Yleisin tekosyy olla ajamatta pyörällä

Mikä on porukalla yleisin tekosyy olla ajamatta pyörällä. Tekosyy nimenomaan koska olen itse huomannut että kaikki syyt paitsi murtunut jäsen voidaan jotenkin kiertää.

Sade ukkonen lumi sohjo-kaikissa voi kyllä ajaa, pukeutuu vain asialliseti…

Itsellä on yleisin tekosyy ajan puute tai että ei voi kun on lapsia.
Sitä voisi lähteä vähän aikaisemmin.
Lapsia varten on kehitetty miljonaa kolmesataa tuhatta tapaa kuljettaa niitä pyörällä vaan kaikki niistä toisinaan tuntuvat liian vaativilta…

Julkinen liikenne, ja pitkät matkat.
Asun huomattavasti taajaman ulkopuolella, mutta kuitenkin pääkaupunkiseudulla, ja täällä on melko toimivat julkiset, mutta palvelut puuttuvat.
Tästä syystä esim koulumatka oli nyt kolme vuotta 17 kilometriä suuntaansa, mikä yhdistettynä huonoihin uniin ja ennen aamuseitsämää lähtöön monesti sai kisan pyörä vs. bussi kääntymään bussin voittoon. Syksyllä matka kasvaa kaksinkertaiseksi, joten koulumatkoja en tule varmaan pyöräilemään kuin todella harvoin, mikä on sinänsä harmi.

Olen monesti miettinyt, että jos asuisi kaupungissa, olisi pyöräily varmasti enemmän etusijalla liikkumismuotona. Eiköhän sekin aika koita joskus.
Kesällä myös kuumuus on monesti vienyt intressit juuri joistakin 35km suuntaansa -matkoista, jotka menisivät hyötyliikunnan piikkiin, eivätkä pyörälenkkeinä.
Ei huvita enää viettää hikisissä, haisevissa vaatteissa aikaa sen jälkeen, kun satulasta nousee.

Soittimen/soittokamojen kuljettaminen pyörällä on hetkittäin vittumaista, mutta periaatteesta olen sitäkin yrittänyt fillarilla pääsääntöiseti tehdä. Riittää, kun lukee jounin matkaraportteja, niin kyllä se pyöräily taas maittaa. heh. Tosin vahvistimet yms. ovat näillä fillareilla auttamatta pois laskuista.

Käviskö stressi ja rapistuva kunto. Huolet ja heikkoudentunne.

No ei sitten.

Ensimmäinen viestini kuulunee juurikin tähän ketjuun

http://lh4.ggpht.com/_QpqYOl7kOAE/TBDlGCzjmLI/AAAAAAAAAHk/Za6Uth2cH4g/s640/10062010403.jpgMun takakiekoT ei ole vielä valmiit… Pitäis vaihtaa isommat kehät noille navoille.
Toinen syy on, että mä en oo vielä löytäny tarpeeksi hyvää runkoa fixi- tai sinkulaprojektiin. Haluaisin tehdä guv´nor tyyppisen fillarin…

mä pyrin ajaa kaupungin sisäiset ajot fillarilla,mut koulumatkat 35km/suunta,en todellakaan aja tuol porintiella moisia,ennemmi sit joku oikee retkiajo ku jokapäivä aamusta kyrpä otassa hinkkaaminen.mut juu,laiskuus se syy on.

ja sitäpaitti,dyykkaaminen ja raatojen bongaus saati niiden roudaus onnistuu autolla helpommin,eh.
mua kai kiehtoo enempi fillarien laitto ja keräily nurkkiin kun itte ajaminen,pelkään asian olevan ehkä näin :).

eikä täällä o kyllä paljon kenen kans ees lähtee ajeleen,paitti muutama neonvärinen pillifarkkukeiju.et kyl verukkeissa löytyy.

