Yksi steamroller enemmän

Vuoden mittainen työmatka/lenkki/jokapäiväinen fiilistely projekti on nyt vihdoin ja viimein saatu päätökseen. Reilu kuukauden päivät ajettuani sanoisin, että alla on vilpittömästi hauskin ja monipuolisin pyörä jonka satulaa olen kuluttanut. Tietysti täydellistä tuotetta ei voi ollakaan, joten sanotaan huonoksi puoleksi vaikka se ettei työmatkaa voi enää laskea rehelliseksi kuntoiluksi, koska tuotettu hikimäärä jää murto-osaan edellisen pyörän kanssa saavutetusta (vrt. maastopyörä+54mm läskit alla). Aiemman fixi kokemuksen puuttuessa yllätyinkin kuinka kevyesti tällä saa reilu parin tunnin maantielenkin vedettyä. Okei, välityskin on vielä aika rauhallinen, lisätään sitä sitten kokemuksen karttuessa toiselle puolelle napaa…

Specs:
Runko: Surly steamroller 53
Navat: Phil Wood high flange track, edessä 32 ja takana 36 double fixed
Kehät: H+Son, edssä SL42 ja takana formation face
Kammet: Miche primato pista 165mm ja advanced 48t
Polkimet, häkit ja sträpsit: MKS GR-9, Zefal Mt.Christophe, Zefal
Satula ja putki: Selle Italia slk, Miche supertype
Stemmi, stonga, jarru, ketjut: peruskuraa, hifistellään niitä sit jos todella tuntuu siltä…

Ilkka

Vuoden väsäät pyörää ja sit et saa kuvaa näkyviin…sillä lailla…ongelmaa korjataan…

Hieno on!

Black is the new black, makeet kiekot; noi H+sonit on kyllä siistit ja vielä Phillit mukaan, jees!

No huh, onpas komea rolleri! Noilla palikoilla luulis kestävän ajoakin seuraavat kymmenen vuotta.

rajut on palikat :slight_smile: Julmetun hieno pyörä vaikka jotenkin tuo vaakaputken teksti hieman itseäni häiritseekin (en tiedä tarkkaan mikä siinä).

Meinaatko grindailla paljonkin, vai miksi halflinkit? Tahtovat yleensä venyä hyvinkin vauhdilla. Noh, ehkä se on kivasti samaa linjaa noiden vanteiden kanssa :wink:

Iso peukku tälle, hyvällä maulla rakenneltu! :3

Heh, ei ollu tarkoitus rakennella tästä mitään bemaxia… :wink: Noi halflinkit oli ainoat 1/8" ketjut mitä paikallinen pyöräliike pystyi samanpäivän aikana tarjoamaan…ajellaan ne nyt loppuun ja katellaan sit vaik ihka oikeet träkki ketjut…

Tästä mä tykkään! Jos mulla itsellä on joskus rahapyörä, se tulee olemaan sitten pääpiirteiltään tällainen. Itse ehkä pyrkisin vielä peittämään/häivyttämään osien valkoisia tekstejä, tarkoituksena tehdä sellainen “liikennemerkistä tipahtaneen” näköinen ninjapyörä.

hyvä ilkka! arvasinkin, et sun fillari on rakennuttu hyvällä maulla. musta tää on ainakin rollereista hienoin tällä foorumilla :wink:

On kyllä varmasti kalleinkin, mut onhan tää tosi makee.

Meikä kasaa vähän saman tyyppistä vehjettä, mutta budjettia koko höskälle oli tonttu. Vähän sai parempaa osaa kiinni ku runko löyty käytettynä Kalliosta, jippii.

Palapelin kasaaja kiittää hienoista sanoista. Rollerin runko on onnistunut yllättämään myös talviominaisuuksillaan. Alla on 35 nastat ja tilaa olisi vielä leveämmillekin. Mahti runko kaikin puolin.

mez - 16:16, 16.2.2011 » On kyllä varmasti kalleinkin...
Turusta löytyy arvokkaampi kesäkuosissa, Teemu säästelee Philejä talvisin.

On tämä paljon hienompi, kuin mun kokoonpano.

Kauneus on katsojan silmissä. Eipä tällä rungolla ole vaikea onnistua, jos pitää homman simppelinä. Itelläkin Philit lepää talven varastossa-niin pitkään kuin ulkona on kylmä ja maan peittää kuura, on alla michet ja leveämmät kehät.

ilikka - 7:33, 18.2.2011 » Eipä tällä rungolla ole vaikea onnistua, jos pitää homman simppelinä.
Omana (esteettisenä) mielipiteenäni: tuolla rungolla on pikemminkin erityisen vaikea onnistua. Ja erityisesti siksi pyöräsi mainio kokonaisuus korostuu entisestään. Niiden kammottavien normidecalssien poistamisella pääsee jo pitkälle, ja kiekot sekä putkiosat + jakkara nostavat lopulta kokonaisuuden uudelle levelille. Suunnilleen tuonnäköisen paketin rakentaisin varmaan itsekin.

Yleiskäytettävyys rollerissa onkin sitten omaa luokkaansa…

Mites noiden pyörivien massojen keveys/kestävyys-suhde on pelittänyt nopeammilla klv-siirtymillä?

NKOTB - 10:14, 18.2.2011 » ...nopeammilla klv-siirtymillä?
Et arvaakkaan millaiseen kulttimaineeseen ilmaus on noussut pk-seudun kiintsarialakulttuuripiireissä. ;)

Ps. Onko läxyt tehty?

Ja sorry ot.

kid_scientifik - 10:19, 18.2.2011 » Et arvaakkaan millaiseen kulttimaineeseen ilmaus on noussut pk-seudun kiintsarialakulttuuripiireissä. ;)
Kautta tyhjenevien lateksisurien, en taatusti arvaakaan.