ehdottakaa pyörää kesäks

http://3.bp.blogspot.com/-Yu0VI7is7aI/TWCz8VCkwuI/AAAAAAAAAn4/eMRZJhqSNlk/s1600/fixie.jpg

http://thissongissick.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/Fresh-Prince-of-Bel-Air.jpg

ei mitää semmost pyörää joka antaa ‘onko sirkus tullut kaupunkiin’ vaikutteen.

Bel air fresh^

^ok. tuo selvensi asiaa oivallisesti.

Monarkki - 16:34, 21.1.2013 » ja ehkä myös pimperoa koska karkkipyörä.
Sama limanen suolenpätkä se on any case. Solén omistajille tulee herpes kaupanpäälle. Eli älkää ees harkitko.

Tuolla aiemmin mainittu tnts:än lausahdus jossa hän sanoo staten pyörien olevan ihan ok.
En komppaa. Hintaluokkaan kuuluu parempiakin pyöriä kuin state. Tai sitten tämä itse kokemani yksilö on joku maanantaikappale.

kim - 23:20, 21.1.2013 » http://www.the5thfloor.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/cheap-bikes.jpg
vääri kirjotettu 'bikes' en taida luottaa :S

OT: Tuon fresh fixie-vaiheen voit ohittaa suosiolla kulkematta lähtöruudun kautta ja siirtyä konversio-vaiheeseen suosiolla, et tarvii kun vähän massia ja kiinnostusta niin saat mukavan oman pyörän. Kompliitin tunnistaa sadan metrin päästä ja tiedät sen itsekin eikä se ole hyvä asia. Eli pää pois puskasta ja torille sekä sinne pedalroomiin ja sitä kautta, kesään on vielä aikaa, älä pilaa hyvää hommaa kiireellä ja hopulla.

Hachio - 23:40, 21.1.2013 »
Monarkki - 16:34, 21.1.2013 » ja ehkä myös pimperoa koska karkkipyörä.
Sama limanen suolenpätkä se on any case. Solén omistajille tulee herpes kaupanpäälle. Eli älkää ees harkitko.
Suolenpätkä, hymyilin taas ääneen.
Hachio - 23:40, 21.1.2013 » Sama limanen suolenpätkä se on any case. Solén omistajille tulee herpes kaupanpäälle.
Smooth as ever, as they say :D

Edit: huti.

Tiesin heti et monet alkaa ehdottaa ‘pistä enemmä rahaa ja kokoo oma pyörä’
550e raja on iha tarpeeks ja en oo kiinnostunu kokoomaa pyörää.
Jos haluun koota pyörää nii voin paranella sitä pyörää, jonka ostin jo kokonaisena.
En tietenkään halua 550e rajalla parasta ja hienointa, mutta kunha ehdotatte sitä mitä oon ettimäs :slight_smile:

tää oli jo hyvä ehdotus

Npertj - 0:30, 22.1.2013 » OT: Tuon fresh fixie-vaiheen voit ohittaa suosiolla kulkematta lähtöruudun kautta ja siirtyä konversio-vaiheeseen suosiolla, et tarvii kun vähän massia ja kiinnostusta niin saat mukavan oman pyörän. Kompliitin tunnistaa sadan metrin päästä ja tiedät sen itsekin eikä se ole hyvä asia. Eli pää pois puskasta ja torille sekä sinne pedalroomiin ja sitä kautta, kesään on vielä aikaa, älä pilaa hyvää hommaa kiireellä ja hopulla.
Dear Eki,

Oon 26vee ja ajanut kompliitilla sen suurempaa häpeää tuntematta, onx ok? Sitä on jopa kehuttu hienoksi, mutta etäisyyttä on ollut vain muutamia metrejä.

Nimim. “100m päästä”

mitees joku Fuji Feather / Track Classic?

Itse olen kovin tyytyväinen omaan Fuji Track Classiciin (2012), mitänyt vähän seksikkäämpi väri vois olla. Uus Feather menee vähän yli mainitun budjetin, mutta mattamusta ei oo pahan näkönen. Tässä on tietääkseni sama runko kuin Track Classicissa, mutta kauniimpi haarukka.

stffan - 12:06, 22.1.2013 » Jos haluun koota pyörää nii voin paranella sitä pyörää, jonka ostin jo kokonaisena. En tietenkään halua 550e rajalla parasta ja hienointa, mutta kunha ehdotatte sitä mitä oon ettimäs :)

tää oli jo hyvä ehdotus

Muista ton Plugin kanssa, et se on geometrialtaan korkee&lyhyt. Ei siis sovi välttämättä kovin ihanteellisesti, jos satut olemaan pitkäselkäinen/lyhytjalkainen.

Chesini.

Runko tehty Italiassa, ei Taiwanissa. Erilaisia comboja piisaa ja saa kaiketi omankin maun mukaisen.

Omaan makuun mieluisin:

http://www.chesini.it/en/bikes/fixed-3/flash-80.html

http://www.chesini.it/thumbs/750w/bici/80/f1-chesini-flash-01.jpg

Tuolta muut: http://www.chesini.it/en/bikes/fixed-3/

Hintojen pitäisi olla kohtuuden rajoissa.

EDIT: Teräsrungot kaikki tehdään Italiassa

^Vaikka kovasti sävy sävyyn rakenneltu (kuulemma ihan last season…) ja jossain tapaa teennäisen näköinen fillari, niin olen rakastunut. Vittu soikoon.

Täällä varmaan suurin osa jo mainittu mutta tuohon mainitsemaasi tarpeeseen valitsisin juuri Charge Plug, Fuji Feather/Track Classic, Konallahan on kans jotain mutta en tiedä meneekö sitte yli hintaluokan. Surlyt taitaa mennä mutta ovat hyviä pyöriä.

Sitten on myös se mahdollisuus ostaa jotain vähän parempaa mutta käytettynä. Suosittelen käymään läpi ihan oma-alotteisesti kun sulla kerran on aikaa. Oon huomannu, kun aika samanlaisessa tilanteessa oon ku sinäkin, että kyllä monia ehdotuksia tulee mutta jengi on aika kypsynyttä pyöräilypiireissä antamaan vinkkejä kun lähes jokaisella forumilla löytyy kymmenittäin niitä entisiä ehdotus-triidejä.

Paras veto on käydä läpi YV:n ja muiden eurooppalaisten pyöräilyforumeiden ehdotustriidit jos haluaa vaan semmosen pyörän ettei jengi mieti “vittu mikä urpå” kun näkee sut sen selässä. Tällöinkin joku on aina sitä mieltä ostit sitten mitä tahansa.

Mun mielipide on: Pysyttele poissa semmosista pyöristä joita myydään niin että malli on muka eri mutta ainoa ero on väritys tai toisessa riseri toisessa droppi. Nää yleensä on ihan turhaa rahastusta phixy-buumin vuoks. Täällä on ehdotettu jo niin monta pyörää ja tuntuu siltä kun haluisit vaan että joku sanoo just sen jota jo mietit. Usko pois, joku on sitä mieltä että se miettimäs on hyvä, joku taas ei pidä siitä. Pääasia on että ite viihdyt siinä satulassa, haters gonna hate.