Projekti: Ritchey P-29er (Valmis!)

Osta mieluummin Shimanot kuin Avidit. Helpommat asentaa ja säätää, helpommat ilmata. Ei ole hipointa, mutta toimii. Ihan Deoresta lähtien.

Hopeista ei ole mielipidettä kuin 2000-luvun puolesta välistä eikä se ole kovin kummoinen. Nättejä ovat mutta kalliita imho eikä ainakaan silloin oikein vastannut hinta laatua.

Shimanon jarrut on minulle samanlainen luottokomponentti kuin Thomsonin tolppa tai Kingin laakeri. Fit and forget.

Eikös Jussilla ollut tan wall Ardentit myynnissä…?

En löydä, onko linkkiä?

^^ Jees. Shimanoa on kyllä moni suositellut. Ja kun maastojutut on ihan alkuvaiheessa niin ei mun oikeasti kannata mitään hipoa lähteä speksaamaan vaan toimivaa/helppoa.

hi5bikes

jussin ilmo

komea runko.

Hei eikö 170 mm kammet oo vähän lyhkäset sinkilämaasturiin?

Stemmi näyttää sulla tyhjää, mulla olis ehotus, Ritcheyn (tottakai) c220 trail stem, 57,90 € Bike-Discountilta.

90 mm / 137 g eli aika painaa, mut hieno, ja ainakaan mä en saanut sitä böijaamaan edes 750 mm tangolla. Lienen tosin verrattain heikko.

Varauksin myös c260, jos T20 torxit ei oo turnoff

Nimimerkki Lumikko noita on kaupittelemassa, käsittääkseni on ajanut ihan kovaa niillä. varmaankin lumevaikutuksen takia, koska luuli niiden olevan 175mm :wink:
Ei mulla ole käsitystä siitä mikä olisi maastoon sopiva kampien pituus. Eikö lyhemmillä kammilla vältä paremmin osumasta kiviin?

Toi WCS Trail stemmi on luultavasti vähän överi mun käyttöön, C260:ä pitää harkita vakavasti. Torxit on siinä mielessä turnoff, että mulla ei ainakaan tällä hetkellä ole momenttiavaimeen sopivia torx-päitä.

Mutta onkos tossa muka edes torxit? Ei ainakaan haarukan clämpissä, tangon puolelta ei näe
http://www.bike-discount.de/shop/k445/a52351/wcs-c260-stem-6�-318-mm-black.html

netspider - 18:05, 31.12.2013 »

Ei mulla ole käsitystä siitä mikä olisi maastoon sopiva kampien pituus. Eikö lyhemmillä kammilla vältä paremmin osumasta kiviin?

Mutta onkos tossa muka edes torxit? Ei ainakaan haarukan clämpissä, tangon puolelta ei näe
http://www.bike-discount.de/shop/k445/a52351/wcs-c260-stem-6�-318-mm-black.html

Niin no mulla on maastoronkuloissa 175 mm ja 180 mm kampia, kolisee jos kolisee. Ei kai ne vapaarattaalla niin hirveesti

Jaa…voi muuten olla että jos B-D kaupittelee vanhempaa mallia, niin siinä on 3 mm kuusiokolopultit (kato stemmitopikista mun kokemukset niistä). Tänvuoden mallissa torxit ymmärtääkseni.

Jees. Lähti juuri kimppatilaukseen C260 90mm 6 deg stemmi + surlyn 18t ja 19t sinkularattaat bike-componentsista. Eiköhän se torxiongelmakin ratkea.

Nyt on kaikki osat tilattu, tolppa tällä kertaa USE. Jarruiksi SLX mutta Hopen sinisillä levyillä. Näköjään n. 1950e tuli kokonaishinnaksi. Ei mitenkään halpa, kun tässä ei kuitenkaan mitään hipo-osaa ole. No tiedossahan se oli että kompliitti kannattaa ostaa ennemmin kuin kasata itse, jos haluaa vain ajaa.

Nyt sitte odotellaan paketteja.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/48832926/ritchey_osat_v3.png

Saat tämän varmaan jo ennen talvea valmiiks vaikka etkös tätä kevääks suunnitellut?
Mut hyvä näin, kiinnostaa nähdä tämä Ritchey kasattuna ja ajossa!

Juu, talvi on sopivasti myöhässä. Toinen rengas on australiasta tilattu, että siinä voi ehkä kuukausi kestää saapua. Jos tämän vaikka saisi helmikuussa ajoon.

10kg canyonin ois saanu tolla, mut nyt voit sanoo että suomessa kasattu

Kaikenlaista turhaahan sitä aina saa.
Tuli muuten mieleen että kiekkojen mukana ei välttämättä tuu pikalinkkuja. Ebayhyn varmaan turvauduttava niiden suhteen.

Jaha, ja fail muutenkin. Tuleekoha noi nyt mustilla navoilla.

“Please Note That Coloured Hubs are only available with the J-Pull Option. Straight-pull wheels are Black hubs.”

ja alumiini pettymykset muutenkin. kai niillä ajaa

Juum no pistin postia että vaihtavat normipinnoihin niin saa sinistä väriä. suoraveto on kyllä nykyaikaa, vähän harmittaa. Ei mulla oo j-pinnoja muissa kuin retropyörissä.

hihnaveto vaan puuttuu

Clintoniin vois laittaa, nyt kun ei oo muita projekteja.

canyonkompliitti olis varmaan fiksumpi ku 50% palstan projekteista mut aika sama. Tää on nimittäin yks siisteimmistä 29er rungoista. Hyvä projekti!

Nämä kammet tietyllä tavalla kuuluisivat tuohon:

http://farm4.staticflickr.com/3740/11650623744_aede7e94c2.jpg

Lue pm.