Tyttöjen topikki

word!

Hyvät tytöt! Täysii!

Mä juhlin täysii tätä tyttöjen topikkii! Pojat ei ehkä ymmärrä nyt miten tärkeetä tyttöjen on saada vertaistukea toisiltaan, täällä kuitenki valtaosa on niitä kundeja, jotka tietää mm. pyöristä ja kaikesta kaiken. Itse en tiedä ja välillä hävettää, kun onnistun tyrimään hommani ja näyttämään idiootilta.

Puhun tyttöjen jutuista todella mielelläni, kuten vaatteista, eläinvauvoista, kakuista, pojista, poneista, pyöristä ja alkoholista.
Menkoista puhun yhtä mielelläni kun p*skalla käymisestä, eli välttelen aihetta kun ruttoa.

Mua kans kiinnostais toi porvoon reissu vähän. Otan selvää mitä mimmien pyöräjengi siihen sanoo, koska meillä sellainen on.

Whii kohta saa skujaa hame päällä!

Mä suoritan jo kalenteria raivaavia toimenpiteitä täällä päässä Porvoon reissua ajatellen. Koiran uimatunti vähän hankaloittaa tilannetta, mut enköhän mä sinne saa jonkun muun mun tilalle :smiley:

naisspesifille pyöräilyvaatetukselle tuntuisi olevan todellista tilausta. Nyt vaan joku suunnittelu-/ompelutaitoinen omaa lafkaa pystyyn. Enduralla näyttäisi olevan laajin valikoima kohtuu casual-/urban pyörävaatetta myös naisille. Onko muita valmistajia?

Ensimmäinen yritys ostaa uusi vapaaratas FAILED!

Mä olin siinä käsityksessä, et riittää kun ilmaisen tarvitsevani yksivaihteiseen fillariini taakse uuden vapaarattaan. jos vielä hampaiden lukumäärän paljastan, niin luulis homman olevan aika selkee.

Olin varmaan vaan väärässä. Myyjä kyseli et mitkä navat mulla on ja kuinka vanhat ne on (?!). Mainitsi, et nää on tilaustavaraa ja käski tarkistaa jonkun koodin takanavasta (?!). Katsoi kuitenkin koneelta hinnan, kuulemma noin pari hunttia (?!).

Puhuttiinkohan me nyt samasta jutusta?

Menkkatopikin aiheuttama oksennusketjureaktio melkein kiinnostaa. Sori. Huumorintajuni jättehyvä.

Mulla on Kuopio-viikonloppu otettu töistä vapaaksi, joten olen tulossa ellei tapahdu jotain ylitsepääsemätöntä.

EDIT: Mulla on Yokon tuulihousut ollu käytössä varmaan kolme vuotta joka päivä ympäri vuoden. Ne on maailman parhaat! Pitäis varmaan ostaa toiset samanlaiset. Kerran tilattiin mulle Enduron housut kokoa xs, jota yleensäkin käytän, mutta niillä on ihan ihmeelliset koot. Perse mahtu just ja just, mutta lahkeet loppu polviin, vaikka kyseesä oli pitkälahkeinen housu.

Minikmii - 12:29, 24.4.2013 » Ensimmäinen yritys ostaa uusi vapaaratas FAILED! Mä olin siinä käsityksessä, et riittää kun ilmaisen tarvitsevani yksivaihteiseen fillariini taakse uuden vapaarattaan. jos vielä hampaiden lukumäärän paljastan, niin luulis homman olevan aika selkee. Olin varmaan vaan väärässä. Myyjä kyseli et mitkä navat mulla on ja kuinka vanhat ne on (?!). Mainitsi, et nää on tilaustavaraa ja käski tarkistaa jonkun koodin takanavasta (?!). Katsoi kuitenkin koneelta hinnan, kuulemma noin pari hunttia (?!). Puhuttiinkohan me nyt samasta jutusta?
Sulla on varmaan kyseessä bmx-vapaaratas ja veikkaan, että myyjällä oli ihan muut vapaarattaat mielessä. Asioista perillä olevan myyjän ois kyllä pitänyt tajuta.

Shimanon bmx-vapaarattaita pitäis olla monessa paikassa hyllytavarana, maksaakohan ne nykyään jo jotain 40€? Mun kokemuksen mukaan shimanot vaan klonksuu sietämättömästi, joten ehkä kannattaa tilata saman tien ulkomailta semmoinen white industries, josta kyselit toisessa ketjussa.

Joo, tämä oli tarkotuksena. Ajattelin vaan antaa tekohengitystä fillarille siksi aikaa, että WI:n rattaan saan käsiini. Vähän jokapuolelta vaikuttaa olevan out of stock :frowning:

Joku tossa mainitsi että oli saanut fillarikaupassa tylyä kohtelua (mies)myyjältä, niin Stadissa ainakin Kumiluodissa on naispuolista mekaanikkotason henkilökuntaa, ja Hesarin Velo & Oxygenissä ja Konalan System1:ssäkin olen nähnyt naismyyjiä.

Peukku naismyyjille :slight_smile: (ikäväkseni peruskohtalonani on Turku). Täälläkin kyllä löytyi, sisäkumiostoksilla se naismyyjä kysyi multa että vaihdatko sen ihan itse vai vaihtaako sun mies?

^^^ Jostain toisesta topsusta jäi mieleen, että Charliella on WI vapareit

Minusta tämä on hyvä ja tärkeä topic ja nostattamansa häly vahvisti epäilykset sen tarpeellisuudesta.

