Projekti: HOMM 3 - Armageddon's Blade

En jaksa keksiä mitään eeppisiä tarinoita tähän hetkeen, pelkkä projektin nimi itsessään riittää.

Tästä tulee ehkä suomen ainutlaatuisin - baik laik neva seen before!

https://dl.dropbox.com/u/31410179/Runko/IMG_7314.jpg
http://i10.aijaa.com/b/00779/10683603.jpg

MADE IN FI

ja näillä koristellaan, suosin kierrätystä koska olen oikeasti hippi.

http://i4.aijaa.com/b/00251/10683507.jpg
http://i11.aijaa.com/b/00395/10683508.jpg
http://i4.aijaa.com/b/00605/10683506.jpg
nippusiteet LOVE <3

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/313267_10151027848442949_162194910_n.jpg

pyöränosat ja pyörät kuuluu keittiöön.

jokaisella osalla oma pieni tarinansa, mutta lempparini on kuitenkin lontoon forumin kautta ostetut DA:n kammet. Pistin viestiä ostoilmoituksiin ja se ehti sielä virua parisen viikkoa ja meinasin jo heittää toivoni, kunnes minuun otti yhtyettä Georgios. Big G tarjosi kampisettia italokeskiöllä ja sanoi laittavansa kuvia sähköpostiini illemmalla. Lähetettyään kuvat kammista sanoi pyysi koko setistä 180 euroa, ilman keskiötä 150. Ollessani köyhä, en millään voinut myöntyä. Kauniisti kieltäydyttyä tarjouksesta, hän lähetti uuden tarjouksen, joka ei sekään passannut - jostain syystä sähköpostien sisältö vaihtui OT:n puolelle - Gerogios oli Kreikan Ateenasta. Minä suomityttö Helsingistä. Keskystelimme kreikan talousahdingosta, pyöräilystä, matkustamisesta, elämästä. Semieeppistä, koska alussa Gerogios oli vain joku random myyjä, ja yhtäkkiä se olikin oikea ihminen eikä vain ajatuksen tasolla oleva kaupustelija cyberavaruuden toisessa päässä. Jotenkin tuntui siinä viestittelyn lomassa tyhmältä kun alussa suhtautui siihen toiseen ihmiseen niin kylmästi ja konemaisesti. Ihan paskaa miten kaupanteossa unohtui inhimillisyys täysin.

Joku viiskymppinen gubbe se oli, pyöräilyn ammattimiehiä ja 25 vuotta ajanut radalla, maantellä ja kisoissa. On tälläkin hetkellä keskellä talousahdinkoa ja ehkä vähän nihkeämpää talousahdinkoa kuin minä lähestyötön pyöräliikkeiden roskiksia tonkiva tyttö. Loppupeleissä ei oikeastaan haitannut vaikka sopimamme summa olikin hieman isohko budjetilleni, ottaen myös huomioon että kampisetti on 15 vuotta vanha.

Käytän niitä onnella, koska samoilla kammilla on Georgioskin 15 vuotta paahtanut. Just jees!

Ohjainlaakerin minulle möi ihana nuorimies. Tapasimme Puksun mäkin parkkipaikalla joka oli semioutoa mut ei se mitään, Pohjois-Helsinki neva föget.

Spoukki painaa runsaat 500g ja se on Turusta. Kiitos Turku stääshit. Kiitos venäjä, koska spoukki on ilmeisesti sieltäpäin kotoisin. Ja ljublu russkii spouks.
650c. oh yee

Mitä viel? Rungon aion maalauttaa. Punnitsen maalauttamista jossakin tai maalaamista itse. Kerran ostin starkista valkoista suihkeväriä, suihkuttelin sillä jopon valkoiseksi ja lopputulos näytti ihan vitun hirveeltä. Joten oletettavasti en tule itse tätä suihkimaan värikkääksi.

Värimaailma tulee olemaan galaksimaista massiivistä överiyttä, kunhan vaan selviää että onko sellanen maali mahdollista jostakin hankkia. VITTU RAINBOWSPARKEL FOR LIFE<3! Jos ei, tulee siitä joko metallinhohtoinen sininen, tai sitten taivaansinistä.

