Kimppatilaus CNC:lle

Voisin tulla myös mukaan tähän.

Oon mukana.

Tällä hetkellä siis mukana:

  • Minä.
  • dpstyles.
  • Jrki.
  • Tatu666
  • Konsta.

Tällä hetkellä postikulut siis 6€ per naama. Tänään 00.00 sulkeutuu jonka jälkeen laitan osallistujille PM:änä maksutiedot sekä kyselen tilatavat tuotteet. Vain varastossa olevia tuotteita.

Voisin osallistua. Tarpeet yksärinä LRM:lle 00:00 mennessä. Näkeekö tuolta jostain kätsysti varastotilanteen vai pitääkö vaan nakella tavarat koriin ja kattoo mitä on saatavilla (nyt ei oo oikein aikaa perehtyä)?

Mukaan myös, jos vielä otetaan lisää.

naakkis - 17:58, 5.11.2012 » Mukaan myös, jos vielä otetaan lisää.
Mahtuu, mahtuu. Jos vielä löytyy halukkaita, niin herätys. 00.00 jälkeen ei oteta enään ketään mukaan kun sillon laitetaan maksutiedot osallistujille eteenpäin.
LRM - 20:29, 5.11.2012 »
naakkis - 17:58, 5.11.2012 » Mukaan myös, jos vielä otetaan lisää.
Mahtuu, mahtuu. Jos vielä löytyy halukkaita, niin herätys. 00.00 jälkeen ei oteta enään ketään mukaan kun sillon laitetaan maksutiedot osallistujille eteenpäin.
pm laitettu. kiitos

Kimppa kiinni. Nyt kirjoittelemaan maksutietoja eteenpäin.
Kiitoksia kaikille osallistujille.

Perhana…Unohtui viesteissä vielä mainita se, että laittakaa maksussa viestikenttään nimimerkkinne, niin mun on helpompi pysyä mukana siinä, että kuka on maksanut. YV:llä voisitte myös ilmoittaa asiasta kun olette maksaneet.

Tatu666:delta odotan vielä vastausta, mutta jos hän ei osallistu, niin postikulut pysyvät siltikin samoina. Maksan itse sitten sen lopun.

Mukana ollaan, laitan kohta tuotteet Sinulle LRM kun pääsen työkoneelle.

Tilaus näpytelty eteenpäin. Maksutietoja odotellessa, eli huomenna aamusta varmaankin sitten saan tämän maksettua.
Ilmoittelen vaikka täällä kun paketti lähtee ja saapuu mulle. Tästä ei siis tule PM:ää, joten seurailkaa tätä.

Kestihän siinä vähän aikaa, mutta paketti on nyt matkalla Suomeen.
Ilmoittelen kun paketti on mun hallussa.

Tilaus saapui mulle tänään. Kykenevät saa hakea kamojaan viikonloppuna Tikkurilasta. Yhteystiedot saa privalla.
Ens viikolla sitten onnistuu myös keskustassa ja Maltsusta nouto.

Huomenna vielä onnistuu nouto Tikkurilasta. Oisko ensviikolla joku kiinnostunut hakemaan tavaroitaan Maltsusta? Olisi hyvä tietää nyt etukäteen, niin en kanniskele kamoja turhaan edestakaisin. Maanantaina olen myös käymässä nopeasti ytimessä klo. 16 pintaan, joten silloin onnistuu ainakin myös hyvin. Myöhemmin viikolle voidaan sitten vaikka katsoa ytimeen jotain yhteistä aikaa jolloin mahdollisimman moni pääsisi hakemaan omat tavaransa pois.

PM tavoittaa.

ma 16 jälkeen ok

Jaahas, taas tarvitsisi pinnoja ja nippoja cnc:ltä tilata. Mukaan kimppaan otetaan 5 henkilöä, tilaus lähtee kun kimpassa väkimäärä täys. Postit 5€ per jannu. Tavarat saapuu helsinkiin ja jos on kiireettömiä tamperelaisia niin toimitus sinnekin onnistuu (artpow:n kesällä tilatut kamat sain jouluksi toimitettua perille). Nakatkaa tähän lankaan osallistumisaikeenne ja mulle pm:llä halutut artikkelit linkkien kera.

Mahdollisesti voisi pinnat kiinnostella, mutta pitäisi ensin saada pituudet mitattua. Mittoja en ole löytänyt interwebistä, joten pitäisi mitata kaikki itse, mutta en luota välttämättä omiin mittauksiini.

Täytyy olla exoottista kamaa että ei mittoja löydy netistä.

Ilmoittaudun!

Yksi tai kaksi henkeä mahtuisi mukaan vielä.