Keskiö rutisee

Feissaus = rungon keskiömuhvin pintojen koneistus niin, että ovat varmasti suorat ja samansuuntaiset.

RTZ - 16:14, 31.7.2013 » Feissaus = rungon keskiömuhvin pintojen koneistus niin, että ovat varmasti suorat ja samansuuntaiset.
Ok. Mahtaakohan se voida tollai vääntyä käytössä, niin että se vielä noin kuukauden ajanjaksolla pahenee?

Luulisin ennemmin, että niin, et jos pinnat ei oo alkujaan ollu ihan suorat, kuppi on ei-suoruuden takia päässyt löystymään/liikkumaan. Myös muhvin asennuspinnalla oleva maali voi kai aiheuttaa sen verran epäistuvuutta tossa, että natisee. Mut tässä kohtaa menee mulla arvailuks, en oo noiden ulkoisten keskiöiden kanssa puljannu yhtään.

oisit nyt koittanut ensin googlettaa https://www.yksivaihde.net/old/5118
https://www.yksivaihde.net/old/9511

negaatio - 17:18, 31.7.2013 » oisit nyt koittanut ensin googlettaa https://www.yksivaihde.net/old/5118 https://www.yksivaihde.net/old/9511
Koitin mä vähän, mut en tarpeeks. Zorry.

kun kirjottaa tonne foorumin “google” kenttään “keskiö” niin noi on siinä ekoja löytöjä. Ens kerralla sitte skarpimmin.

negaatio - 17:24, 31.7.2013 » kun kirjottaa tonne foorumin "google" kenttään "keskiö" niin noi on siinä ekoja löytöjä. Ens kerralla sitte skarpimmin.
No eikäkö mä kirjotin siihen, että ruti*, koska ajattelin, että keskiö tuottais liikaa epärelevantteja. Oh well.

EDIT: Niin tai en siihen googleen, vaan siihen toiseen.

Sen toisen haun vois kyllä poistaa.

Aavistukseni piti kutinsa: polkimien irrottaminen, voitelu ja kiristys ei auttanut mitään; keskiössä ongelma piili. Keskiömuhvissa oli ruostetta, ja se peitti sitä keskiön holkkia ohuelti. Putsasin ja heitin reilut vassut peliin. Saa nähdä vieläkö se sanoo jotain.

No sanoohan se, ihan samat laulut. Keskiö vaihtoon?

GXP-keskiöiden rutinat ja naksunnat ei taida olla vika vaan ominaisuus.

Niissä on hyviä ja huonoja yksilöitä. Eka GXP-keskiöni kehitti ikävän naksunnan vuoden sisään, ostin tilalle uuden samanlaisen joka on nyt pyörinyt muutaman vuoden.

Onko se kingin GXP ns. Naksuntavapaa ?

-Taina

Samoja kokemuksia Omniumien keskiöstä, ekalla mentiin puoltoista vuotta, jonka jälkeen alkoi naksumaan. Uus pyörinyt nyt kuukauden ja hyvin rullaa. Ei mielestäni mikään ongelma kun hintaa osalla on se 30€.

IhanaTaina - 21:42, 3.8.2013 » Onko se kingin GXP ns. Naksuntavapaa ? -Taina
Samaa itsekin mietin, koska viiden vuoden takuukin jne. Mutta että viis kertaa kalliimpi? Hmm. Ja Kingin kanssa kannattais jo varmaan viedä muhvikin renssattavaks? Tai ostaa 1000+ euron runko? Harmi kun on niin vähän vaihtoehtoja... Hope kiinnostelis, mutta adapteriviritys ei. Ehkä se GXP on sit jotenkin kökömpi, ettei moniakaan kiinnosta tehdä niitä. Jonku light-version löysin, mut se vaatis oman avaimen -> ollaan jo CK:n hinnoissa. Eikä saa ees väreissä.

Entäs keraamiset laakerit GXP:ssä? Vaikuttavat kyllä vielä ylihintaisemmilta kuin CK.

Jos meinaat velolla nipistää ne viimiset sadas- ja tuhannesosat ni ehkä sit kannattaa hommata ne keraamiset laakerit.

Kalastaja-Kaarlo - 14:28, 4.8.2013 » Ja Kingin kanssa kannattais jo varmaan viedä muhvikin renssattavaks?
Eikö se oo niin, että tää on ihan välttämättömyys noiden ulkoisten laakeireiden kanssa, ei mikään valinnainen ylellisyys? (Itellä ei oo tommosta keskiöö koskaan ollu, mut näin olen ymmärtänyt.)

^ Niinpä se on kai nähtävä. Tai vois kai sitä ostaa kolmenkympin keskiön, lykätä sen feissaamatta kiinni ja katsoa mitä tapahtuu. Mutta ehkä mä soittelen mestoille ja kyselen feissaushintoja samoin tein.

Kalastaja-Kaarlo - 23:59, 4.8.2013 » ^ Niinpä se on kai nähtävä. Tai vois kai sitä ostaa kolmenkympin keskiön, lykätä sen feissaamatta kiinni ja katsoa mitä tapahtuu. Mutta ehkä mä soittelen mestoille ja kyselen feissaushintoja samoin tein.
Feissaukselle on ainakin joissain paikoissa olemassa kaksi hintaa. Feissaus ja feissaus ostetun keskiön kanssa. Jälkimmäisessä versiossa kolmen kympin keskiö asennettiin feissauksen kanssa ilman lisäkuluja.

Ja Foxcomp/Shocktherapy saattaa puhelintiedustelulla ilmoittaa aika ison hintahaarukan. Näin oli ainakin kun kyselin ohjainlaakerin asennuksesta/emäputken ja haarukan feissauksesta: “näkemättä 30-130€, kun ei tiedä, paljonko siinä joutuu tekemään hommia”.

(En välttämättä muista tuota hintahaarukkaa ihan oikein, mutta suuruusluokka on kohdillaan.)