To be continued…

-Anni

Vau, odotan jatkoa.

Niin ja tota rungosta sen vertaa vois sanoa, että oliko ehkä hankalinta ikinä päättää millasen sitä haluaisi kun voi saada melkeen mitä vaan. Lopputuloksena tää elikkäs

https://dl.dropbox.com/u/31410179/Runko/IMG_7307.jpg

putket columbuksen chromoria, paino haarukan kanssa sellaset 2700g, mutta tosta ruotoputkesta pätkästään osa joten varmaan paino tippuu sihen 2500grammaan, hoppas. Ei kellään muuten olis ylimääräisena 650c carbon tt haarukkaa? (=

Upeeta. Tästä tulee kova.

Juku - näyttää ja kuullostaa hienolta projektilta!
En haluaisi mitenkään olla negatiivinen, mutta kiinnitin huomioni etuhaarukan olkapäässä olevaan lommoon. Toivottavasti se on kiiltojen aiheuttama harha. Tutki se kuitenkin huolella. Kun etuhaarukka pettää ja etupyörä lyö lukkoon, seurauksena on varma ja paha lento ohjaustangon yli katuun.

http://pdxretro.com/wp-content/uploads/2011/03/Bruce-Willis-Armageddon_thumb.jpg

Good lord… Isoa peukkua täältä suunnalta!

No nyt!

Pursuit syksy 2012!

arvostan.

Onhan tää aika hullu projekti. Hyvä Suomi-kustomi siitä kyllä tulee, kun palaset alkaa loksahella. Mikä kiekko taakse?

Kerrankin jotain runkattavaa. I approve muchos.

Ei olekaan normi 700ctakana650ceessä-pursuitti, vaan taakke tuleekin 650cn kiekko ja kiinteällä mennään.

Takakiekon kasaan erinäisistä osista, koska missään ei myydä valmiina 650n fiksikiekkoa, ei missään. Kuulin huhua, että planet x:ltä joskus olisi löytynyt 650cn fiksikiekkosetti? Ei löydy enää. Alkuperäinen tarkoitus oli laittaa mavicin x223 MTB kehä jonka ostin kumiluodista kaverihintaan, mutta tulin toisiin aatoksiin kun 26" kehää ja tota spoukkia vertailin keskenään. Mun mielestä eroa niiden koossa oli liikaa, some might disagree. Taakke 650nen kanssa. Kehä löytyi, napa on. Pinnat ja puolaaminen jäljellä.

Laitetaan tähän vielä hupsista! topikkia sivuten kiva homma joka sattui tossa pari päivää sitten purkaessani vanhaa takakiekkoa onnellisena ja täynnä intoa. Tajusin vasta jälkeen kun olin pinnat kehästä irroittanut ja nippelit somasti pussiin asettanut, että lukkorengas ja ratas olivat yhä kiinni navassa. success!

edit: ja onneksi miulla on apua ollut saatavilla koko projektin ajan, koska profeettahan mie en ole :slight_smile:

Pikkupyöräpikkuvannesyksy 2012!

voi jukupätkä!

Eeppinen runko, eeppiset osat. Tulee kovasti mieleen Stanridge Speed High Street tosta rungosta. Tästä tulee hieno - poneilla tai ilman. Chapeau.

Tykkään, että oon päättänyt laittaa 650 fillarin. Vähentyykö toe-overlap vai tahdotko vain tiukemman geometria kuin saisit 700c kiekoilla? 24 tuumanen eteen ja sulla ois Suomen pienin pursuit. Tuon haarukan vaihtaminen taitaisi tosiaan puottaa aika paljon painosta pois.

Wau!

Tosi kiinnostava projekti!

Åhå!

Ehdotan muuten violettia (-tumman) maalia runkoon. Näyttäs aivan avaruudellisen härskiltä, varsinki GLITTERILLÄ.

Onnea proggikselle!

Tää projekti on hieman erityisempi
Mmh… mullaki on pikku fettari pikku pyöräsiä kohtaan.


olisi kiva testata mm. tällaista 24" yetiä, jostain syystä uci ei antanu noilla kisailla.