Mixtet: arvostus, speksaus ja puinti

Gyl määgi gu muutgi.

https://dl.dropbox.com/u/48848770/SAEG/biantsh.jpeg

^ Ehkä vaan se, ettei haaraväli iske niin herkästi yläputkeen, jos hyppää äkisti satulalta? (En nyt siis väitä, että olisi varsinainen syy, mutta kunhan koitan keksiä jotain iloa pudotuksesta.)

PS. biciollin värimaailma on suoraan Never Mind the Bollocksista.

tutam:

pyöräblogini:

En tiedä. mitä hänen päässään liikkui, mutta hyvin määrätietoisesti värien valinta sujui.

P.S.
Tässä langassa on tosi tyylikkäitä mixtejä. Laittakaa lisää!

Ei nyt löytynyt muuta kuvaa kuin ennen jarrukahvojen asennusta… peugeot deauville:

Mixtet + pastellivärit rungossa = toimii. ^kumeksissa tosin toi sääntö ei päde.

Vaimon Peugeot Monacossa (vastaava runko kuin Ziguran aiemmin linkkaamassa kuvassa) on 5cm stemmillä ja porteur-tyyppisellä stongalla ‘herkempi’ ohjaus kuin missään mun ratapyörässä.

^+1

jussi - 11:07, 30.10.2012 » Vaimon Peugeot Monacossa (vastaava runko kuin Ziguran aiemmin linkkaamassa kuvassa) on 5cm stemmillä ja porteur-tyyppisellä stongalla 'herkempi' ohjaus kuin missään mun ratapyörässä.
toistettu'd Eräs nuortenfillarin runko mistä tein pyörän oli niin helvetin kiikkerä että ihmettelen yhä miten pysyin pystyssä sillä.

Pakko kompata Jussin havaintoo. Meidän talouden Nopsa-mixtessä on kamalan pitkä runko mutta yllättävän jyrkät kulmat. Herkkää on.

Muutama kuva viime keväältä:

Tässä oma talvirotta: http://i.imgur.com/8MRwQ.jpg

Tuosta setupista on vaihtunut kammet shimpoiksi, polkimet wellgon fläteiksi ja takakiekossa on vapari sekä pultti-mutteri -kiinnitys pikalinkun sijaan. Ja tarroja on lisää ja rungossa pumppu nippareilla kiinni rottafiiliksen täydellistämismielessä. :slight_smile:

Mut teillähän vasta komeita mixtejä onkin!

Peugeot UE18 pyöräretkellä Hollannissa.
http://farm9.staticflickr.com/8044/8137990639_7aaaf2b0cf_c.jpg


Hiawatha


Edit. Massipäälliköille 10k€ mixte.

Mixtet on kyl lepposia ajettavia. Jengi tuntuu värkkäävän näitä pääasiassa mimmeilleen, mutta meikä kruisaa mielellään ihan ite varsinki sateisemmalla kelillä.

^ tai mimmit värkkää itelleen. :wink:

Mullakin on muuten Nishiki: Ensimmäinen sinkula - Nishiki rally sport - Omat pyörät - Yksivaihde.net pitäisi saada aikaiseksi otettua uudempia kuvia. Voimansiirto, penkki, jarrukahvat ja renkaat vaihtui.

Jos iski mixte-kärpänen niin tänään Kyläsaaressa oli kaksi mixteä myynnissä 20 eurolla. Toinen Tunturi Madonna ja toinen muhvijuotettu Heidemann.

Ne eivät ole runkoläjässä vaan takapihalla kokonaisten pyörien rivissä.

Katos perhana, onko tossa horinsontaali-dropit…
http://www.evanscycles.com/product_image/image/6cd/2e2/203/69635/product_page/kona-roundabout-2012-hybrid-bike.jpg

Uustuotantomikstejä ei kyl oo liikaa.

Nopsa Boulevard

^ Valkoset ohkaset kumit näyttää ninkun ei ois kumeja vanteilla lainkaan. Mustat Biltsun täysloksut tohon? VaihtaisinPoistaisin myös etukorin.
EDIT: Ja laittaisin bulliksen/dropin valkoisilla nauhoilla, kun tuo runko ja buildi ovat muuten noin meneviä.

Koivulan dynamo - 23:53, 1.11.2012 » ^ Valkoset ohkaset kumit näyttää ninkun ei ois kumeja vanteilla lainkaan. Mustat Biltsun täysloksut tohon? [s]Vaihtaisin[/s]Poistaisin myös etukorin. EDIT: Ja laittaisin bulliksen/dropin valkoisilla nauhoilla, kun tuo runko ja buildi ovat muuten noin meneviä.
Loksut poistettu koska ei tarvetta ajaa sadepäivinä, alunperin ollut valkoisilla nauhoilla droppitangon kera mutta sillä ei saatu tarpeeksi pystyä ajoasentoa järkevästi. Kori on laitettu koska ei mahdu naisten lompakot sun muut ihan takataskuun niinkuin herrasväellä :D