ama: orlowski CX

Geometria tulee todella lähelle traitorin crusadea. Idis olis kasata se jossain vaiheessa varmaankin 1x10, mutta pääasiassa olen tekemässä sinkulakrossaria/lenkkipyörää asfaltille/retkelle/“loppuelämäksi”.

skidi ehtikin jo skidailla mestoille sanomalla ettei novatechin napoja. Onko ne siis tosi paskat? Mietin vaan, kun ebaystä olis saanu valmiiks kasattuna 295puntaa stanin crest 29er + novatech. Olis voinu jättää kiekkoarvuuttelun sikseen ja tilata vaan suoraan semmoiset.

e: joulukortti jacekilta (24.12.)

^ jos haluat kerralla kunnon (valmis)kiekot niin ostat Hope Hoopsit, Hopen navat ja Stanin Crestit tai Archit kehiksi ja suoravetopinnoilla koska teoriassa jäykemmät/kestävämmät, täältä mahdollisesti halvimmat (postit on £35):

http://www.wickedcycles.co.uk/hope-pro-2-evo-29r----all-rim-types---all-hub-colours---j-pulls-pull-3478-p.asp

Referoi vähän mitä Orlowski suositteli/sanoi?

Ihan asiallista romua ne novatecit on. Seksiähän niistä puuttuu, mutta ei se toimivuuteen vaikuta. Mutta katto nyt jos jostain saisit crestit vaikka hopen navoilla, niin sais sitä seksiäkin ja vois se viimeinenkin mietintö toimivuudesta kadota. Hinnat ei tuosta ihan kamalasti poikkea.

Millaiset haarukanpäät taakse?

Tuossa on slideri… entä jarrut → levy?

Suosittelen myös speksaamaan 1-1,5 cm avaruudettimia.

Mitäs ne fixie incin tyylikkäät levarinavat?

mun alkup suunnitelmassa oli ohjauskulma aika jyrkkä, kun oli se 43 raken wound uppi siihen speksattu 60 trailin takia, ja sitä se jacek vähän epäili et aikas jyrkkää on krossipyöräks. Ja kuulemma tuo 44mm emäputki on fiksuin.

135 perä. Levarit tähän siis on tulossa. Hylexit kuumottelis. (Ja retroshift sit joskus).

sliderit, jota orlowski käyttää on saksalaiset lauble-fichter:

http://www.dfl-technik.de/UserFiles2/Images/ausfallenden_img/OA26_kl.jpg
http://www.dfl-technik.de/UserFiles2/Images/ausfallenden_img/OA14_kl.jpg
http://www.dfl-technik.de/UserFiles2/Images/ausfallenden_img/OA28_kl.jpg
http://www.dfl-technik.de/UserFiles2/Images/ausfallenden_img/OA25_14_kl.jpg

siitä ei ole vielä puhuttu mitkä noista CNC Bearbeitung und Laserbeschriftung Lauble + Fichter

haarukkaa en ole vielä hankkinut. Tällä pyörällä haluisin ajaa helsinki-porvoo-helsinki, eli hyvin on aikaa speksailla ja metskailla ebaystä, mutta se on vähän ku tavoteaika. 3t luteusta olen koittanut ettiä käytettynä. Ei etteikö envekin kelpaisi, heh.

jussi - 11:17, 15.11.2013 » ^ jos haluat kerralla kunnon (valmis)kiekot niin ostat Hope Hoopsit, Hopen navat ja Stanin Crestit tai Archit kehiksi ja suoravetopinnoilla koska [i]teoriassa[/i] jäykemmät/kestävämmät, täältä mahdollisesti halvimmat (postit on £35): http://www.wickedcycles.co.uk/hope-pro-2-evo-29r----all-rim-types---all-hub-colours---j-pulls-pull-3478-p.asp Referoi vähän mitä Orlowski suositteli/sanoi?
Tosta SP pinnojen paremmuudesta ei taida mitään tieteellistä konsesusta olla. Viimekesänä kun tilailin itselleni Hope Hoopseja yritin vähän asiaa selvittää ja ymmärsin että todellinen hyöty on aikalailla olematon kun taas esim. uusien pinnojen löytyminen tarvittaessa voi olla aika pain in the ass.

Noita Hopen Hoops settejä on irronnut talviaikaan englannin suunnalta n. 350e hintaan, joten silmät auki :slight_smile: ( CRC, Wiggle, Merlin Cycles, Winstanley bikes). Itselläni on kaksi settiä, toinen Cresteillä ja toinen Flow vanteilla…toimii.

voiko muuten noille 29er kehille, esim cresteille, heittää 27mm challenge paris roubaixin?

jos 23mm ulkomitan archetypet menee 23mm kumille niin voiko noihin laittaa +25mm?

http://ukcyclesport.com/images/stories/challengeroubaixclinch2011a.jpg

http://www.notubes.com/Assets/Crest_icon-2.jpg

vaikuttaa hyvältä! odottelen.

Useinhan noissa niner-kehissä on maksimipainesuositukset aika pienet, eli se kantsii kans tsekata jos meinaa laittaa maantiekumia.

Novatecin D711SB/D712SB-napaparissa taitaa olla hinta/paino-yhtälö aika voittamaton. Jos siis paino on tekijä. Jos ei niin Hopet on varmaan kaikin puolin hyvät.

olinkin just tulossa ninjaeditoimaan viestiäni tosta ilmanpainejutusta. Ihan totta.

tämmöstä löysin netistä:
NoTubesBob wrote:
The Crest can handle a 32c road tire. We recommend you go no smaller then 28. The pressure listed on the rim is the maximum pressure you can inflate with a tubeless set up. You could go higher with a tube.

ja

Maximum Tyre Pressures
1.0 tyre - 55psi
1.5 tyre - 50psi
2.0 tyre - 43psi
2.2 tyre - 40psi

takana tulee olemaan tilaa noin 45mm kumille, ja noilla moderneilla kartiokeuloilla taitaa saada vähintään yhtä ison eteen. Tilaa lokareille tai liki monsterkrossailuun tulee siis olemaan.

Kysäisin niin kiinakuitu 29er menis vielä 70psi.
joku oli jossain foorumilla ajanu 80psi

Et tarvitse kapeampaa kuin 32mm gran bois cypres.

laakereihin ja napoihin kingiä.

syöt vaikka talven riisiä ja tonnikalaa.

28mm Contit olleet joskus kokeilumielessä Crestillä, ainakin oli nuijan näköiset :slight_smile: itse hankin juuri OpenProot kapeampia (25/32) kumeja varten. Krossi ja yleiskäytössä RalliRanen cc kumi istuu mukavasti litkuilla Cresteillä.

Jos haluaa loppuelämän kiekot halvalla niin deore x champ x tn317. Jos pakko maksaa enemmän niin xtr x comp x tn719. Skenepisteitä sit jos ruvetaan keräileen niin shimano ja mavic jää varmaan taulukon ulkopuolelle : <.

^Tämä.

Toi crestien 380g kuulostaa vaan niin kovalta.