projekti: Aventon Track

thomson ja cinelli pista. mennään aluks tällä lelumiinikekellä. sitten kun rahaa, sitten kuitua. ohjainlaakerin asensin itse. hämmästytti kun ylälaakeri piti vääntää aika lujaa DIY-prässillä mutta alalaakeri meni käsin painamalla. on nyt kuitenkin paikallaan ja pyörii smuutisti. kun opintolaina tulee niin keskiö rotsaukseen, kammet kiinni ja kiekot hankintaan. penkiksi tulee aluksi ainakin san marco laser jonka päällystin uudestaan mustalla nahalla. meinasin speduja tähän mutta nyt kun ensimmäisiä kertoja niillä ajanut konversiolla ni totesin että sen verran kuumottavaa hommaa et en taida fiksiin laittaa. ja kuva:

en taida fiksiin laittaa.

mulle ainakin lukot tuo sen turvallisuuden tunnun.

kyllähän ne tuo turvallisuutta mut kyl se kuumottaa. toisaalta häkit on rumat enkä haluis sellasia tähän. ehkä mä opettelen ajaan speduilla ja lyön ne kiinni.

mull dundane meinaatko siis paksuutta vai leveyttä vai mitä? paksuus kiekon akselin suuntasesti siis on 7mm.

HOIL - 16:52, 10.9.2013 » ohjainlaakerin asensin itse. hämmästytti kun ylälaakeri piti vääntää aika lujaa DIY-prässillä mutta alalaakeri meni käsin painamalla. on nyt kuitenkin paikallaan ja pyörii smuutisti.
kysäisen nyt kun pisti silmään, eli siis prässäsit laakerin kupit runkoon? aiemmissa kuvissa näytti siltä, että ne olisivat olleet jo paikoillaan..

e. täsä siis:

http://i.imgur.com/Mwze3QN.jpg

Lukot on pyllyst. Häkit tai sträpit ja vanssit fo life <3

Tästä tulee kyllä kova. Oispa itelläkin rahaa speksata muuta ku halvinta.

skidi noi oli rungossa jo sen tullessa. niiden sisään tuli sit konelaakerit. oliko tää site se puoli-integroitu ohjainlaakeri? sanoo ken tietää.

Coocos - 17:14, 10.9.2013 » ...muuta ku halvinta.
tää on halpa.

e. kyl mä taidan ne lukot silti laittaa. en todellakaan haluis häkkejä tähän saati sträppejä. ja joffe biltsuhäkit 4ever!

dafuq

hämmentävä ohjainlaakerihimmeli, vaadin lisätietoja

e. jaanii jos pelkät laakerit tulee ni ei sit midist, mut nekin kyllä pitäis mennä ilman voimakeinoja paikalleen…

siis ei niitä konelaakereita pitäis mitenkään niihin kuppeihin prässätä vaan ainoastaan asettaa paikoilleen. siksi kysyin.

^ kyllä ne pitäis ihn tiputtamalla asettua. Onko varmasti oikeanlaiset laakerit??

saman kokoiset laakerit, samanlaiset, identtiset. ylälaakeri vaati paljon voimaa, alas meni sormin painamalla.

e. pitäiskö olla huolissaan?

emmä tiiä, ei välttämättä.

oliko ne kupit rungossa siis valmiiksi paikoillaan? ja näyttäisivät asettuvan hyvin emäputkeen, jossa ei näy painaumia, lommoja tms?

vispissä taisin aikoinaan hakata kumivasaralla. Ei mutta, eiköhän se toimi kun on paikallaan ellei nyt pahasti ole vinossa

emäputki on päällisin puolin ehjä ja lommoton. tönäriä ei ole tässä lähellä. mittailen huomenna onko kaikki kondiksessa. vinossa laakeri ei ole. asentaessa se meni vinoon mutta sain sen oikaistua kupin pohjaa vasten. mietin olisiko tiukkuus voinut johtua vinksauksesta asentaessa mutta voimaa tarvi niin paljon että laakerin vinous ei ollut ainoa syy. laakeri on kuitenkin ehjä. pyörii smuutisti ja on oikein paikallaan.

Jos laakerin pesä on liian väljä voi asentaessa keinahtaa liikaa vinoon ja tarttuu kii, eli voi olla hiukan epätarkka koneistus, no big deal.

oogo… laakerit paikallaan ja kaikki toimii. sehän täs olikin tavoite…

HOIL - 17:02, 10.9.2013 » mull dundane meinaatko siis paksuutta vai leveyttä vai mitä? paksuus kiekon akselin suuntasesti siis on 7mm.
Jep. Täältäkin saattaisi ehkä joutaa renkailla varustettu kiekkopari lainaan. Muttereille jää vielä riittävästi kierteitä.

ja tähänki tulossa omniumii ku on da setti myynnis?

Niin tosi

sorry mates. tää proggis on hyllytetty toistaiseksi… kela ei tue opiskelua siinä määrin että rahat riittäs speksata asti. veronpalautuksista uusi yritys. DA:t mietitytti alusta lähtien ja nyt kun jotain pitää realisoida niin lähtekööt ne.

edit: mut ei omniumii.