Varastetut pyörät

epäilyttävää että koko talven seissy, ilmotat tässä, katoaa.

Eli nyt ainakin varastettu pyörä?

^totta! hienosti ennakoitu postaus oikeaan lankaan

varastettavat pyörät

Naikou - 18:03, 1.2.2019 » Kuvan Kona viety Vantaalla Kaivokselassa pyöräkellarista marras-joulukuun aikana. Yyveetä voi heitellä jos tulee jossain vastaan. Ei kannata rankaista kuskia suoraan naamaan, ollu sen verran pitkään mahollisesti kateissa että voi olla jo varkaudesta tietämättömällä osapuolella. https://i.imgur.com/3JXxsWa.jpg
Tämä löysi tiensä kotiin. Aattelin vaan ilmottaa ettei tuu lukkoa naamaan.

Mahtavaa! Kerro koko tarina. Kiinnostaa.

ununu - 10:17, 24.4.2018 » näyttää ihan naapurini fillarilta, siltä pöllitään n. kerran kuukauteen tälläsiä intersportpyöriä.
ketä niitä pyöriä pöllii :D laittaako joku ne myyntiin?

onko keltään muuten koskaan pöllitty jarrutonta fiksiä keskellä kaupunkia? oon miettiny että osaako varkaat ajaa fiksillä vai meneekö kantoon?

^oma njs pyöräni pöllittiin. Löytyi 500m päästä yhden kerrostalon rappukäytävästä. Tai sinne se tuotiin. En tiedä miten oli varas sen koukuilla polkenut:)

Paavi - 17:28, 26.4.2019 » Mahtavaa! Kerro koko tarina. Kiinnostaa.
noh tässähän kävi niin hassusti et oli katkastu ohut tolppa missä oli pyöräkellarissa kiinni ja viety lukkoineen päivineen vieresen rapun pyöräkellariin mistä sit löyty sattumalta kun siellä oli ovi auki ja kävelin siitä ohi. Lukossa ei ollu ees sahausjälkiä et en oikeen nyt ymmärrä tekijän logiikkaa.

Se oli ollu jotenkin tiellä ja huoltomies ei muistanu mistä varastosta oli ottanu?

Jos toi edellisellä sivulla varastettavaksi ilmoitettu Plugi muuten on oikealta omistajaltaan hukassa, niin PM. Taisin nähdä sen eilen aamulla.

baader - 10:31, 27.4.2019 » Se oli ollu jotenkin tiellä ja huoltomies ei muistanu mistä varastosta oli ottanu?
Aika töhö saa olla jossei osaa etsiä sitä varastoa josta on katkottu tolppa.

Metsästä löytyi pyöränraato josta pöllitty ainakin etukiekko, jarrut ja kammet. Mitä sille pitäisi tehdä, on vieläkin lukossa?

Lars_80 - 14:26, 27.4.2019 » Metsästä löytyi pyöränraato josta pöllitty ainakin etukiekko, jarrut ja kammet. Mitä sille pitäisi tehdä, on vieläkin lukossa?
https://www.yksivaihde.net/old/84

Eilen hesalan vallilasta varastettu;

Vappuaattona tapahtunut pyörävarkaus selvisi aktiivisen kansalaisen ja sosiaalisen median avustuksella
03.05.2019 klo 10.43
Helsinki
Sivullinen henkilö ilmoitti poliisille vappuaattona, että arvelee metrossa polkupyörän kanssa matkaavan miehen varastaneen kyseisen polkupyörän. Poliisi pysäytti pyörän kanssa liikkuneen miehen päärautatieasemalla. Miehen hallusta löytyi katkaistu kierrelukko ja voimapihdit.

Ilmoittaja oli nähnyt saman pyörän taloyhtiön pihassa Lauttasaaressa. Hän päätti julkaista pyörän kuvan kaupunginosan Facebook-ryhmässä ja neuvoi pyörän omistajaa ottamaan yhteyttä Helsingin poliisiin. Pyörän omistajan ystävä näki Facebook-julkaisun ja vinkkasi siitä ystävälleen.

Pyörän omistaja tunnisti pyörän omakseen ja laittoi asiasta viestiä Helsingin poliisin Whatsapp-numeroon. Hän kertoi, että hänen pyöränsä oli varastettu vappuaattona Lauttasaaresta.

– Selvitimme asiaa ja kävi ilmi, että pyörävarkaudesta epäillyn miehen hallusta takavarikoitu pyörä oli kuin olikin Whatsappin kautta yhteyttä ottaneen henkilön pyörä. Hän tulee tänään hakemaan pyöränsä takaisin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kalle da Silva Gonçalves Helsingin poliisilaitokselta.

Helsingin poliisin Whatsapp-numero on 050 342 2133. Akuuteissa tilanteissa täytyy aina soittaa hätänumeroon 112.

Edellissivun plugi ei liene varastettu, omistaja ei vaan ole kovin rakastava pyöräänsä kohtaan. Siinä se kökötti taas tutulla paikalla

Tahmatassu - 18:40, 26.4.2019 »
ununu - 10:17, 24.4.2018 » näyttää ihan naapurini fillarilta, siltä pöllitään n. kerran kuukauteen tälläsiä intersportpyöriä.
ketä niitä pyöriä pöllii :D laittaako joku ne myyntiin? onko keltään muuten koskaan pöllitty jarrutonta fiksiä keskellä kaupunkia? oon miettiny että osaako varkaat ajaa fiksillä vai meneekö kantoon?
Ainaki jonku rotta-fiksinkuski on pölliny multa fix-fix takakiekon, en usko muun semmoista tarvitsevan mihinkään.

Huomiona: jos tulee vastaan niin ei sitä U-lukkoa naamaan — näitä lienee useampia.