oonko myyny/lainannu/tmv jotain jotain jotain

Silloin kun asuinympäristöni oli vielä 30 jätesäkillistä turhaa paskaa tukkoisampi, mulla oli noita pikkulaatikoita aika paljon. ei niitä silloin tullut käytettyä, mutta nyt ajattelin pärähtää tähän skeneen takaisin.

Oikeastaan tuota tavaraa ei ole ihan mahdottoman paljon ja sullomalla vaatteet asianmukaisesti vaatekomeroon saisin vapautettua yllättävän paljon isoja muovilaatikoita - ja sitä kautta pikkulaatikoita - irtosälän arkistointiin.

Harmittaa että mancave jäi eilisen jäljiltä vähän sekavampaan kuntoon kuin missä se oli ennen aloittamista, mutta tämä on välttämätön ja tilapäinen työvaihe.

vittu, että ahdistais jos kämpässä olis jotain ylimäärästä paskaa

mitäs noilla ketjunkiristimillä tekikään? omistin kans joskus sellaiset

ununu - 13:26, 4.4.2014 » vittu, että ahdistais jos kämpässä olis jotain ylimäärästä paskaa mitäs noilla ketjunkiristimillä tekikään? omistin kans joskus sellaiset
mahdollistaa sen ettei joka vitun ylämäessä tai skidauksessa luista takakiekko tai en tiiä, YMMV

vähemmän prässiä

enemmän yv.net

Mua jäi kiinnostamaan, miksei sitä kiekon lipsumista saa aisoihin. Mikä pyörä, millanen takanavan kiinnitys? Jos kyseessä on Rolleri, onhan takahaarukanpäistä poistettu maalit kitkapinnoilta?

Mul on kans tälläset pyörimäs jossain kaatopaikan onkalossa.en oo kokenu tarvetta noille toistaseks.

Löysitkö siivous vimmassasi alkuperäisen Jari Litmanen pyyhkeen.
Voisit lähettää sen hipsterdontlielle jolla sinun Vispisi käsittääkseni on.

Lumikko - 23:46, 4.4.2014 » Mua jäi kiinnostamaan, miksei sitä kiekon lipsumista saa aisoihin. Mikä pyörä, millanen takanavan kiinnitys? Jos kyseessä on Rolleri, onhan takahaarukanpäistä poistettu maalit kitkapinnoilta?
Noh en kyllä vittu soikoon tiedä. Vigorellin normo haarukanpäät ja toiset kiekot jo mitkä luistaa. Ilmeisesti ihan vitun moiselle poskitärinämomentille pitäisi runtata se mutteri, mutta en sitten tiedä miten helvetin paljon kireämmälle muttereita uskaltaa vääntää ennenkuin kierteet korkkaa tmv.

Yks mitä vois kokeilla on että koittais karhentaa jollain noita dropout protectoreita.

krusifixie - 23:40, 7.4.2014 » Löysitkö siivous vimmassasi alkuperäisen Jari Litmanen pyyhkeen. Voisit lähettää sen hipsterdontlielle jolla sinun Vispisi käsittääkseni on.
Se on jari sillanpää, itse asiassa löysin ja sitä pyyhettä ei myydä eikä vuokrata!

Eikä ole muuten näkyny vieläkään ketjunkiristimiä.

Onko sinulla ketju kuinkakin kireällä?

Koivulan dynamo - 0:14, 8.4.2014 » Onko sinulla ketju kuinkakin kireällä?
Yleensä sen verran kireällä ettei missään kohtaa vedä pinkeäksi, muttei missään nimessä ns. ratakireydellä.

Ehkä en vaan anna tarpeeks jakaria noille muttereille?

Kummaa. En itsekään ole neuvolapainoinen, mutta irvistysmomentti on toistaiseksi riittänyt.

Koivulan dynamo - 0:30, 8.4.2014 » Kummaa. En itsekään ole neuvolapainoinen, mutta irvistysmomentti on toistaiseksi riittänyt.
ehkä olen käynyt liian varovaiseksi, en tiedä.

Toisaalta, pare olla varovainen, ku runtata siihen poskitärinämomenttiin. Alumiini on kovaa, mut kuitenkin pehmeetä. Riippuen tietty paljon on ruista ranteessa, eli missä kohtaa ne posket alkaa tärisee. Itsehän runttasin sen verran reippaasti takakiekon kiinni, että pultit söi molemmille puolille montun johon rengas nyt asettuu. Ja sit ketju on löysällä. :frowning:

Et kannattaa ehkä jatkaa viel niitä etsintöjä. :wink:

Avaimen varren pituus vaikuttaa kans siihen, paljonko se käsiin sattuva ja poskien tärinää aiheuttava momentti oikeasti on.

MORO!

