ama: orlowski CX

Et tarvitse kapeampaa kuin 32mm gran bois cypres.

laakereihin ja napoihin kingiä.

syöt vaikka talven riisiä ja tonnikalaa.

28mm Contit olleet joskus kokeilumielessä Crestillä, ainakin oli nuijan näköiset :slight_smile: itse hankin juuri OpenProot kapeampia (25/32) kumeja varten. Krossi ja yleiskäytössä RalliRanen cc kumi istuu mukavasti litkuilla Cresteillä.

Jos haluaa loppuelämän kiekot halvalla niin deore x champ x tn317. Jos pakko maksaa enemmän niin xtr x comp x tn719. Skenepisteitä sit jos ruvetaan keräileen niin shimano ja mavic jää varmaan taulukon ulkopuolelle : <.

^Tämä.

Toi crestien 380g kuulostaa vaan niin kovalta.

mikko.k - 13:59, 15.11.2013 » Jos haluaa loppuelämän kiekot halvalla niin deore x champ x tn317. Jos pakko maksaa enemmän niin xtr x comp x tn719. Skenepisteitä sit jos ruvetaan keräileen niin shimano ja mavic jää varmaan taulukon ulkopuolelle : <.
järki>>>>>>>>>>>>

tunteet<<<<<<<<<<<<

Todellakin hommaat Hylexit tähän! Omat olleet jo jonkin aikaa käytössä ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kannattaa ottaa huomioon että Hylexien kahvat ovat mallia piiiiitkät. Vaihdoin muistaaksenin sentin lyhempään stemmiin, kun hylexit tuli cane creekin kahvojen tilalle.

MrSticha - 14:28, 15.11.2013 » Todellakin hommaat Hylexit tähän! Omat olleet jo jonkin aikaa käytössä ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kannattaa ottaa huomioon että Hylexien kahvat ovat mallia piiiiitkät. Vaihdoin muistaaksenin sentin lyhempään stemmiin, kun hylexit tuli cane creekin kahvojen tilalle.
tätä mäki jäin miettimään, siksi mielessä ÄRRÄT tai jos sramilta tulis jotain nesteen tyyppistä
negaatio - 14:11, 15.11.2013 » Toi crestien 380g kuulostaa vaan niin kovalta.
Ootko sulkenu iron crossit pois laskuista vai onko tässä nyt takana se et noilla kiekoilla vois tulevaisuudessa tarvittaessa ajaa myös 29eria?

Aika jeppis prokkis. Mikä on rungon ETA? Onko noissa taperedlevarikrossikeuloissa oikeesti noin paljon rengastilaa?

Envellä ainakin menee 1,9" eli 48c. 3t olettaisin et samaa luokkaa. Crestejä harkitsin oikestaan et sais noi 30-35mm taittumaan optimaalisesti, ja en iron crosseja löytäny nopeesti mistään valmissettinä. Mut toisaalta on täs kyl aikaa ihan osistakin kasata. Pitää katella lisää.

Entäs ZTR Alphan 340 disc? 385 g, onko liian kapea?

hyvä projekti.

omat kokemukseni novateceistä (ratanapoja kaikki) so far:

*yhdessä navassa reiät porattu linjaan

*toisessa taas laakeriklappia ostettaessa - ei hävinnyt laakerin vaihdolla vaan viaksi selvisi hieman soikeaksi koneistettu navan kotelo

*ei seksiä, no sex

Imo novatecit on ihan ok peruskamaa (kokemusta kahdesta parista ratanapoja), mutta jos ollaan työntämässä ~360e kiekkoihin niin napoina sais kyllä olla jo tuolla hinnalla jotain vähän parempaa.

e: ja niin, raami vaikuttaa kaikinpuolin jeppikseltä ja erittäinkin monikäyttöseltä. Valmistumisesta kuvia odotellessa.

^tämä: kamppeet samaa paria.

e. ja toki myös: seksii

Jii - 14:50, 15.11.2013 » Entäs ZTR Alphan 340 disc? 385 g, onko liian kapea?
Internetissä kertoivat että toi disc-versio painaa vähän enemmän ku jarrupinnoilta koneistettu. Oliskoha ollu 410 g tms. Ei varmaan kovinkaan oleellinen tieto mutta kumminki.

Itellä venttinainerissa justiinsa Hope Evo 2 pro & Crustit ja onhan ne kevyet mut kyllä ne melko lötköiltä tuntuu, oon aatellu peksata vähän jotain jämäkämpää kehää tilalle.

Hinta/laatu suhde on kyllä noilla Hope Hoopseilla kohallaa, ite taisin kesällä maksaa Merliniltä tilatessa 318€ setistä (postit 0€), ei paljo kannata alkaa osista kasailemaan noilla hinnoilla.

Kammet oon jo hankkinut, ja ne on sramin maantie. Millasta keskiötä (gxp) noihin kannattaisi iskeä? En ole ikinä asentanut tai speksannut ulkoisia.

ramin punaset vääntiöt + saman puodin perus-gxp = ihajjeppis

anna nyt vaan skidille pankkikorttis numero ja turvatunnus ni saat kompliittikustomin kaikista helpoimmalla