^^ eli tossa takana varmaan menee marsun full stack kun laittaa parilla liinalla kii?

deetsay - 10:06, 1.8.2010 » ^^ eli tossa takana varmaan menee marsun full stack kun laittaa parilla liinalla kii?
Ajatus oli tehdä tuohon taakse kylmälaukku puusta ja uretaanista. Siihen tulis n.12 kpl ø70mm reikiä, koska oluttölkin halkaisija on 68mm.

Ei huvita enää viettää hikisissä, haisevissa vaatteissa aikaa sen jälkeen, kun satulasta nousee.

Aamen. Ja en tiedä, johtuuko asia huonosta kunnosta, ylipainosta vaiko nuoruuden kylmistä (kesä)ulkotöistä ja ulkoharrastuksista, mutta oma lämmöntuotto on sellaista, että sitä kulkee talvetkin nilkkasukissa ja pikkuhousuissa päällysvaatteiden alla, ja autolla kulkiessa takki on aina takapenkillä tai vain lähinnä käsivarrella. Nyt kun sitten oikeasti tekee jotain ruumiillista, niin hiki aivan lentää.

Kauppareissun tekee kerran viikossa (9 km suuntaansa), ja niitä ostoksia ei oikein viitsi pyörään tunkea… tosin… onhan niitä peräkärryjä… tekosyy siis tavallaan vähän tuokin…

Kyllä kai se laiskuus ja vaivattomuus on se syy välttää enempää pyöränkäyttöä. Kun ei ole pakko. - Eettinen valinta… ei sitäkään jaksa aina miettiä… ei se maailma sillä pelastu. Päässä pyörivät pienemmät asiat. On elämässä muutakin, kun vinttailu fillarilla paikasta toiseen.

Auto on helppo ja nopea, ja kun se kuitenkin on sekin tuossa pihalla.

Nykyisen pyöräkaluston hentoinen sopimattomuus nimenomaan hyötykäyttöön on sekin hienoinen tosiasia.

Hyvä pyörä varastetaankin jotenkin helpommin kuin auto, jossa on ajonestolaitteet sun muut. Pyörän kun jättää johonkin, niin aina on takaraivossa ajatus siitä, että lähteekö tämä nyt jonkun voron mukaan, autosta ei edes ajattele noin. Pitäisi kai ostaa parempia lukkoja kuin ne halvat ja kevyet vaijerilukot…

Miellän pyöräilyn jotenkin urheiluksi ja urheilusuoritukseksi. Tuokin kai siinä on henkisenä esteenä.

Ja vielä kerran: Hiki.

Tuure

-.-

hiki,ton mä unohdin.vaatteista kirjaimellisesti valuva hiki,jota ei kehtaa mennä valuttaan kaupan lattioille.

nimim.“hikoileva sika”.

ei harrasta tekosyitä, en aja jos ei huvita.

hoolie - 10:31, 1.8.2010 » mut koulumatkat 35km/suunta,et kyl verukkeissa löytyy.
Älä selitä, on se paljo pitempi. Mulla on Karkkuun töistä 48km, et millään pääse Jeesus-opistolle 35:llä kilometrillä.

jaa onko sinne niin paljon.mää kuvittelin että se ois sen n.35.

no sitte en ainakaa aja.auton kulutuskuvitelmatkin parani jos kerta matkakin on ny pidempi:)

ja edittiä heti:

google mapsin kanssa tapeltuani,melko tarkka matka on 32.5km pihasta pihaan.en fillaroi,en.

No jumalauta, onhan se tietysti lähempänä Porin tietä kun mun kohteeni. Myönnän virhearvioni.

Ja mitä niihin tekosyihin tulee: pitää olla selkärangaton jos joutuu tekosyitä käyttään. Ei kiinnosta, en välittäny. Siinä on ne oikeet syyt joita suoraselkäisesti käytetään jos joku sattuu kysyyn: miksi teit sen?

