Yksivaihde metaverse (entinen Yksivaihde Twitter)

Toi palautuspäivä siirtyy kuukaudella eteenpäin myös, jos samassa taloudessa asuva puoliso tekee muutoksia omaan veroehdotukseensa.

Ite oon ottanut nyt parina vuonna covidin takia kaikki mahdolliset työhuonevähennykset ja laittanut myös nettiyhteyskulungit vähennyksiin. Kyllä sillä muutaman satkun on saanut hyvää puhtaana käteen. Aikaisemmin en ole koskaan jaksanut säätää mitään.

Luulen et ainaki 3 kk tarvis.
3 viikkoa aiheutti ainoastaan eksistentiaalista tuskaa.

3vko loma takana, hetkittäin tuntuu et olis ollut pidempikin ja tsekkaan kalenteria että en oo unohtanut mennä olemaan tuottava yhteiskunnan ratas. Eka reissu Kreikkaan viiteen vuoteen, Ateena, Kalamata (kyllä, siellä on oliiveja, paljon oliiveja…), sit takas Ateena, Helsinki, keikalle Harjavaltaan Karmarockiin, sit viimein kotiin ja Breaking Badiä netflixistä, maantiehöylän voimansiirtoremppaa, kissojen rapsuttelua - vielä kuitenkin 4pv punaisen ristin delegaattikurssia metsässä. Ojea. Mut 3kk olis ehkä parempi. Pitänee tehdä lotto huomiseksi ja eurojackpot tiistaiksi…

2 Likes

seuraavan kerran töihin 30.8, eurojaskan tein jo tänään mutta en vielä tarkistanu. Jospa sitä jaksas vähän pyöräilläkin elokuun aikana.

1 Like

Punnailin huvikseni fillarit tänään.

Hihnaroller 9,3kg
Unit Monstercross 15,1kg (kaikki laukut, lokarit ja lamput jne kiinni)
Vigo 8,1kg
Mason resolution2 9,6kg

Eniten ehkä yllätti miten vähän painoeroa on vaihteellisella masosella ja fiksirollerilla. Vissiin toi rollerin runko painaa ns. tarpeeksi :smiley:

1 Like

Sopivia topikkeja esim.

tai

:+1:t2:

Tallinnan Telliskivi 5/5 bailauspaikka. Svetassa teknoa aah

3 Likes

Liftasin kahesti putkeen hiukan pidempää ja raskaampaa perää ihan sairaan kanttarin yli flättipolkimilla. Ihan piruuttani kokeilin ja sit jouduin vaan toteemaan että sehän onnistu.

Bunny hop sit varmaa seuraavaks.

Kyllä tekno on ihmisen parasta aikaa.

2 Likes

Onneksi se on ohi ROOTS BLOODY ROOTS!!!

elokuun yötaika 5/5, se vitun julma (ylä)mäki Kauniaisiin Vanhalla Turuntiellä voi tosin haistaa pehmeän koirankakan.

Vois kyl joskus vielä tykitellä sen alas ihan vittuna ja täräyttää jonkun auton kylkeen tms.

CAN’T STOP WON’T STOP GRINDCORE!!!

1 Like

Persetti, ku myyjä ei saanu matkahuollosta lähetettyä pyörää muulla tavalla, niin nyt tulee ovelle kuljetuksena. Mukavan nopsaa matkahuolto toimi, kun eilen neljän aikaan myyjä vei pyörän ja aamulla oli jo Oulussa. Paska vaan, että vaihtoehdot kotiinkuljetukselle oli torstai 18-20 ja ensviikon maanantai 18-20 :cowboy_hat_face: noh ehkä tässä malttaa torstaille odottaa, kun ei jaksais säätää…

rip issey miyake :frowning:

2 Likes

Tarkottaako tää, et ny ei enää lentokentän tax freestä saa rouvalle Isseypurnukkaa tuliaisiksi?

RIP

jaaha väsyttää ilmotin myyntilangassa haarukan A-Cksi eka 110 mm. Sit tajuun et yksikkö on ihan päin vittua. Sit tajuun et oon pitäny mittanauhaa väärinpäin.

Pystyispä nukkuu.

1 Like

1 Like

No ny Veskuki deppas. Kyllä väkeä ny lähtee, sano.

3 Likes

Pidettiin opehuoneessa hiljainen hetki jonka aikana kuunneltiin Tonava kaunoinen.