TQHCFR esittää: ekskursio Raumalle.

Loistava idea! Rauma lupaa ottaa vieraanvaraisesti teidät vastaan :slight_smile: Wanha rautatieasema lupaa myös majoittaa fiksirentut, jos väkeä ei ole yli kymmentä. Tosin lattiapaikoiksi menee, mutta kikkailuparkkis, ja Jykän sauna on aivan vieressä. Junia unohtamatta.

Taidan olla parisuhdepyöräretkellä tuolloin, mutta optiohan on suunnata keula kohti Raumaa, palaan asiaan myöhemmin.

Noni. Koska tähän ei oo kovin monelta polkijalta kuulunu juuta eikä jaata, niin päätin ottaa osittain ohjat omiin käsiini. OKL:n sauna on varattu 29.6. ja itse ajattelin tuolloin polkaista Raumalle. Heikki on luvannut majoittaa jopa 10, jos ryntäystä esiintyy. Meillekin mahtuu muutama, jos ei ole koira-allerginen. Antsa oli ilmeisesti jotain maisemareittiä jo suunnitellutkin, joten karttaa kehiin. Paluupäivä ois kai sit heti 30. päivä.

Ei oo karttaa, suunnitelmia kylläkin.

*Yks vaihtoehto: ajaa Raisiosta Lemuun, siitä Vehmaalle ja Rantatielle. Pyhärannassa vois sit käydä kattoo tuulenpieksämiä kiviä ja ajaa loppumatka Unajantietä (≈110 km). Tän reitin heikkous on se, että mä saatan ajaa pikkuteillä harhaan. Ja rannikolla tuulee saatana aina.

*Toinen vaihtoehto on ottaa Vehmaan jäkeen kokka kohti Laitilaa, ja ajaa siitä kasitietä suoraan Raumalle, joskin silloin on riski joutua Audi- ja BMW-kuskien terrorisoimaksi (≈100 km).

*Kolmas vaihtoehto on kääntyä Vehmaalta tielle 1953, saapua kasitielle muutama kilsa ennen Laitilaa ja ajaa Raumalle Kodisjoen kautta. Tällöin voi tosin jäädä maisemat näkemättä (≈105 km).

Mun garminiin pystyis syöttämään reitin etukäteen, niin ei pääsisi eksymään.

Kerran oon ajanut Raumalta Turkuun, mut mikäköhän se reitti oli? Pyhärannan kautta ainakin. Kasitie ei kyllä houkuta, tosin ei kustavintiekään muistaakseni mikään kauhean hauska pyöräiltävä ole.

E. Mutta ehkä itse äänestäisin rantatietä. Uudenkaupungin kauttakaan ajaminen ei pahemmin pidentäisi matkaa, tosin taajamapyöräily on hidasta.

Se Rantatie Rauman ja U:gin välillä on todella hasardi, vaikkakin nätti. Tosi kapea, jengi autoilee rajoituksista välittämättä ja pientareita tai kelvejä eijole. Just reilu viikko sitten ajoin Raumalta Pyhärantaan ja totesin tilan. Mä jo vähän tua ehdottelin reittiä , tossa ei tartte ajaa kasitietä kuin pari lyhyttä pätkää.

Myös mun loma alkaa 29.6. Eli osallistumiselle varma ehkä, kunhan saan kissoille vahdin. Eiks TdF ala 30.6.?

vanttera - 12:10, 18.6.2012 » Se Rantatie Rauman ja U:gin välillä on todella hasardi, vaikkakin nätti. Tosi kapea, jengi autoilee rajoituksista välittämättä ja pientareita tai kelvejä eijole. Just reilu viikko sitten ajoin Raumalta Pyhärantaan ja totesin tilan. Mä jo vähän tua ehdottelin [reittiä](http://goo.gl/maps/7J8Y) , tossa ei tartte ajaa kasitietä kuin pari lyhyttä pätkää.
Tää vaikuttaa paremmalta kuin mun ehdotukset!

Ketäs kaikkii olis muuten lähdössä? Mä, Jykä, Kaktus, Vanttera, Mikko, (Zigura?)…sais jo aika hyvän muotipyöräjunan.

