Virallinen Clydesdale speksaus topic (Ostetaan Clydesdale… + tulpastrapit ja tolppa)

Crusti Clydesdale-keula
Tuumainen ruoto mieluiten, ylituumainenkin käy.

Hieno 26,8 musta tolppa setbackilla

Tuplastrapit, ei tartte mitään njs:ää, ellet halua luopua edullisesti. Miltei kaikki käy.

Ostaja Helsingissä, posti fine.

möisiö?

Löytyisi hyväkuntoiset Bontrager xr2 koossa 29x2,6. Litkujäämiä mutta rullaa ja toimii muutoin, hp 45 euroa posteineen.

1 Like

help

Älä sano mitään. saaketti

5 Likes

Tirsk

1 Like

Ilmainen töytäisy, onnea ostoon, ja:
Mullekin kelpaisi cargofork jos näitä on useampia tarjolla hiljaisilla markkinoilla. :smiley:

No nyt kun tuollaisen omistan niin on ollut ajatuksissa heittää ko. kapistus etuhaarukkajigiin ja miettiä olisko erityisen vaikeaa tehdä kopio. Ei vaan ehdi, jos vuorokaudessa olis 30h ja sitä rataa…

Onks noiden clydesdalejen tarkoitus olla pidempiä kuin orkkiskeulat kun kaikissa kuvissa pyörät näyttää keulivan? Loivempi ohjauskulma, parantaa ohjattavuutta? Kompensoi pientä etukiekkoa?

Joo on aika korkeita, veikkaan 420ac (en voi tarkistusmitata, myy mulle keula niin mittaan). Varmaan just ton takia mitä Pablo epäilikin. Luulin että oli hyvä Ahmassa, mut kun vaihdoin lyhyemmän ac:n keulan niin tajusin että olikin ollut oikeastaan aika paska :smiley: toimii parhaiten salee jossain ysärimaasturissa joustokeulageolla.

Nii, siihenhän toi on alunperin mitotettu, että sillä korvataan täysjäykän maasturin 26" kiekko ja joku 400 A-C keula ilman, että se keulakulma liian akuutisti muuttuu, eli veikkaisin, että Clydesdalen A-C on osastoa 470-480 mm.

Ahman läpiakseli keula on 405mm ja qr keula 400mm. Crustin sivuilla sanotaan että se on suunniteltu juuri 400mm ac keuloja korvaamaan, eli niiden mielestä ahma olis täykky clydesdale keulalle.

Mtb pyörät taitaa olla yleisesti pidempiä kuin ahmat ni voisko sekin vaikuttaa tuntumaan?

Ahmaa ei oo suunniteltu 26" kumeille :point_up:

Aa, niin eli 28 kiekosta tulee pari cm lisää.

Nii, riippuen toki sit siitä, et miten kumit vertautuu toisiinsa. 26x2.15” säde on 559/2+54=333,5, eli halkasija on sama kuin 28” kiekolla ja 23 mm kumilla.

Jos on vaikka joku 375 a-c haarukka ja 28 mm kumi 700c-kiekolla lähtökohtana, ni 406-54 kumi ja Clydesdale nostaa kyl jo sitten emäputkea sen pari senttiä.

2 Likes

Oon pohtinu jotta Clydesdale ratapyörään 18" kiekolla.

3 Likes

ajankohtaiset

erikois > tavallinen

Olispa Clydesdale

1 Like

Ei kai sitä oo markkinoitu, että sopii pyörään kuin pyörään, mut käytännössä noita on sit laitettu vähän pyörään kuin pyörään.

Alunperin kai ollu ajatus, että se keulakulma ei ysärimaasturissa muuttuis, vaan säilyis siinä jossain 71° tienoilla. Silloinhan se 28" hybridillä tarkottais, että keulakulma jyrkkenee ja keskiö tippuu. Jos se lopullinen keulakulma on tiukempi kuin 71°, niin toi Clydesdalen taso asettuu sitte hiukan etukenoon.