Wauhtiajot 16-17.8.2019 (HKI, Lapinlahti)

https://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/43166188_2750314791660857_5488128679915552768_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fqlf1-1.fna&oh=b72693fdd9f6b3221a03d61a101090d5&oe=5D85C70F

Hyvät Naiset ja Herrat ja aivan eritoten wauhdikkaan polkupyöräilyn ystävät!

Wauhtiajot järjestetään jälleen tänä vuonna. Ympyröikää siis viipyilemättä almanakoistanne lauantai, elokuun 17. päivä 2019.

Juhlallisuudet alkavat tosin jo edellisenä iltana, perjantaina 16. elokuuta kello 17 Lapinlahden sairaalan alueella kilpanumeroiden noudon ja kirpputorin merkeissä. Ajojen aattoillan kruunaa kello 20 alkava elokuvanäytös asiaan kuuluvien virvokkeiden siivittämänä.

Varsinaiset Wauhtiajot alkavat varhain lauantaina 17. elokuuta ja vanhaan tapaan ajetaan jälleen kaksi matkaa, 25 ja 100 kilometriä.

100 kilometrin osuuden lähtö tapahtuu kello 8.00 Lapinlahden sairaalan pihamaalta. Paikalle on syytä saapua ajoissa. Osuudella ajetaan jälleen jo klassikoksi muodostunut noin 35 kilometrin mittainen vapaa kilpaosuus, jonka alkuun ajetaan kuitenkin yhdessä asiallisena ja tiiviinä ryhmänä mukavaa matkavauhtia. Kilpaosuuden reitti on entuudestaan tuttu ja merkitty sekä maastoon, että tarjolla olevaan karttaan. Kilvanajo-osuus päättyy hieman ennen Boxintien ja Söderkullantien risteystä. Maalissa nautitaan kevyestä tarjoilusta. Täältä jatketaan yhtenä ryhmänä Vanhaa Porvoontietä ja Keravanjoen vartta myötäillen kohti Helsinkiä. Tapaamme 25 kilometrin ryhmän Verka-tehtaan puistossa, jossa nautitaan jälleen tarjoilusta. Loppumatkan Lapinlahteen ajamme kaikki rauhallisesti yhtenä ryhmänä.

25 kilometrin matkalle lähdetään Lapinlahden sairaalan piha-alueelta klo 11.00. Paikalle on tällöinkin syytä saapua hyvissä ajoin. Matkavauhti pyritään pitämään mukavana ja rauhallisena. Aiempina vuosina ryhmän etupäässä ajoittain esiintynyttä ryntäilyä ja kiirehtimistä pidämme turhana ja sellaista on tällä matkalla syytä välttää.
Ryhmässä ajamisen jalot taidot ja toiset huomioonottava ajotapa sekä kaluston ja pukeutumisen moninaisuus on syytä kunkin pitää mielessään. Verkatehtaan puistossa kohdataan 100 kilometrin matkan ajaneet, nautitaan yhdessä tarjoilusta ja ajetaan loppumatka yhtenä ryhmänä Lapinlahteen.

Vaikka molemmilla edellä mainituilla matkoilla on tarjolla asiantuntevaa teknistä apua, kanssapyöräilijöiden solidaarisuudesta ja avuliaisuudesta nyt puhumattakaan, kehotamme kuitenkin polkupyöränne asialliseen läpikäyntiin ennen ajoa. Jokaisen on syytä myös varautua omatoimisesti selviämään mahdollisista rengasrikoista tai muista teknisistä ongelmista, sillä aina apua ei ole tarjolla. Erityisesti tämä koskee 100 kilometrin matkalle osallistujia, joilta kai sopiikin odottaa tiettyä perusrutiinia ja kokemusta sekä polkupyöriensä että tomumajojensa teknisten ongelmien ratkaisemisessa että hieman pidempien matkojen ajamisesta.

Iltajuhlissa nautitaan jälleen hyvästä seurasta ja tarjoilusta, levymusiikista ja elävistä kuvista, tanssista sekä muusta mieltä ylentävästä ohjelmasta unohtamatta tietenkään elävää musiikkia, jota tarjoilee jälleen fantastinen Maestro Ruscello orkestereineen. Mahdollisuus kylpemiseen mahdollistaa juhlimisen raikkaan tuoksuisena. Ottakaa siis mukaanne paitsi hieman käteistä rahaa myös pyyhkeet jos mielitte saunaan tahi uimaan. Myöskään ei olisi väärin ajateltu varustautua vaikkapa viltein nurmikolla lokoilua ja viihtymistä ajatellen. Iltajuhliin ovat tervetulleita niin ystävät kuin perheenjäsenetkin. Juhlat päättynevät ennen puolta yötä.

Ilmoittautuminen: https://holvi.com/shop/monivaihde/

Kysymyksiä ja vastauksia osoitteessa Redirecting...