Työmatkat ajan aina pöörällä, 25 km päivässä, jos olen terveenä, tai ei oo mitään muuta syytä käyttää autoa. Nokian kaupunki säästeli viime talvenaa aurauksissa aika lailla, mutta sitä varten hankin vaihdepyörän. Vitutti se vähän ja paikat oli kipeenä, mutta mitäs näistä.

Mitä kotielämään tulee, niin 3 lasta, vaimo ja asumine “maalla” puoltaa autoilua kanssa. Asuin kaupungissa/lähiössä melkein 1. lapsen syntymään ja ajoin ajokortin vasta 23-vuotiaana, tyttö oli sillon jotain puoli vuotta.

Sitä paitti autolla ajaminen ja matkailu on kivaa, vaikka teenkin sitä niin vähän kuin helposti käy. Enemmän mua vituttaa se etten viitti ajaa paljookaan sielä missä pyöräily olis kaikkein hyödyllisintä, eli kaupungilla. Eniten ottaa päähän kusipäiset pyöräilijät, tokaks kusipäiset jalankulkijat, kolmanneks joka vitun risteyksessä piipittävät punaset valot. Ja sitten vielä muutamat pyöräilyaktivistit jotka ajelee niitä päin ja ties miten monia liikennesääntöjä rikkoen. Muutaman muun seikan jälkeen viimeseks vituttaa kusipäiset autoilijat joita niitäkin on paljon, mutta niillä on sentään joku lupa ja tutkinto autojensa käyttöön. Eniten ongelmia näitten mulkkujen kanssa on kuitenkin silloin kun oon ite ratin takana. Ajoin maanataina Ähtäristä Pirkkalaan pöörällä. Matkalla oli ehkä 2 pilluhaavipemaria jotka ajo liian läheltä. Useimmat väisti keltasillaki toiselle kaistalle, mutta tää tietty tapahtu maalla.

Sitte vielä vituttaa se Saatanan ympäristöhurskastelu asian tiimoilta, koskien henkilöitä jotka kehuskelee ympäristötietosella valinnallaan ja lentää sitte pari kertaa vuodessa johki vitun kehitysmaahan saastuttaan ja kuluttaan ja tupakoimaan ja juomaan aliravittujen viljat päähänsä, ja kotimaassa pihautetaan vielä toiselta puolelta Maapalloo lennätetyt ympäristökatastroofihuumeet paremman maailman puolesta joillain vitun teknofestareilla jokka kuluttaa sähköö kahen Olkiluodon verran päivässä, Saatana.

seksielämä.

kp, kultsi, tule takaisin sänkyyn.

Mulla on aktit vaan pidentyny ku ei ota kunnolla eteen.

"Sitte vielä vituttaa se Saatanan ympäristöhurskastelu asian tiimoilta, koskien henkilöitä jotka kehuskelee ympäristötietosella valinnallaan ja lentää sitte pari kertaa vuodessa johki vitun kehitysmaahan saastuttaan ja kuluttaan ja tupakoimaan ja juomaan aliravittujen viljat päähänsä, ja kotimaassa pihautetaan vielä toiselta puolelta Maapalloo lennätetyt ympäristökatastroofihuumeet paremman maailman puolesta joillain vitun teknofestareilla jokka kuluttaa sähköö kahen Olkiluodon verran päivässä, Saatana. "

Word.

ja toi ähtäriin ajo on hatunnostokamaa,ajattelin et kesken jää mut et ees puuskuttanu.

aijjuu,seki mua vituttaa,ja ressaa,estäen fillaroinnin,nää jokka meinaa.meinaa.meinaa.meinaa,vaan ei mee ohi kun ohittavat meikän fillaroidessani, fillarillaan.mitä siinä morjesteleen.ei bussissakaan täällä sosialisoida eikä kerrostalon rapuissa hymyillä vastaantulijoille.

vai olikse nii päin että se pyörällä ajelu oli tekosyy sille muun ajelun puuttumiselle.

tässä vaiheessa parisuhdetta rassaan enemmän fillaria ku mitään muuta.mut kyydit o mitä o.