Projekti: HOMM 3 - Armageddon's Blade

Tää on kyllä niin kuuma, et Lowt ja Dosnoventat ei näytä enää miltään.

Tässähän se radoitin.

Meinasin projektin tehdä tuonki asentamisesta mutta RATARUNKO on vielä vähän auki.

Huolellisesti asennettuna toi on ja pysyy

Jos et ihan puhdasta ratadroppia laittaa, niin Prolta löytyy hyvin 38-senttisiä compacteja. Esim. ihan velosportista. Halvempi on alle kolmekybää ja kalliimpi reilu viiskybää.

Hyvä vaan, että laakeri menee hyvään käyttöön. No hard feelings. Missä ajattelit hoitaa maalauksen? Tuleeko tähän märkä- vai pulverimaali?

jostain syystä näen tämän rungon

about tämän värisenä. innoissani odottelen tän prokkiksen valmistumista!

http://i1.aijaa.com/b/00476/10727003.jpg
is gonna happen today

sain riserin lainaan pabsilta. sitten kun sopivanlevynen droppi löytyy hankin semmosseen, nykyinen ohjaamo on tarpeeksi tyydyttävä nyt ainakin toistaiseksi.

takakiekkoa päästään kasailemaan kun tilatut pinnat tulevat rosebikesilta ens tiistaina.

kuumottaa kun tahtois päästä ajamaan jo, ens viikolla ehkä jos ollaan positiivisia. märkämaalauksena hoidetaan homma, ystävän duunikaverin siskon miehen automaalaamossa, suhteet for the win!

-anni

5/5!

omfg

http://quirkbooks.com/sites/default/files/editor_uploads/sparkling-unicorn.gif

Rafulla oli komponenttikirppiksellä parikin 38cm kompaktidroppia kohtuuhinnalla, eivät tainneet mennä kaupaksi…

on-onella on aika halvalla kans jonkun verran 38leveitä. Samoin, jos ihan perus terästanko kelpaa, niin uusixverstaalta kalasatamasta luulis löytyvän.

negaatio - 15:53, 17.8.2012 » on-onella on aika halvalla kans jonkun verran 38leveitä. Samoin, jos ihan perus terästanko kelpaa, niin uusixverstaalta kalasatamasta luulis löytyvän.
Teräksiset uusixilla painoivat liikaa ;)

on onelta ei mieluisaa oikeen löytynyt- kapeimmat siromalliset dropit olivat out of stock ainakin viimeks ku katoin, joten what to do…tuksutangot unapproval.

Kiitos samulille vihjeestä, mäpä kysäsen rafulta…

.

Fullspeed - 12:02, 17.8.2012 » is gonna happen today
Pics or didn't.
asb - 12:04, 21.8.2012 »
Fullspeed - 12:02, 17.8.2012 » is gonna happen today
Pics or didn't.
Kliimaksi tapahtunee ens viikolla, koska edelleen maalaamossa Huittisissa. Sitten kun se sieltä saapuu niin galaksit räjähtää, vauvoja syntyy, avaruudest löytyy elämää jne. niin ja ne kuvat kans. :)

Olet ajatellut pyörääsi 650 mm kiekkoa/kiekkoja. Tiedätkö saako mistään laadukkaita keveitä etuhaarukoita 650 mm kiekolle?
Ajattelin tehdä kaikilta osiltaan 7 prosenttia pienemmän pyörän, koska itsekin olen nykymittapuun mukaan 7 prosenttia pienempi. Rungonhan saisi esim. Orlowskilta mittatilaustyönä, mutta haarukka askarruttaa.

650c = 571mm E.T.R.T.O

Huittisten maalaamot kiinnosta! No, mutta kuitenkin, erittäin mielenkiintoinen projekti sulla.

Biciolli - 23:32, 21.8.2012 » Olet ajatellut pyörääsi 650 mm kiekkoa/kiekkoja. Tiedätkö saako mistään laadukkaita keveitä etuhaarukoita 650 mm kiekolle? Ajattelin tehdä kaikilta osiltaan 7 prosenttia pienemmän pyörän, koska itsekin olen nykymittapuun mukaan 7 prosenttia pienempi. Rungonhan saisi esim. Orlowskilta mittatilaustyönä, mutta haarukka askarruttaa.
ebay on puolillaan tri-haarukoita noihin 650c kiekkoihin.

vihkasin jo fullarillekin että: planet x carbon tt 650c 100£