Selkälaukkutriidi

banjo brothers kuumottelis, Commuter vai Metro, 26 l vs 18 l. kokemuksia kellään? Metrossa epäilyttää vähän tuo “heikompi” materiaali, mutta houkutteele paremmat taskut.

Unohda Banjo Brothers ja osta kerralla laatua! Mulla voisi olla myynnissä Bagaboon S-koon laukku, vetää 20L mutta enemmänkin “täyteen” pakattuna. Ja varmasti kestää.

Varustelekan Mil-tec Assault Pack pitäs huomenna kolahtaa postiluukusta ilmaseks. Katsotaan miten toimii mun käytössä.
Edellinen, kovin muodikas, Superdryn “vesitiivis” reppu kesti vaan muutaman kuukauden eivätkä vastanneet sähköpostiin :middlefinger:

Mikä ratkaisu perustyökalujen kuljettamiseen jos ei halua isoa laukkua ottaa matkaan? KRNKY:n vyölaukut vaativat ilmeisesti vyön läpi pujottamisen eikä voi vaan sujauttaa paikoilleen irroittamatta vyötä? Siinä tapauksessa ei onnistu. Parasta olisi jos voisi säilyttää isossa laukussa pääasiassa ja tarvittaessa napata vyölle roikkumaan.

KRNKY-bägi omassa vyössään? Profit.

Tompsukka - 15:46, 6.5.2013 » Mikä ratkaisu perustyökalujen kuljettamiseen jos ei halua isoa laukkua ottaa matkaan? KRNKY:n vyölaukut vaativat ilmeisesti vyön läpi pujottamisen eikä voi vaan sujauttaa paikoilleen irroittamatta vyötä? Siinä tapauksessa ei onnistu. Parasta olisi jos voisi säilyttää isossa laukussa pääasiassa ja tarvittaessa napata vyölle roikkumaan.
Millainenkohan kiinnitys siinä voisi olla joka olisi nopeampi kuin vyönsoljen avaaminen, pujotus ja sulkeminen?

lisää vyölaukuista täällä

tya - 15:49, 6.5.2013 » Millainenkohan kiinnitys siinä voisi olla joka olisi nopeampi kuin vyönsoljen avaaminen, pujotus ja sulkeminen?
Vaikkapa neppari-, velcro- tai vetskarisysteemillä toimiva vyölenkki/lenkit?

Jatkuu vyölaukkutopsussa

Camelbackin Lobosta (tai muista juomarepuista) kokemuksia lenkkikäytössä? Viime mietinnällä päädyin vyölaukkumalliseen lenkkibagiin, mutta tollasen kanssa saa säätää kokoajan ja yli viiden kympin lenkeillä alkaa pidemmän päälle vaan ärsyttää.

^ Rule #32

<3 Velominazi

Niin, miksei 2 x juomapullo?

4x juomapullo on paras.

maantiepyöräily on vakava asia, ei vissiin saa juua repusta (racebakin voit piilottaa jos uskallat), muuten näin.

maastossa taasen saa käyttää järkeäkin.

Saahan niitä pulloja paidankin taskuihin.

Kuinka haluisinkaan kiinnittää juomapullot ja muut hässäkät runkoon mutta fiksuna poikana mun lenkkipyörän virkaa toimittaa nyt Langster Pro jossa moisille ulokkeille ei ihan suorilta löydy paikkaa. Pullot on kulkenut Minouran tuplatelineellä tähän asti, mutta toi toimii ihan liian hyvänä katapulttina pulloille kun ajelee muutamasta töyssystä. Tästäkin ois ihan kiva päästä eroon.

Itseasiassa tää vesiasia ei ole edes se tärkein homma repun hankinnassa. Ennemminkin kalut, pumppu, sisurit ja mahdolliset namupalat pitäis saada johonkin jemmaan. Joku satulan alle tuleva pikkubägi olisi kiva, mutta ton nykyisen juomapulloratkaisun kanssa ei kyl oo mahdollinen koska satulan alla on jo toi sotaväline.

Ylläolevat vinkit ja viralliset säännöt huomioonottaen, eikai tässä auta muu kuin speksata vaan uus runko.

Samps - 14:48, 8.5.2013 » Joku satulan alle tuleva pikkubägi olisi kiva, mutta ton nykyisen juomapulloratkaisun kanssa ei kyl oo mahdollinen koska satulan alla on jo toi sotaväline. Ylläolevat vinkit ja viralliset säännöt huomioonottaen, eikai tässä auta muu kuin speksata vaan uus runko.
[Niinpä, Rule 29](http://www.velominati.com/the-rules/#29)
oge - 14:38, 8.5.2013 » Saahan niitä pulloja paidankin taskuihin.
Imo 2 x 750/700 ml pötkii aika pitkälle.

EDIT: Mjoo laukkutriidi, off.

Letkunkiristimillä telineet runkoon? Lelumiinirungon ollessa kyseessä ei sit liian tiukalle, hehe.

hups laukkutriidi

tya - 15:00, 8.5.2013 » Letkunkiristimillä telineet runkoon? Lelumiinirungon ollessa kyseessä ei sit liian tiukalle, hehe.
Parasta. Myös ilmastointiteippi toimii tarvittaessa.

Ihmiseen kiinnitettävä lasti on maantiellä pidemmän päälle epämukavaa.