Asialinjalla jatketaan taas! Elikkäs tänään Oikean Elämän Aarteenetsijät tekevät arkeologisia löytöjä tommoseen laatikkoon, jonka sisältöä ei kai ole juurikaan koskaan jaksettu selvitellä, eikä sen sisällä ollutta laatikkoa myöskään.

Ulommassa laatikossa oli pohjimmaisena kenkiä joista suurimman osan heitin kylmästi menemään, sekä on-onen merinobuffi ja musta puuvillainen ski-mask! Näiden kahden jälkimmäisen kohtalo on usein tutkijoita ja perehtyneempiä maallikkoja pitkään askarruttanut, ja se selvisi nyt sitten kertalaakista.

Näiden upeiden esineiden lisäksi korjasin tyytyväisenä talteen Karhu Harlem Airit, yhä kaipaillen eräitä puma hi-topseja joiden oletan kadonneen johonkin tänne asuntooni.

Vähemmän edesottamuksiani seuraaville tiedoksi, että tämän operaation syyhän on siis se, että olen hävittänyt asuntooni Olympuksen akkulaturin.

Vaikka ajattelinkin tilata tarvikeakkuja ja usb-laturin Amazonista, on minun tehnyt jo pitkään mieli vähän räpsiä kuvia, ja sitä varten tuo kamerassa mölllöttävä akku tarvitsee virtaa.

Pari ilmeistä vaihtoehtoa eliminoituani on luottoni valitettavasti kovin suuri siihen, että löydän mancavestani tämän kallisarvoisen kapineen kunhan vain siivoan, joten taas mennään.

Toinen syy siivota on tietysti tehdä tilaa eräälle tuhoontuomitulle projektilleni jota ajattelin jatkaa kunhan täällä mahtuu taas kääntymään polkupyörän kanssa ympäri kaatamatta mitään.

Menen nyt jatkamaan tuonne tätä prosessia ja palaan kertomaan mikäli muita mielenkiintoisia esineitä nousee esiin.

Yst. Terveisin,
Pieni Merenneito

Noniin, etenee. Nyt löytyi taas kaikenlaista muuta mitä olen tässä ehtinyt jo vähän kaipailla, esim. kalsonkeja, housuja ym. Vastaavia objekteja myös menossa roskiin hyvä määrä.

Sain raivattua jonkinlaisen kulkuväylän pyöränurkalle ja koirakin otti osaa toimintaan löytämällä yhden tuollaisen ohuen valkoisen nilkkasukan joita olen kaipaillut.

Se, että tie on auki lähes huoneen jokaiseen nurkkaan tarkoittaa sitä, että on mahdollista tutkia sellaiset paikat, joihin on mahdollista töniä ne monet kiireessä varomattomasti rakentamani korttitalomaiset tornit, joiden rakennusmateriaaliksi tuo laturikin on saattanut jossain elämänvaiheessa muuttua.

Se mikä tässä erityisesti itseäni vaivaa on viimeisen kahden kuukauden aikaikkuna jonka sisään tuo on kapistus on oletettavasti muuttunut osaksi tätä alati muuttuvaa labyrinttia - en yleensä käytä tuota laturia juurikaan, sillä en ota niin usein kuvia että tarvitsisin sitä kovin usein.

Jos joku haluaa ostaa W38 Dickiesin mustat shortsit, sanokaa hep, 30 eurolla lähtee. Käyttämättömät mutta vähän pölyiset.

Joo elikkäs tilanne osittain ohi. Laturi löytyi tietysti eteisestä, elikkäs nyt vituttaa melkoisesti tilanteen ollessa mancaven osalta tavallaan pahempi kuin aloittaessa. Koska suurin motivaattori raivata täällä tilaa on poistunut, on projektin jatkaminen kuin tervaa joisi. Hyvälle alulle tämä kuitenkin lähti, joten ehkä jatkan käymällä läpi nämä seuranani muutosta asti täällä möllöttäneet kuusi muovilaatikollista vaatteita ja vaihtelevanlaatuista irtotavaraa.

Löysin myös toisen hammockini treehuggereista.

Voin ostaa noi dickiesit parin vuoden päästä kun oon eka lihonnu tarpeeks.

JvG - 21:29, 17.7.2014 » Voin ostaa noi dickiesit parin vuoden päästä kun oon eka lihonnu tarpeeks.
ostin kolmekasit dickiesit just pari vuotta sitten ja sillon ne tuntu liian isoilta. Nyt ne on ihan sopivat joten otin noita shortseja kahdet sen kummemmin sovittelematta ja oishan niiden pitäny olla 40. Mut mitä vittua, noissakin on niin valtavat lahkeet sitte reisien osalta, että millaset teltat ne 40:t on?

Ite en kyl osta vittu enää mitään dickiesin kledjuja, sillä ne paidatkin on sellasia, että koko on jotain yli 9000 aurinkoa ja silti kuristaa jos paat ylimmän napin kiinni.