EDIT TDF:n alkamisesta en tiedä, sillä [i]ei muotipyöräilijää kiinnosta tutustua lajiin kaikkein ilmeisimpiä dopinglässytyksiä lukuunottamatta.[/i]

Vitu voi vitu. Tekisköhän joku mun työvuoron perjantaina, jos polkasisinkin Raumal? Kert gyl raum o ain raum.

Jos saan jonkun huijattua mun tilalle töihin ni tuun jonon jarruksi/ tie tukkeeksi ja yleiseksi kiviriipaksi mukaan.

Mäkin voisin ehkä liittyä joukkoon Rauman päässä jos vaan olen vielä tuolloin kaupungissa. Olen tulossa fillarin kanssa viettämään pitkän juhannusviikonlopun länsirannikolle.

komisario. monelta olis lähtö sit turggusest ja oisko matin kainalos paikkaa vapaana? voisin iskee pykälää jos aikataulut vaa passaa.

Pitää kattoo miten duunia. Mut tod näk koko viikonlopun kiinni. Muuten messissä!

Lähtö? Varmaan joskus iltapäivällä. Itse olin ajatellut että sen verran aikaisin että ehtii Raumalle ennen iltaysiä ostamaan kaljaa.

Olisiko kivempi lähteä vähän aikaisemmin esim. puolilta päivin tai klo 13? Olisi vielä ennen nukkumaanmenoaikaa perillä.

Otin just vapaapäivän tätä varten, koska Raum is sorta like foreva Raum.

Pekan kaa samoilla linjoilla. Otin perjantain vapaaksi ihan sillä mielellä, et ehtis lähteen esim. klo11 tms jo. Toki sit kompromissia aina muiden mukaan. Tai voinhan mä lähtee matelemaan jo etukäteen, yhytän teidät sit jossain Laitilassa tms. Mullon tolle reitille ihan liian köykäset välit (44-17) ni voin taapertaa etumatkalle itekseni.

Noin 100km, jos taukoillaan ja ajellaan leppoisasti niin meneehän siihen 5h. Ja jos kelit suosii ni Rauma pe-iltana klo 17 on ihan blissiä.

Oon Pekan ja Matin tapaan suht varhaisen lähdön kannalla.

Liityn samaa mieltä olevien jengiin. Gradutapaaminen peruutettu (ties monennettako kertaa peräkkäin) ja iltavuoro myyty pois tätä varten. Eli aigainen lähtö kiinnosta.

hurraa, taas me pyöräillään!

Turku <3 Rauma!

vanttera - 0:54, 22.6.2012 » Mullon tolle reitille ihan liian köykäset välit (44-17) ni voin taapertaa etumatkalle itekseni..
Tuun tod.näk. myös 44/17 välityksellä, jos mulla on paljon kamaa ja en saa tuota nättipyörää kuntoon perjantaihin mennessä. Kyllä tollakin sitä reilua kolmeakymppiä päästelee, jos jengi haluaa ajella vähän nopeammin.
paageli - 21:09, 18.6.2012 » komisario. monelta olis lähtö sit turggusest ja oisko matin kainalos paikkaa vapaana? voisin iskee pykälää jos aikataulut vaa passaa.
Meitsin kainalossa? Totta kai on, tosin en tunnista nimimerkkiä et jos oot esim FIKSILLÄ AJAVA TYTTÖ ni et pääse. Vai onks muitakin matteja? Tä!

Mutjoosiis, edelleen oon ihan täysii lähdössä, jos juhannusajot ei vieny muista mehuja. Aattelin kyl todnäk tulla sit lauantaina BUSSILLA takas tai jotain.

Jos perjantaina lähtisi kello 11 vaikka Tuomiokirkon luota, onko OK?

Haluaako joku laittaa tuon Vantteran ilmoittaman reitin kännykkäänsä, ettei mun tartte printata jotain aataminaikuisia paperiversioita?

Ite varmaan lähden 48/17 -välityksillä jollen jaksa vaihtaa takaratasta, mutta kyl mun polvet kestää alhaisemmankin kadenssin. Jos parikin taukoa pitäisi matkalla ja ajettais rauhassa, niin neljän jälkeen varmaan oltaisiin Raumalla.