jarrulevyn yläreunan tangentin kanssa. Vaikka takakiekko liikkuu edestakaisin sen puolitoista senttiä, mitä ketjun kiristämiseen tarvitaan, ottaa jarrupala kuitenkin kiinni lähes koko pinta-alaltaan.

Skidi vei koko palstan komeasti taas elitismi- ja oikeinpyöräilymiinaan. Chapeau.

Ei oo epäselvä asia. Tullut tutuksi käytännössä. Siksi siirrän jarrusatulaa mielummin kuin olen siirtämättä.

skidi sitä, skidi tätä. ei liity asiaan.

tämä sen sijaan liittyy:

painttiseppä ilmoittautui siis lumikon kanssa (?) siihen ilmeisen harvalukuiseen joukkoon, joka näkee tuossa korvakkeessa kämmin sijasta täysin pohditun ja funktionaalisen ratkaisun?

e. ilmoittautuiko muuten asbikin tuossa yllä vai mitä selittää?


lista on tekeillä

kyllä. ja yksi unohtui sivulta 15, joten tässä päivitetty listaus. ilmoittakaa, jos tulkitsin väärin tai muutatte mielenne, niin otan pois. uudetkin nimet ovat toki tervetulleita.

listaus (22.2. klo 11.10):

*vasaraasialainen
*lumikko
*peltiseppä
*asbi

jatkakaa.

“ntkt-homma”

https://i.imgflip.com/zm36r.jpg

Hahaha

Tää on hyvin erikoinen harrastekeskustelupalsta.

Minä olen kyllä toistuvasti sanonut, että se voi olla kämmikin ja että mielestäni säätöhahlot jarrusatulalle olis parempi. Mulla on niitä fillareissani ja käytän ominaisuutta.

Harmillisesti tässä on jäänyt vähemmälle huomiolle se yhden kirjoittelijan käsittävä lista, jonka mielestä onnistumisten määrällä ei ole mitään yhteyttä mokiin ja virheitä ei edes saisi tehdä. Tällaista hevonpaskaa voi suoltaa vain henkilö, jonka kokemus maksullisten töiden tekemisestä asiakkaille on tasan nolla - kuvitelmia se ei toki estä laukkaamasta.

Konsta - 11:31, 22.2.2016 » Tää on hyvin erikoinen HA[s]rra[/s]S[s]teke[/s]S[s]k[/s]U[s]s[/s]telupalsta.

sellainen kiukustuminen siellä.

mutta: et näe tuossa korvakkeessa pohdittua ja funktionaalista ratkaisua?

Lumikko - 11:31, 22.2.2016 » Minä olen kyllä toistuvasti sanonut, että se voi olla kämmikin ja että mielestäni säätöhahlot jarrusatulalle olis parempi. Mulla on niitä fillareissani ja käytän ominaisuutta. Harmillisesti tässä on jäänyt vähemmälle huomiolle se yhden kirjoittelijan käsittävä lista, jonka mielestä onnistumisten määrällä ei ole mitään yhteyttä mokiin ja virheitä ei edes saisi tehdä. Tällaista hevonpaskaa voi suoltaa vain henkilö, jonka kokemus maksullisten töiden tekemisestä asiakkaille on tasan nolla - kuvitelmia se ei toki estä laukkaamasta.
Tämä. Mutta on tärkeä myös ymmärtää tuska joka aiheutuu kun on tämän sosiaalisen yhteiskuntaraamin ainoa keskivertoa älykkäämpi henkilö.

Höpsis kiukustuminen. Just calling out your bullshit, mate.

Siinä on voitu ajatella, että toi on nätimpi ja jarrun asennus helpompaa. Käytännön haitta on vähäinen.
Itteäni jarrusatulan säätöhahlo ei häiritse ja mieluusti pitäisin säädön tuossa kohdassa.

syvakma1 - 11:38, 22.2.2016 » Tämä. Mutta on tärkeä myös ymmärtää tuska joka aiheutuu kun on tämän sosiaalisen yhteiskuntaraamin ainoa keskivertoa älykkäämpi henkilö.
VIHDOINKIN JOKU MUUKIN YMMÄRTÄÄ!