Vaikka olenkin enemmän mursu kuin merenneito, jään kyttäämään tätä topsanderia mielenkiinnolla, sillä saatan oppia täältä asioita joiden avulla voin olla enemmän apuna ja tukena puolisoni orastavan pyöräharrastuksen alkutaipaleella.

Ehkä OT, mut saatoin olla myös ostamassa jotain polkupyöriin liittyvää kumppanin kanssa paikallisesta rautakaupasta ja naismyyjä tuli kysymään, että mitäs ne pojat etsii. Jos olisin osannut varautua, niin olisin ragettanut. Toisaalta eipä ole eka kerta kun mua kutsutaan pojaksi. Ei sillä niin väliä, että miksi muut mua luulee, mutta hitto soikoon jos ollaan asiakkaita, niin ei silloin pidä tulla puhuttelemaan ikään ja sukupuoleen viittaavilla nimityksillä. Gah.

Käytättekö te muut fillaroidessanne pehmustettuja pyörähousuja? Ostin taannoin dealextremestä s-kokoiset, mut miehille tarkoitetut vaippahousut. En ihan vielä osaa sanoa, että onko niistä enemmän hyötyä vai haittaa. Joka tapauksessa pehmusteet menee vähän turhan taakse.

Rengasraudoista: Yhteen aikaan mainostettiin Cobraa, saatavuudesta en tiedä. Tavalliseen rengastyökaluunkin voisi tietysti pultata lisää vipuvartta.

Ei ole tullut käytettyä pehmustepökiä. Veikkaan et tota pehmustetta löytyy omasta takaa sen verran. heh, noei… En oo vielä toistaseksi kokenut tarvetta, vaikka olen mielestäni ihan pitkiäkin matkoja pöräillyt. Jopa peräkkäisinä päivinä. Toisaalta olis kiva kokeilla, jos ne vaikka mullistais maailman ihan täysin. Tuntuu toistaiseksi kuitenkin kalliilta kokeilulta.

ja siis aika sporttista penkkiä mielestäni käytän, ei suinkaan mikään sohva. Sekin kai vaikuttaa kuitenkin asiaan.

OT: hauskaa nähdä avautumisia muissa langoissa liittyen tähän tyttötopikkiin. Mä taisin kuitenkin missata tässä langassa tapahtuneet avautumiset, joten mulla ei ole mitään hajua mistä tämä kaikki on lähtenyt käyntiin. Erikoista.

Moi vaan ja terkut Turuust!

Meidän taloyhtiössä asuu semmonen pappa, joka aina sotkeentuu mun huoltotoimenpiteisiin, jos touhuan jotakin taloyhtiön nikkarointihuoneessa. Se ei tajua, että osaan ite. Pappa haluaa myös kantaa mun pyörän, kun epäilee etten ite jaksa. Hän on siis yhtäaikaa sekä vähättelevä että kohtelias. Ärsyttävää.

Sen sijaan Turun Ajopyörässä ollaan yleensä oltu pelkästään vähätteleviä ja vittumaisia. Viime talvena ostin ulkokumeja ja kun sanoin, että tartten CX Prot ja Wintterit, niin alko kiivas väittely siitä, mahtuuko ne pyörimään. Sanoin testanneeni, mutta tämä ei auttanut. Ukko kysyi, mitä pyörää ajan ja vastasin että maantiekonversiofiksiä. Tämä ei selventänyt asiaa. Pyörä piti hakea sisälle. Ukko naurahti kaikkitietäväisenä että “Joo kato tämähän on sellanen sinkula kato”. Loppujen lopuksi mulle myytiin just ne kumit, mitä alunperin tulin hakemaan sellasten “no nythän sä aloit ymmärtää, mitkä tähän menee ja kato mähän sanoin…” mutinoitten saattelemina. Vittusaatana. Ärsyttää vieläkin.

Mutta tähän sitte rajottuukin mun ikävät sukupuolikokemukset sovinistisonneista ja tytöttelijöistä. Kaikki TQHCFR-pojat on ihania ja koen olevani ihan täysivaltainen jäsen porukassa. Olen päässyt osallistumaan pooloihin, pidempiin excursioihin, älläreihin ja muihin touhuihin eikä kukaan oo koskaan epäillyt mun taitoja, ymmärrystä tai voimia. Vastaanotto on siis ollut tosi hyvä ja kannustava. Siksi en ole mitään erityisiä tyttötouhuja/vertaistukea oikeen kaivannutkaan. Ja toisaalta kynsilakasta, tangle teezeristä, hiustuotteista, ihmissuhdekiemuroista ja muista perinteisistä tyttöjen jutuista on päässy puhumaan poikien kanssa ihan tarpeeksi.
TQHCFR on unisexuaalinen.

Turku Boys Best, parempia ystäviä saa hakea.

Ja vaippahousuista sen verran, että oon ajanu Turku-Forssa-Turku ilman ja Turku-Rauma-Turku vaipoilla, enkä huomannut mitään vaikutusta/eroa whatsoever. Eli ihan turhat imo.

Ah Ajopyörä on aina niin pahin ja ärsyttävintä että sieltä välillä tarvii jotain!
Ostin joskus Lidlistä vaippapöksyt alle kympillä ja oli ne ihan hyvät mutta toisaalta aika harvoin on tullu laitettua jalkaan ku ei niillä niin ihanaa oo muualla ku satulassa hengailla. Mut pidemmällä matkalla ja huonommalla satulalla (miksiköhän ylipäätään olen näin tehny) ihan jees.