Kebubbi ja muut pöperöt - ravintola -thread

tutam - 15:12, 2.12.2013 » - Maya Rautatientorin kulmassa on hyvä lounaspaikka. Ei tolkuttoman kallis (~reilu kymppi lounaasta), hyvät kasvisruoat ja loistava salaattipöytä. Tuolta lähtee aina ähkyssä, mikä on vain hyvä.
Samoin Mt. Everest siinä naapurissa, perushyvät kasvissafkat ja luulis tulevan täyteen.

Töölössä Mountain nepalilaisista on lounaalla kova vaihtoehto. Hyvää chaita kuuluen hintaan.

Kai tässä voi vielä hehkuttaa FaFa’sia. Stadin parhaat falafelit. Ei lisättävää.

tutam - 15:12, 2.12.2013 » - Maya Rautatientorin kulmassa on hyvä lounaspaikka. Ei tolkuttoman kallis (~reilu kymppi lounaasta), hyvät kasvisruoat ja loistava salaattipöytä. Tuolta lähtee aina ähkyssä, mikä on vain hyvä.
vakkari. saa myös leimoja jolla joka kymmenes lounas on ilimane.
kyltymaton - 15:28, 2.12.2013 »
tutam - 15:12, 2.12.2013 » - Maya Rautatientorin kulmassa on hyvä lounaspaikka. Ei tolkuttoman kallis (~reilu kymppi lounaasta), hyvät kasvisruoat ja loistava salaattipöytä. Tuolta lähtee aina ähkyssä, mikä on vain hyvä.
Samoin Mt. Everest siinä naapurissa, perushyvät kasvissafkat ja luulis tulevan täyteen.
Pitää katsastaa. Viime aikoina lounas on ollut nuudeleita ja soijarouhetta työpaikalla tai sitten jos oikein revitellään, niin alakerran unikahvilassa...

^ Itse korvasin aikoinaan purkkinuudelit Kurvin thaikaupoista saatavilla mikrokeitoilla, suosittelen jos kaipaat vaihtelua. Toimii myös soijarouheen kanssa.

Onko kellään kokemusta Sellon Kiinalaisesta? Pitäisi jostain läheltä bongata perushyvä buffa illan palaveria varten.

^ kiitti. hipin säästövinkki: bulkkina ostettuja pikanuudeleita, soijarouhetta, maapähkinöitä, sipulia ja muita vapaavalintaisia vihanneksia. melkein kuin oikea ruoka ja ei tarvitse tehdä muuta kuin pilkkoa ja lisätä kuumaa vettä päälle. mausteet maun mukaan.

jotta ei off-topique:
Snellmanninkadun Pompeista parhaat pizzat!

kyltymaton - 16:16, 2.12.2013 » ^ Itse korvasin aikoinaan purkkinuudelit Kurvin thaikaupoista saatavilla mikrokeitoilla, suosittelen jos kaipaat vaihtelua. Toimii myös soijarouheen kanssa. Onko kellään kokemusta Sellon Kiinalaisesta? Pitäisi jostain läheltä bongata perushyvä buffa illan palaveria varten.
Sellon kinkki on ihan hyvä. Normisetti, ei mitenkään säväyttävä, mutta ainakin hintansa väärti.

^^ Tänks, pitää kokeilla.
^ Eiköhän se ole sitten tällä selvä, sinne siis.

E: Olipas muuten paljon täytesanoja tossa tota.

Crusty - 15:01, 2.12.2013 »
negaatio - 14:56, 2.12.2013 » tuo edell. mainitsemani pikku jerusalem on myös. Puotilan/maunulan (?) ostarille joudut vaan lähtemään.
Tätä ei ole enää.
:( Mitenkähän ne jätkät tän sössi? Saivat niin hyvät lähtövauhdit Nytiltä hommaan, et pari kertaa kun kävin, en saanu ruokaa kun kaikki oli myyty loppuun. Ja safka oli tosiaan sen verran hyvää, että olis olettanu kantavan alkuinnostuksen jälkeenkin.

^Wha dis, miksköhän loppu? Tuolla oli stadin parhaat falafelit & ystävällinen palvelu! Ehkä se paikan sijainti nakers asiakaskuntaa aika isosti. Itsekin jouduin kävelemään ostarin läpi ja ympäri ennenkuin löysin paikan.

Onhan tietty Fafa’s, mutta joku siinä mestassa vaan tökkii. Ehkä se, että oon pariinkiin otteeseen ollut lähes ainoa asiakas ja venaillu perus pitafalafelia sen puol timmaa. Kai niillä oli kiire…

^wut?! fafa’sissa ainoo asiakas?!? Mä oon kerran ollu siellä sillee et on ollu kolme muutakin samia ni ei tiedetty et kuka nyt saa safkaa;)

Kyl mä aina oon Fafasista pöperöt saanu n. 10minuutissa. Hitto ku rupes tekee mieli pitafalafelia. Onneks on mäkikuplan pitsa jääkaapissa.

kuulemma hyvä vaasankadun uus mesta street gastro.

ravintola-alan ammattilainen näin minulle kertoi. 9€ tais olla kasvispita.

hyviä kokemuksia olen itse saanut:

farangista
fafasista
bar teosista
mäkikuplasta
bullmanista
bamboo centeristä
hakiksen pizza taxista (spicy vege huh huh)
rice gardenista

Bullmanista itellä parilta viime kerralta (näistäkin sattuneesta syystä jo aikaa) paljon huonommat muistot kuin n. 10 vuoden takaa. Ovatko taas ryhdistäytyneet?

tmar mikä siin bar teoksessa sun mielestä oli hyvää, käytiin pari viikkoa sitten.

Suurin osa ruuista vaikutti siltä kun ois tulleet suoraan etikkaliemestä peltipurkista.
Palvelu (se vähän mitä sitä edes oli) oli huonoa, hidasta ja epäammattimaista
Viinit oli halpoja ja pahoja. Ois pitäny varmaan valita valkkaria koska paska valkkari ei oo niin pahaa kun paska punkku

Jos haluu oikeesti asiallisia tapaksia menkää yrjönkatu 18 avanneeseen Bar Goce:een. Siellä oli homma kohdillaan. Mitä nyt palvelu pikkusen hapuili kun mesta ollu auki 1.5 viikkoa mutta muuten todella asiallinen paikka. Ja hyvät puitteet, ja lokaatio.

Hesarin Pizza Servicestä kaupungin paras rullafalafel, vaikka falafelit itessään jääkin Fafasille selkeesti. Bullmanssista saa kyl kai jotain tennispallon kokoisia lihapullia, mut pitsaosasto ei mikään kummonen ja pastat aika kauheita. Monte Etna ja Raiku hyviä lounasmestoja Kallion huudeilla, ja sit tietty Kasvisbaari jos on opiskelija. Ei sieltä suunnalta mitään oikeasti hyviä pitsoja saa, mut lähiöpitseriaskenessä ja yö- ja darranälkään kyllä menettelee ja aika halpojahan ne on.

Tekee mieli kebua. Ei saatana mitä enemmän sitä himoa ajattelee sitä pahemmaksi se käy! Ainoa ruoka joka vaikuttaa mieleeni näin.

Ratakadulla Himalaya. Imo Stadin paras nepalilainen. Olen käynyt muutamia kertoja vuodessa ravintolan perustamisesta asti ja koskaan ei ole tullut pettymyksiä.

Atabarin Falafelsetti, 3 snadia pyörykkää, hyvin niukasti mitään muuta, 14€. 2/5.