Wauhtiajot 16-17.8.2019 (HKI, Lapinlahti)

Tähän muutama viikko aikaa, nyt viimeistään kannattaa sijoittaa roposensa ja kliksauttaa itsensä holviin ja varmistaa mahtuminen Wauhtiajoihin.

-tOmi-

PS Tuolla kuvia vuosien varrelta:

Eiköhän sitä tänne taas, vuoden tyylikkäin tapahtuma isolla marginaalilla. Onko ennakkoilmoittautumiselle jotain takarajaa?

Jos voi esittää toiveita, niin lyhyemmälle matkalle vähän smoothimpi reitti kuin viimeksi. Oli niin paljon siksakkia ja risteyksiä (taisi olla reitti hukassakin välillä), että porukka vähän hajoili.

Ei ole takarajaa. Paikan päälläkin voinee ilmoittautua, mutta muistaakseni saattoi olla hieman kalliimpaa. Lisäksi järjestäjille aina helpompaa, mitä aikaisemmin on tiedossa suunnilleen arvioitu osallistujamäärä.

Välitämme reittitoiveet eteenpäin.

Minusta on aika outoa se, että ensin on illanvietto ja sitten seuraavana päivänä ajo.
En osallistu.

Normoille krapula kisapäiväksi niin pääsee itse ajamaan vähän kevyemmin :smiley:

Biciolli - 20:18, 31.7.2019 » Minusta on aika outoa se, että ensin on illanvietto ja sitten seuraavana päivänä ajo. En osallistu.
Illanistujaisia on molempina iltoina eikä kyseessä ole myöskään liian kisainen tapahtuma.
Rolling Resistance - 22:09, 31.7.2019 »
Biciolli - 20:18, 31.7.2019 » Minusta on aika outoa se, että ensin on illanvietto ja sitten seuraavana päivänä ajo. En osallistu.
Illanistujaisia on molempina iltoina eikä kyseessä ole myöskään liian kisainen tapahtuma.
No on kyllä epäselvästi kirjoitettu.

Epäselvyyksistä (lukijan ja kirjoittajan välillä) huolimatta…paikanpäälle kandee tulla vaikkei osallistuisi itse ajoihin. Pyöräkaunottaria ja silmäkarkkia, sekä ohjelmaa riittää vaikkei polkimien pyöritys juuri kyseisellä hetkellä maistuisi. Iloinen värikäs ja hyvän mielen tapahtuma siis jälleen tulossa.

Laita nyt kuitenkin aloituspostaukseen tuon pitkän tarinan lisäksi selkeä ohjelma, jossa on yksi rivi kutakin Wauhtiajojen tapahtumaa kohden ja sille riville päivä, kellonaika ja tapahtuman nimi.

Esimeriksi näin:
LA 17.08. - klo 11:00 - Lähtö 25 km matkalle

Ymmärtääkseni en ole ainoa tyhmä täällä.

Editoin infoa ja toivon mukaan onnistuin muokkaamaan sitä myös selkeämpään suuntaan. Tervetuloa mukaan vaan kaikki ihanat vanhojen ajopelien ystävät.

Ihan hyvä idea selventää aikatauluja. Sinänsä kiva tapahtuma, mutta en tiiä kehtaisiko sitä tulla moderneilla vaihtajilla.

On siellä aiemminkin nähty moderneja vaihtajia. Mukaan vaan nauttimaan fiiliksestä.

Modernit vaihtajat, custom buildit sekä kaikki aikakausiepäkorrektit ja tyylikkäät menopelit ovat aina erittäin tervetulleita mukaan. Kaikkien osallistujien kesken äänestetään perinteisesti ajojen kauneinta kulkuneuvoa, mutta ei vintage-massasta poikkeavalla kulkupelillä osallistumiselle ole mitään esteitä. Rohkeasti kaikki mukaan vaan fiilistelemään erityishauskoja ajoja.

Rolling Resistance - 9:58, 1.8.2019 » Editoin infoa ja toivon mukaan onnistuin muokkaamaan sitä myös selkeämpään suuntaan. Tervetuloa mukaan vaan kaikki ihanat vanhojen ajopelien ystävät.
Kiitos, hyvä tiivistelmä!

Perjantaina ja lauantaina olisi tarjolla taas runsaasti silmäkarkkia ja muuta mukavaa muille aisteille. Tervetuloa iloiseen joukkoon.

Aattelin olla darrassa mut kuulin huhuu että täällä olis kirppis?

Huomenna joo klo 17 eteenpäin.

Ai ääh huomenna jo, emmä sit ehdi.

rossinil ajaa satanen huomenna yeeeee

Puunailin eilen omaa ja puolison Wauhtiajo-pyörää, pääsi mukavasti jo fiiliksiin. Ei niillä oo viime Wauhtiajojen jälkeen juur ajettukaan.

edit: mikäs elävä kuva tänään esitetään? Jatkuuko kirppis ja numeroiden nouto kasiin asti?