YV-työkalu

Kyllä työkalun pitääkin vähän painaa; heräättä luottamusta.

Sopivan painoinen, hyvä sijoittaa vihollisen kasvoihin.

^ Suht hyvää vaikkakin kulunutta sisäpiirin läppää mutta ulkopuoliselle melko monitulkintainen…

Asiaan. Täälläkin postiljooni on saanut kuunnella eilen kolahdusta ja vieläpä tuplasti. Retromeininkiversio vaikuttaa erittäin asialliselta.

Tänne tuli tänään katuratamalli. Feels good man.

I’m sooooo happy!!!

Ou jee:)

Kiitokset prokkikseen puuhaihmisille.

Pieni typo; MMVIII (2008) lukee työkalussa. Pitäisi olla MMXIII (2013), kö. Vai onko tässä joku mulle ei-aukeava viesti? Mutta empäs kumminkaan nillitä yhtään.

kmw - 13:05, 12.6.2013 » Ou jee:) Kiitokset prokkikseen puuhaihmisille. Pieni typo; MMVIII (2008) lukee työkalussa. Pitäisi olla MMXIII (2013), kö. Vai onko tässä joku mulle ei-aukeava viesti? Mutta empäs kumminkaan nillitä yhtään.
Vihje: https://www.yksivaihde.net/old/2

^nyt aukesi, dänks.

Kävin postilaatikolla, hyviltä vaikuttavat.

Onkos jossain näkynyt M5 ruuveja siipimutterikannalla? Saisi työkalun pullotelineen paikkoihin niin, että sen saa irti ilman toista työkalua.

^Biltsusta

Työkalu saapui tännekin, eikä ollut Itella saanut sitä kuljetuksessa hajalle. Tuo katuratainen muuten mahtuu nippanappa Cageboxiin, ainakin ilman ketjua.

Perille tuli, olen erittäin tyytyväinen, kiitokset osallisille!

Saapui, kiitoksia! ja oma vaakani näyttää 218g painoa. Ei sillä, että sillä olisi merkitystä vaan siksi että kinosti. Kumilenkit oli valmiiksi jo urissaan, ilmeisesti kaikilla ei ollut?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/48832926/yv-kalu.jpg

netspider - 17:36, 12.6.2013 » Saapui, kiitoksia! ja oma vaakani näyttää 218g painoa. Ei sillä, että sillä olisi merkitystä vaan siksi että kinosti. Kumilenkit oli valmiiksi jo urissaan, ilmeisesti kaikilla ei ollut? https://dl.dropboxusercontent.com/u/48832926/yv-kalu.jpg
Ei ollu urissa, sai liutella paikoillen kun mitäkin spärdäriä.
netspider - 17:36, 12.6.2013 » Kumilenkit oli valmiiksi jo urissaan, ilmeisesti kaikilla ei ollut?
Keventäjien versiossa ne ovat jo valmiiksi irrallaan ;-)

Edit: Tai sitten retroversiossa, jossa paikalleen ujuttaminen on työläämpää.

kalu tuli, kiitos!

Miten meinaatte muuten tuunata omaanne että se erottuu massasta? Ja mitkä kaksi kärkipalaa kulkevat aina mukana?

netspider - 17:36, 12.6.2013 » Saapui, kiitoksia! ja oma vaakani näyttää 218g painoa. Ei sillä, että sillä olisi merkitystä vaan siksi että kinosti. Kumilenkit oli valmiiksi jo urissaan, ilmeisesti kaikilla ei ollut? https://dl.dropboxusercontent.com/u/48832926/yv-kalu.jpg
Ensimmäisestä mustauksesta tulleesta sarjasta vääntelin noita o-renkaita varmaan viiteenkymmeneen katurataan ja muutamaan retrokilpuriin minkä jälkeen totesin että vääntäkää itse ;). Tuommoisiin pikkuhommiin menee yllättävän paljon aikaa kun on isommista määristä kyse.

Työkalut ovat käsitelty mustauksen jälkeen öljyämällä ja jatkossakin siihen voi laittaa vaikka crc:tä ja pyyhkii rätillä kuivaksi. Näin kestää kosteutta paremmin.

Kuten laitoin myös työkalujen mukana tulleeseen lappuseen niin 15mm avaimella tehtävät napojen muttereiden kiristämiset kannattaa tehdä umpinaisella 15mm avaimella. Se kestää kovaa vääntöä paremmin kuin avonainen avain.

Kiitokset kärsivällisille tilaajille vaikka homma vähän venähtikin !

-Olavi

Kai avataan joku kuva-syöte johon voi upata kuvia omasta kalustaan käytössä?

jukkas - 18:24, 12.6.2013 » Miten meinaatte muuten tuunata omaanne että se erottuu massasta? Ja mitkä kaksi kärkipalaa kulkevat aina mukana?
Katuradoissa 4 ja 5 milliset kuuskulmat taitaa olla ne tärkeimmät.