Voi veljet, missä lienet (myytyjä runkoja).

Aloin tuossa funtsia mitä mun entisille rungoille on tapahtunut, ja onko ne ajossa ja käytössä. Eli jos seuraavien runkojen omistajat roikkuu vielä foorumilla, niin pistäkää kuvia jos on.

Rungot/raadot:

Nishikin teräsrunko, josta maalit poistettu ja lakattu
Tunturi Professionalin raato, harmahtava
Diplomat, retkipyörän runko, black

Rossin, 62cm, valkoinen ja värikkäitä kirjaimia ympäri runkoa. Myyty 2009.

^^ Professionaali kiersi nopeasti minulta nimimerkille hege, nyt jatkanut matkaansa eteenpäin randommille.

Tämä on hyvä aihe.

Kenellä on mun vanha D. Salmon Piste? B-ran osti sen paremmalle puoliskolleen mutta geometria oli sen verran RÄÄD, että runko jatkoi aika nopeasti matkaa seuraavalle omistajalle. Olen jo odotellut, että tulee kaupungilla vastaan mutta ei. Tämä on ainoa myymistäni rungoista jonka ottaisin vielä takaisin.

Löytyy tällä hetkellä Rovaniemeltä. Ostin sen muistaakseni viime keväänä heräteostoksena kun olin just kaupannut uskollisen raleigh konversioni ja päätin, että fikseillä on tullut ajettua riittävästi :slight_smile:

Pitikin laittaa kuvaa nykykuosista, mutta se on jostain syystä jäänyt. Osina perushuttua: Samat DA kammet, 3ttt stemmia, no name riseria, ouryt, valkomustat dp18 kiekot jne. Tällä hetkellä fillari lepäilee huoneen nurkassa akuutin lumitilanteen vuoksi ja mietin pitäisikö vaihtaa talveksi keula mihin saisi cx prot mahtumaan, ettei tarvitsisi sinkulamaasturilla jäädä mummiksien jalkoihin.

Voi olla, että ensi kesänä tulee taas myyntiin kun ulkomaat kutsuu 1,5 vuodeksi ja favorittien luvattu maa on kohteena. Saa nähdä maltanko tosin luopua, kun toi on hauskin runko millä on tullut fiksikäytössä ajettua 5 vuoden aikana.

^ Mahtavaa. Hyvissä käsissä siis.

Nyt onkin sitten varsinaista salapoliisin työtä tarjolla:

Kenellä luuraa meikän vanha chebici cc-konversio. Ajoin sillä itse talven 2003-2004, möin sen isukki-Iigorille (Iikalle). Iikka totesi rungon liian pieneksi ja laittoi eteenpäin 2005ish jonnekin Pietarsaaren suuntaan. Alunperin runko oli tumman sininen mutta Iikan käsistä runko taisi lähteä mustana.

Kenellä on vanha Nishiki Olympic royal-konversio! Varastettu 2004 keväällä Helsingissä. Vaijeriviennit nipsattu pois ja väri oli tuolloin shampanjanharmaa… satula oli tuon ajan ygöislaitos Selle Nitrox, mutta ei mikä tahansa, vaan keltaglitter-Nitrox. Ei ole runko pompannut näinä vuosina eteeni.

Tosta pöntöstä ei tartte välittää joka tuossa pyörän päällä huojuu.

Missä mahtaa myös olla vanha Kayaponi. Vm 2002 Kayapo 300, maalattu mustaksi ja hitsailtu vaakadropit. Edelliseltä kuulemalta (2005) runko oli Oulusa?

JPP - 2010-11-11 16:18:11 » Rossin, 62cm, valkoinen ja värikkäitä kirjaimia ympäri runkoa. Myyty 2009.
Yhtään Rossinia mulla ei valitettavasti koskaan oo ollu...jotain tuntureita ja nishikejä vainen.

No ainakin kohtalaisissa käsissä. Tekisi kyllä mieli rakentaa toi enemmän kasarihenkiseksi vaikkapa Dura-ace 7400 napojen ja mavicin matalaprofiilisten kehien ympärille, mutta opiskelu rajoittaa tällä hetkellä budjettia aika pahasti…

Mihinkäs se Jounin entinen ja Tuukkan entinen, Suomen ensimmäinen importti-Pista menikään?

