Yksivaihde Twitter

15 posts were merged into an existing topic: Pori-sgene

Harris Cyclery laittanu ovet säppiin.

:slightly_frowning_face:

ilmeisesti ei ole saatu enää pyöriä myytäväksi, kiitos koronan. aika fucked up.


30 milliset Vigorelliin. Mahtuu mahtuu.

8 Likes

Semmone ilmotusluontoinen asia foorumia koskien ja sen ulkopuolellakin vaalittaviin suhteisiin ja asiainhoitoon liittyen että ittellä on tässä ny vähän hard times ainakin vielä tän viikon mutta sitten hellittänee ja päästään taas hoitaan kauppoja (sori lumikko) ja deletoimaan usereita (sorry not sorry mutta hoidetaan toki ei tässä mitään mulkkuja olla) ym.

4 Likes

En oikein ymmärrä miks foorumilta poistuvat pitäs deletoida tai ees tarjota sellasta palvelua.

Sen verran pitäs olla nimimerkeillä selkärankaa et seisoo sössötyksiensä takana vuosien jälkeenkin tai et osaa suhtautua niihin aikansa tuotteina.

Vai onko tää muka jotenkin yleisesti tapana foorumeilla että kun lähdetään niin revitään kaikki jutut mukaan. Mun mielestä aika noloa ja moukkamaista.

forces merkkarille ja sori Lumikko. tässä on kyllä piru vie kaikkea.

1 Like

Sille on termi “right to be forgotten” eli oikeus tulla pyyhityksi ihmiskunnan kollektiivisesta muistista.

2 Likes

Forces :revolving_hearts:

Ok. Sori, luulin et kyse oli enemmän jostain “mä en leiki teidän kanssa enää ja rikon hiekkalinnan lähtiessäni” self-cancel -jutusta kuin perustavanlaatuisista foorumihahmo-oikeuksista.

Mut teknologia vissiin kehittynyt jos tollaseen resettiin pystytään tänä päivänä eli hieno homma ja kiva tietää.

Tiiäks jonku jolla olis problem solverit tai kiinan pojan kopiot vajaakäytöllä? Maistus.

Edit: siis problem solversin v-jarru-konversiokikkareet

Niin mitkä problem solversit?

https://problemsolversbike.com/products

reset buttonia ootan kovasti

mä näen sen sellasena että lähtökohtaisesti oletus on että sama deletoida viestitkin sitten jos siellä jotai dorkaa / henkkoht dataa on eikä niinkää mikää hissyfit homma. ja näitä pyyntöjä ei kyllä kuukausitasolla varsinaisesti tulvi, mutta toi oli ikään kuin tämmönen “hoidetaas tässä parin viestin kirjoitus kerralla” -tyylin ilmoitus itseltä, pahoittelut jos antoi väärän kuvan moderaattoreiden arjesta :smiley:

ite kyllä ihan gdpr jengissä 100% ja todella toivon että forkka jorkit keksii jonkun toimivan ratkaisun tähän siltä varalta että joku on mieltä ettei anonymisointi riitä mutta mennään nyt sillä mitä on nytten,

2 Likes

Ymmärrän. Harmittaa vaan jos porukkaa lähtee noin ja nyt se harmitus purkautui noin.

Pidän sit taas taukoo jos harmittaa enemmän.

Nojuu mutta ei siinä pidä myöskää aatella että kyse on jostain isosta asiasta jos joku on forkalta menossa pois eikä sillai koppaa jättää mitää jälkeensä.

Tietysti iso ero siinä onko luonu pää märkänä kontenttia vs. silloin tällöin postailee ja shoppailee parts, mutta enivei monille asia ei vältsiin oo sen kummempi ku lähetettyjen viestien deletointi silloin tällöin jostain puhelimesta tmv vaikka ois kuinka tallennustilaa.

Ei kaikkee tarvii olla ikuisesti, sitä varten on ydinjäte.

7 Likes

Aah, ekaa kertaa yli vuoteen e-maasturilla metsässä. Otin melko rauhallisesti ja pitkän lämmittelykruisailun jälkeen vasta juurakkokivikoille. Olipas melko mukavaa, pyörässä on nyt kaikki kunnossa ja toimii. Ukkoki pysy pystyssä paremmin ku pelkäsin.

Ainoa pikku miinus et kun kaiken muun oot korjannu, niin tottakai satulan kiinnitys tolppaan naksu, nitis ja napsahteli ilosesti koko matkan. Sekin on nyt putsattu ja voideltu ettei tarvii huomenna kuunnella samaa :slight_smile:

4 Likes

ilmeeni ku espoolainen oululaisia pyöräilyssä

7 Likes

Olin menossa Vihdin Otalammelle uimaan, pääsin rantaan niin eikös siinä ollut joku noheva vanhempi pesemässä lapsensa paskapersettä (kirjaimellisesti kunnon kotisinapit) samassa lätäkössä missä muiden on tarkoitus uida.

Uintiterkuin Mustlammelta
-Ite

6 Likes