Varastetut pyörät

Kevät on saapunut, pyöriä on enemmän liikenteessä, ja taitaa olla vorojakin. En löytänyt hauillani yleistä varastetut -lankaa, niin tässä avot.

Avaan vaihdepyörällä. Toivon palstalaisilta siitä huolimatta solidaarisuutta uhria (työkaveri) kohtaan ja yhtenäistä rintamaa varkauteen ym. häijyilyyn perustuvia pyörähankintoja vastaan.

Elikkäs tänään lähti varkaiden (kolme nuorta mieshenkilöä) Herttoniemestä Karhutie 16:n edestä oven “kalteriin” vaijerilukolla kytketty Meridan valkoinen pienikokoinen cyclocrossari. Kellonaika oli n. 15.20, kirjaimellisesti kirkkaassa päivänvalossa. Kuulimme työkaverin (jonka pyörä on kyseessä) kanssa kolinaa, hän katsoi ikkunasta ulos, näki jampat puuhissaan, juoksimme ulos, emme saaneet kiinni. Kaikki kävi niin nopeasti, kuten on tapana sanoa! Sekunneissa. Jos olisi ollut enemmän malttia ja olisin lähtenyt jonku jalan karkuun lähteneistä rikoskumppaneista perään, olisin saanut jonkun kiinnikin, mutta nyt kävi näin. Alla vielä kuva pyörästä.

mannine - 2:44, 13.1.2012 » Kuuli pihalta ääniä ja juoksi pyöränsä luvatta käyttöön ottaneen tyypin kiinni. Suositteli myös seppukua ja pysymistä kaukana näiltä alueilta sillä seuraavalla kerralla alkaa nestemäisen ruoan syönti
Kyl, se tapahtuu tosi äkkiä mut mulle valinta oli aika selkee

Etsiskelin myös samanlaista lankaa. Itseltä varastettiin keskiviikko yönä pyörä taloyhtiön pihalta. Lukittu asianmukaisesti. Rikosilmoituksen kävin jo tekemässä, mut rungon numeroa ei löydy mistään.

Ja sitten kysymykseen, voiko vakuutusyhtiö korvata pyörän ilman rungon numeroa? Kotivakuutus Fenniassa. Vakuutusyhtiölle en ole vielä ilmoittanut, koska kopio rikosilmoituksesta ei ole vielä saapunut.

https://www.yksivaihde.net/old/213

Vakuutuksista on tuolla. Mutta ei vak. yhtiö runkonumerolla mitään tee periaatteessa.

^terveisin minä ja IDENTITEETTIVARKAUS!

Ei If ainakaan runkonumeroa kysellyt. Kuittia ainoastaan.

epaz - 16:49, 29.4.2013 » Elikkäs tänään lähti varkaiden (kolme nuorta mieshenkilöä) Herttoniemestä Karhutie 16:n edestä oven "kalteriin" vaijerilukolla kytketty Meridan valkoinen pienikokoinen cyclocrossari.
Kyseessä siis Merida Cyclocross 4, koko 48cm, rungon nro BI-1582 WC 9255760BR.

Turussa Mikonkadun liepeiltä lännessä vietiin 30.4. aamuyön ja päivän välissä punainen Peugeotini. Se oli hyvä pyörä. Ilmoittakaa jos jossain näkyy ja napatkaa kuskia niskasta tai nenästä kiinni.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/338228_10151106642638544_306305197_o.jpg

Tänään 9.5.2013 Porissa pöllitty Bandwagon:

http://www.albumini.fi/Valokuva-UBBHFO4N-D.jpg

Ilmoittelen kaverin puolesta kun ei pääse kirjautumaan.

Viikonloppuna vietiin Helsingin Ruoholahdesta pyöräkellarista lukko katkaisten 2012 Specialized Carve Expert 21". Ei näitä näissä väreissä usein näe eli jos tulee esim. vastaan, pistä yv:tä, kiitos.

Samasta mestasta tällä viikolla viety S-koon Ridley X-Bow, valkoinen + mustat tekstit, ja Cube 26" maasturi, musta.

No johan on kellari. Vieläkö kolmannen kerran?

jonielmeri - 3:51, 24.10.2013 » No johan on kellari. Vieläkö kolmannen kerran?
Onko nämä niitä kellareita joihin on ikkunat kadulta, että voi pällistellä mitä herkkuja siellä luuraa?

Itse asiassa nimen omaan ikkunallinen. Lisäksi talossa on 171 kämppää joten avaimia löytyy paljon.

Sinänsä enemmän vitutuksen vuoksi tänne postasin, tuskin noilla tuntomerkeillä mitään löytyy.

Ridley on saman kokoinen ja pitkälti saman näköinen kuin tämä, mutta voimansiirrossa taitaa olla Ultegraa Tiagran lisäksi.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1519502_270765686404478_48399958_o.jpg

27.12.2013 varastettu.
Spessun Demo, toistaiseksi ainoa Suomessa… maali on ainakin on.
Nähtäessä yhteys Ari Kemppaiseen (ntkt) tai huutelua tänne.

d64 - 10:58, 23.7.2013 » Viikonloppuna vietiin Helsingin Ruoholahdesta pyöräkellarista lukko katkaisten 2012 Specialized Carve Expert 21". Ei näitä näissä väreissä usein näe eli jos tulee esim. vastaan, pistä yv:tä, kiitos. http://i.imgur.com/nesphQt.jpg
Äsken poliisimies soitti että kotietsinnässä olivat löytäneet pyöräni - tai tietysti nykyisin vakuutusyhtiön pyörän. Kuulemma tästä läheltä löytyi eikä samassa asunnosta ollut muita. Olisiko varas sitten pöllinyt omaan käyttöön tai sitten ei ollut saanut myytyä. Tuskin on ollut kovin paljon käytössä koska varmasti olisin huomannut jos olisi kadulla tullut vastaan.

eilen vein minulta pöllityn ja löytämäni täpärin tapiolalle, sinne jäi takapihalle ilman lukkoa aitaan nojailemaan, ei niillä kiinnosta kyllä pätkääkää. tulee aina kuitenki vähän voittajaolo ku nipat narahtaa

^Ai vittu kun kiristää!!! Jumalauta miten röyhkeä pentu.

Heh. Tuli jostain yhtäkkiä mieleeni että nimim. Hoolie(siinä oli kyllä hyvä kaveri) joutu putkaan ja kuulusteluun kun oli kaverinsa kanssa yöllä yhyyttänyt pyörävarkaan hommista ja leikkimielisesti piiskannut vaijjerilukolla. Naapuritalon mummo ei tiennyt mistä oli kysymys ja soitti poliisin skoudet. Tekijämiehet oli ilmeisesti sen näköisiä ettei poliisin skoude uskonut selityksiä leikkimielisestä isällisestä läpsytyksestä.