Voisit antaa kuulua itsestäsi.

Projekti; Helsingin musta rotta -langasta löyty kuvassa näkyvä Colnago. Ostin tämän ite Tampereelta siinä kiinniolleiden kiekkojen vuoksi ja myin muun kokonaisuuden eteenpäin. Ehkä just Labourille. Ehkä kyseessä oli kokonaan eri pyörä. Mistä tämä on alun perin tullu ja minne nyt menny?

Kuten tätä lankaa etsiessä totesin, ois hauska nähdä edes jonkunlainen kuvaaja siitä, miten eri pyörät/rungot on liikkunu eri foorumilaisten käsissä vuosien saatossa.

Erik - 12:13, 30.10.2012 » http://farm8.staticflickr.com/7244/7144339583_aa71316c14.jpg [Projekti; Helsingin musta rotta](https://www.yksivaihde.net/old/11742) -langasta löyty kuvassa näkyvä Colnago. Ostin tämän ite Tampereelta siinä kiinniolleiden kiekkojen vuoksi ja myin muun kokonaisuuden eteenpäin. Ehkä just Labourille. Ehkä kyseessä oli kokonaan eri pyörä. Mistä tämä on alun perin tullu ja minne nyt menny? Kuten tätä lankaa etsiessä totesin, ois hauska nähdä edes jonkunlainen kuvaaja siitä, miten eri pyörät/rungot on liikkunu eri foorumilaisten käsissä vuosien saatossa.
Kuten jo tuol toisessa topicissa puhuttiin niin Kumiluodin Jussi ajaa tätä nykyään.
Smurf - 20:14, 28.9.2012 » Mihinkäs se Jounin entinen ja Tuukkan entinen, Suomen ensimmäinen importti-Pista menikään? Voisit antaa kuulua itsestäsi.
Tämä asusteli myös meillä jonniin aikaa.
Erik - 12:13, 30.10.2012 » http://farm8.staticflickr.com/7244/7144339583_aa71316c14.jpg [Projekti; Helsingin musta rotta](https://www.yksivaihde.net/old/11742) -langasta löyty kuvassa näkyvä Colnago. Ostin tämän ite Tampereelta siinä kiinniolleiden kiekkojen vuoksi ja myin muun kokonaisuuden eteenpäin. Ehkä just Labourille. Ehkä kyseessä oli kokonaan eri pyörä. Mistä tämä on alun perin tullu ja minne nyt menny?
Hmm. Voiks toi olla tää: [http://img36.imageshack.us/img36/7604/col1d.jpg](https://www.yksivaihde.net/old/3950)

Miun kautta kulkeutunu versio oli fiksattu etukäteen. Poistin siitä jotkut random-kiekot itelleni.

Henkilökohtaisesti eniten kiinnostaa tietää, että missä menee nykyään miun vanha Bianchi. Kyseessä ensimmäinen oma ite rakennettu konversio, joka koki monenlaista muutosta jo omassa käytössä. Maalausta, talviajoa, eri osia. Myin sen lopulta pois vasta 2011 kesällä.

Kenellä on mun entinen 51cm musta 2009 vuosimallin Pake track? Kuulin joku aika sitten että ajossa mutta ei ole ainakaan vastaantullut. Entä missä vanha kunnon kannuilla beige-ruskeaksi maalaamani Nishiki Arrow Speed noin 52cm kokoluokassa? Ja ken ostikaan multa Jussin kasaamat disco suzue navoilla varustetut dp18 kiekot???

Kiinnostaisi tietää missä ja minkänäköisenä rullaa se Pösön PX10, jonka myin joskus 2010 nimimerkille ivan. Oli hiano pyörä. Nyt harmittaa, että luovuin siitä.

Mua kiinnostaa se punainen raleighin ratakeula, minkä Jussi möi vuosia sitten jonnekin. T:nimim. “sille saattaisi olla käyttöä”

^ ai tää?

Ko. haarukka juu.