E:

INFOA TIIVISTETTYNÄ:
Perjantaina 16.8 klo 17:00 → (Imoittautuminen / Etkot / Juhlallisuuksia / Leffa)
Lauantaina 17.8 klo 08:00 (100km) (Wauhtiajot / Lähtö pidemmälle reitille)
Lauantaina 17.8 klo 11:00 (25km) (Wauhtiajot / Lähtö lyhyemmälle reitlle)
Lauantaina 17.8 n. klo 19:00 → (Juhlallisuuksia / Iltaohjelmaa)

————————————————————

Tähän muutama viikko aikaa, nyt viimeistään kannattaa sijoittaa roposensa ja kliksauttaa itsensä holviin ja varmistaa mahtuminen Wauhtiajoihin.

-tOmi-

PS Tuolla kuvia vuosien varrelta:

Eiköhän sitä tänne taas, vuoden tyylikkäin tapahtuma isolla marginaalilla. Onko ennakkoilmoittautumiselle jotain takarajaa?

Jos voi esittää toiveita, niin lyhyemmälle matkalle vähän smoothimpi reitti kuin viimeksi. Oli niin paljon siksakkia ja risteyksiä (taisi olla reitti hukassakin välillä), että porukka vähän hajoili.

Ei ole takarajaa. Paikan päälläkin voinee ilmoittautua, mutta muistaakseni saattoi olla hieman kalliimpaa. Lisäksi järjestäjille aina helpompaa, mitä aikaisemmin on tiedossa suunnilleen arvioitu osallistujamäärä.

Välitämme reittitoiveet eteenpäin.

Minusta on aika outoa se, että ensin on illanvietto ja sitten seuraavana päivänä ajo.
En osallistu.

Normoille krapula kisapäiväksi niin pääsee itse ajamaan vähän kevyemmin :smiley:

Biciolli - 20:18, 31.7.2019 » Minusta on aika outoa se, että ensin on illanvietto ja sitten seuraavana päivänä ajo. En osallistu.
Illanistujaisia on molempina iltoina eikä kyseessä ole myöskään liian kisainen tapahtuma.
Rolling Resistance - 22:09, 31.7.2019 »
Biciolli - 20:18, 31.7.2019 » Minusta on aika outoa se, että ensin on illanvietto ja sitten seuraavana päivänä ajo. En osallistu.
Illanistujaisia on molempina iltoina eikä kyseessä ole myöskään liian kisainen tapahtuma.
No on kyllä epäselvästi kirjoitettu.

Epäselvyyksistä (lukijan ja kirjoittajan välillä) huolimatta…paikanpäälle kandee tulla vaikkei osallistuisi itse ajoihin. Pyöräkaunottaria ja silmäkarkkia, sekä ohjelmaa riittää vaikkei polkimien pyöritys juuri kyseisellä hetkellä maistuisi. Iloinen värikäs ja hyvän mielen tapahtuma siis jälleen tulossa.

Laita nyt kuitenkin aloituspostaukseen tuon pitkän tarinan lisäksi selkeä ohjelma, jossa on yksi rivi kutakin Wauhtiajojen tapahtumaa kohden ja sille riville päivä, kellonaika ja tapahtuman nimi.

Esimeriksi näin:
LA 17.08. - klo 11:00 - Lähtö 25 km matkalle

Ymmärtääkseni en ole ainoa tyhmä täällä.

Editoin infoa ja toivon mukaan onnistuin muokkaamaan sitä myös selkeämpään suuntaan. Tervetuloa mukaan vaan kaikki ihanat vanhojen ajopelien ystävät.

Ihan hyvä idea selventää aikatauluja. Sinänsä kiva tapahtuma, mutta en tiiä kehtaisiko sitä tulla moderneilla vaihtajilla.

On siellä aiemminkin nähty moderneja vaihtajia. Mukaan vaan nauttimaan fiiliksestä.

Modernit vaihtajat, custom buildit sekä kaikki aikakausiepäkorrektit ja tyylikkäät menopelit ovat aina erittäin tervetulleita mukaan. Kaikkien osallistujien kesken äänestetään perinteisesti ajojen kauneinta kulkuneuvoa, mutta ei vintage-massasta poikkeavalla kulkupelillä osallistumiselle ole mitään esteitä. Rohkeasti kaikki mukaan vaan fiilistelemään erityishauskoja ajoja.

Rolling Resistance - 9:58, 1.8.2019 » Editoin infoa ja toivon mukaan onnistuin muokkaamaan sitä myös selkeämpään suuntaan. Tervetuloa mukaan vaan kaikki ihanat vanhojen ajopelien ystävät.
Kiitos, hyvä tiivistelmä!

Perjantaina ja lauantaina olisi tarjolla taas runsaasti silmäkarkkia ja muuta mukavaa muille aisteille. Tervetuloa iloiseen joukkoon.

Aattelin olla darrassa mut kuulin huhuu että täällä olis kirppis?

Huomenna joo klo 17 eteenpäin.

Ai ääh huomenna jo, emmä sit ehdi.

rossinil ajaa satanen huomenna yeeeee