oonko myyny/lainannu/tmv jotain jotain jotain

moiccu

Missäköhän toi pyyhe muuten tällä hetkellä huitelee. Meillä on kaikki pyyhkeet jossain häviksissä, epäilisin että jos kävisin makuuhuoneen vaatekomeron läpi, saattaisin löytää niistä käytännössä jokaisen.

siis jaripyyhekö?

FF - 18:51, 11.10.2014 » siis jaripyyhekö?
niin!

^ootko yrittäny soittaa siihen?

Euforinen raivon ja ilon sekainen tunne, kun kauan etsitty asia tipahtaa naaman eteen. Löysin tänään keskiötyökalun, joka on ollut parin kuukauden verran kateissa.

Hachio - 19:00, 11.10.2014 » Euforinen raivon ja ilon sekainen tunne, kun kauan etsitty asia tipahtaa naaman eteen.
Sanos muuta. KRNKY:n avainlenkin lisäksi löytyi muuten CR2032 paristo jota voisin kokeilla tuohon lezynen etutuikkuun joka oli jo ostaessa selittämättömästä syystä erittäin heikko. Ehkä se vaan on paska? EOS. Hätävaravaloksi sen hommasinkin mutta valoteho alittaa jopa ne parin euron kumilärpäkkeet mitä saa kaikkialta.

rojekti muuten jatkunu taas jonka seurauksena lähti itäroskaa myyntiin ja tuli tämä topsu mieleen kun tajusin että vihdoinkin pääsee idän toverin turhasta irtaimistosta eroon.

alkaa olla kohta mancave siinä kuosissa missä pitäisikin mutta paljon on vielä työnsarkaa sitä ennen ja kun yksistä rojuista pääsee eroon niin uutta pukkaa tilalle mutta näillä mennään v. 2015 ja katsotaan mihin se riittää.

nyt en ole kotona vaan juon olutta kampin rotterdamissa ja mietiskelen että mitähän kaikkea hilua käyttökelpoisen fillariromun nurkkauksesta löytyykään kunhan saan raivattua tieni sinne asti!

väläyksittäin palaa mieleen yksinäinen 28mm rando, pari 32mm randoa, yhdet cxnappulat, tankoja, grippejä, stemmejä, tankoteippiä ja vaikka mitä upeaa tavaraa!

Eniten kiinnostaa että tuleeko tämän projektin myötä vastaan esimerkiksi nämä topikin ketjunkiristimet, sillä minulla saattaisi olla niille ehkä vähän ehkä käyttöä kohta taas!

ai niin! aiemmin mainitsemani kypäräkiinnikekin löyty! ei ollu todellakaan siellä missä ajattelin sen olevan joskaan minulla ei kyllä ollut mainittavia ennakko-odotuksia sen sijainnista.

http://media.performancebike.com/images/performance/products/1500/40-3026-NCL-FRONT.JPG

oonko mä myyny ja jos en niin missä vitussa

Luulen et meikän pajalla on joku musta aukko ja syö kolmasosan komponenteista sillä hetkellä kun ne laskee käsistään.

ei oo muute tullu vastaan näitä vieläkään.

Kovia topsuja nousee tänään.

piti vaihtaa kunppanin kayapoon jarrupalat mutten löytänyt niitä mistään vaikka täällä pitäisi parit paketit olla ja yhdet hailta tulossa niin rupesin suunnittelemaan tuon paskeen mannisointia

tuu dynamo hakee ne palat joku päivä :DDD

Joo elikkäs ketjun kiristimet vieläkin kadoksissa mutta sattumalta löytyi toi Jari Sillanpää -pyyhe. Sillä on sen verran paljon tunne- sekä myös rahallista arvoa (rare collector item) että ei pysty kyllä myymään vispin nykyisin omistaja äijälle.

Tällä viikolla ois tarkoitus yrittää taas siivota, edellinen rundi jäi muistaakseni siihen että sain myymäröityä turhat sälät pois mutten jaksanut jatkaa. Katotaan mitä tällä kertaa löytyy.

On muuten odie edelleen niitä rytkyjä laatikollinen luppona.

Satanic. Vitullinen meinaaminen on kyl ollu.
Jos löydän niin tuon ketkunkiristimet vaihdossa.

en halua ketjun kiristimiä enään ostin sellaiset velobiasta ja ne on hyvät mutta haluan löytää ne tai en halua

Mulla on ollut nyt pari kuukautta kateissa ratastyökalu. Toissapäivänä tilaus sisään B-C:lle ja pistin em. rinnakkaisulottuvuuteen kadonneen toolsin tilaukseen. No tänään aikajatkumo repesi ja työkalu löytyi. Nyt kun katson pelkästään tätä internet battlestationia, niin en kyl ihmettele et tavaraa katoaa…

Mullon jossain parktoolin kammen ulosvetäjä.
En oo nähny vuoteen, liekkö oon lainannut jollekulle.
Dem.

löysin tänään kirjan välistä narikkalapun ja rupesin miettimään oonko kadottanu repun tai jonkun vaatekappaleen joskus baariin