Varastetut pyörät

Jännä että varkaat tiesivät pyörien sijainnin, lepoajaksi pysähtyneen rekan kontissa…hhhmmmm??

Tällainen ilmoitus oli Facebookissa Helsingin polkupyöräilijät ry (HePo) sivulla.

näyttää rumalta ja seinäänajetulta. mutta ei varastetulta. Mistäkö tiedän?

Onkohan keltään foorumilaiselta kateissa tai tiedättekö jonkun kaipaavan punaista Olmo-maantiepyörää? Näyttää teräsrunkoiselta eikä ihan uusinta uutta mutta siistin ja ehjän näköinen pyörä. On nököttänyt Veräjämäen suunnalla lukitsemattomana ainakin parin viime päivän ajan.

Jos se on kokoluokkaa 60-62 cm ja satula on maastopyörästä ni tiedän omistajan. Tämmönen katosi itse asiassa kauan sitten. Jos näin on, pls. PM.

näyttää ihan naapurini fillarilta, siltä pöllitään n. kerran kuukauteen tälläsiä intersportpyöriä.

u-lukko olis kyl ensimmäinen näkemäni

Pedro K. - 20:58, 18.4.2018 » Onkohan keltään foorumilaiselta kateissa tai tiedättekö jonkun kaipaavan punaista Olmo-maantiepyörää? Näyttää teräsrunkoiselta eikä ihan uusinta uutta mutta siistin ja ehjän näköinen pyörä. On nököttänyt Veräjämäen suunnalla lukitsemattomana ainakin parin viime päivän ajan.
Puuttuuko pyörästä polkimet ja jarrupalat?

Tossa näkee, miksi “U-lukolla telineeseen kiinni” on huono ratkaisu. Teline rikotaan ja sitte pyörä lähtee ajokuntoisena matkaan.

Aina U-lukko myös fillariin itseensä niin, että telineen hajotettuaan joutuu vielä kantamaan. Nostaa kynnystä.

Lumikko - 12:54, 24.4.2018 » Tossa näkee, miksi "U-lukolla telineeseen kiinni" on huono ratkaisu. Teline rikotaan ja sitte pyörä lähtee ajokuntoisena matkaan.
Luulis että sillä mihin lukitaan on kuitenki jotain merkitystä tässä.
Lumikko - 12:54, 24.4.2018 » Tossa näkee, miksi "U-lukolla telineeseen kiinni" on huono ratkaisu. Teline rikotaan ja sitte pyörä lähtee ajokuntoisena matkaan.
onks tää jotain huumoria nytten vai meinaatko että pitäis koittaa saada rengastakin mukaan lukitukseen?
pieni merenneito - 13:25, 24.4.2018 »
Lumikko - 12:54, 24.4.2018 » Tossa näkee, miksi "U-lukolla telineeseen kiinni" on huono ratkaisu. Teline rikotaan ja sitte pyörä lähtee ajokuntoisena matkaan.
onks tää jotain huumoria nytten vai meinaatko että pitäis koittaa saada rengastakin mukaan lukitukseen?
Mukaan mukaan.

Turun keskustassa lähti kuvan pyörä tänään roiston matkaan. Eli harmaa Scott Boulder ysärimaasturi, jossa pikalokarit ja tanko mallia mummis. Rottainen mutta rakas. PM ja vaikka lukkoa jos näkyy.

Löytynyt musta rottainen Specialized Langster vähän sekalisilla osilla etujarrullisena sinkulana. Lojui ensin lukitsemattomana taloyhtiömme pihalla, mutta jossain vaiheessa talkkari nosti suojaan. Tarkempia yksityiskohtia vastaan lupaan luovuttaa hakijalle.

Oliks XXL?

En oo vieläkää lakannut toivomasta.

veikkaisin et L, mut ihan vaan takaviistokuvasta koitin emäputken mittaa laskea.

Laitoin tnts sulle privaviestiä :)! Multa varastettiin Langster viime syksynä Helsingin Kalliosta Flemarilta taloyhtiön sisäpihasta, ja sun laittamat tuntomerkit kuulostivat lupaavilta! (ohessa kuva)

kuva pyörästä

Tämä saaga taisi saada onnellisen lopun kiitos pienen merenneidon. Harmi etten jo loppusyksystä käynyt tätä katsomassa. Talkkari ehdotti et ottaisin sen roskalavaprojektiksi vuodenvaihteen jälkeen jos ei ole pihasta hävinnyt. Nosteli mun gangstaa verrokkina ja sanoi että paaaaaljon kevyemmästä pyörästä on kyse.

Jep, suuri kiitos tnts ja yksivaihde.net, enpä olisi uskonut enää pyörää näkeväni :slight_smile: Langster tosiaan vietiin loppusyksystä saderänniin lukittuna sisäpihalta (saderänni oli potkittu seinästä irti), ja pyörä löytyi nyt kiitos tnts:n muutamien kilometrien päästä. Vähän oli kunto kärsinyt ja osia vaihtunut, mutta sama pyörä kyseessä ja lukkokin edelleen kiinni :wink:

Alkuperäinen kunto syksyltä:
https://drive.google.com/open?id=1TeGG32_eWUW4GjIEfBtowjkRX6tHdDqr

Löytynyt pyörä talven jälkeen:
https://drive.google.com/open?id=1tMkCE8QyuL8FLekEaiDqcSi33Yd-lIys

Mukavemmat kuvat:

Ennen

Jälkeen

Oulu Koskela. Naapurilta anastettu 14-15pv. välisenä yönä Surly Karate Monkey. Taitaa olla vm. 2010. Tunnusmerkkejä: ice spiker-nastat, felt-stemmi, easton tolppa. Kuvasta poiketen mustat raceface-kammet, vaakaputkessa lommo. Takanavassa punanen, musta ja keltainen speicerkasa (saksan lippu-hengessä). Lukottakaa/ilmotkaa jos näkyy.
https://aijaa.com/img/b/00246/14569085.jpg