vetoomus kotomaisille muotipyöräverkkokaupoille

iso-6 pulttirattaita hyllyyn pärk heti
hyvää terästä ja laadukasta jälkeä pitäs olla eikä mitään käppää
maksan 20€ kappaleelta enkä postikuluja
kelpaa varmaan näin muutamalle muullekin
kiitos

subscribed

Kiitos.

http://i8.aijaa.com/b/00356/12217314.jpg
Jos tilaatte niitä rattaita varta vasten taiwanista niin pyytäkää niitä laserilla etsaamaan niiden merkiksi KING. Ja avainlippu.

Voi vitu ei hampaita

Pehmosen kiinanrattaan tollaseen kuntoon skidaaminen on varmaan monella tavalla jännittävä kokemus.

edit: ai olikin kotimaista tuotantoa eikä kiinanpajalta! :–D kiitti nostosta, hyvä topic lukea

ensi hätään dear doc

normaali - 9:06, 18.3.2015 » [http://i8.aijaa.com/b/00356/12217314.jpg](https://www.yksivaihde.net/old/15483) Jos tilaatte niitä rattaita varta vasten taiwanista niin pyytäkää niitä laserilla etsaamaan niiden merkiksi KING. Ja avainlippu.
HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ EETU MUISTA NAUTTIA
madutin - 9:12, 18.3.2015 » Pehmosen kiinanrattaan tollaseen kuntoon skidaaminen on varmaan monella tavalla jännittävä kokemus.
Työn laadusta päätellen tuo on kötöstetty Clas Ohlsonin alumiinilevystä porakoneella ja kuviosahalla. Eetu tais vähän huijata.

Muistajat muistaa. Toi ratas on yks all time kauneimpia hankkeita foorumilla. Lämmöllä muistelen.

Vetoomus kotimaisille fillariliikkeille:

Tervetuloa nykyaikaan. Nykyaikainen kuluttaja tykkää kunnollisista verkkosivuista joissa on tuotteista myös kuva. Toki sivuston ylläpitäminen vaatii työtä, mutta luulen että monet kuluttajat mielellään toteavat jo kotikoneella mistä tarvittu osa löytyy, sensijaan että polkisivat kaupasta toiseen kuulemassa eioota. Verkkosivuilla voi tehdä myös heräteostoksia paljon tehokkaammin kuin kaupassa hortoilemalla.

Quill stemmit. Valtaosa tänäpäivänä ajossa olevista polkupyöristä käyttää edelleen quill stemmiä. Moni harrastaja tykkää myös toisinaan vaihtaa ohjaamoa, ja yhtä fillaria kohti saattaa tarvita useammankin stemmin. Kyllä me tiedetään että ahead on teknisesti parempi, mutta se on myös vitun ruma ja helvetin hankala asentaa tähän 80luvun taikamiekkaan jonka myyntiarvo ei muuten ole laskenut markkaakaan näinä vuosikymmeninä. Arvatkaa kuinka arvokas se vuoden 2015 hiilikuitupyörä on kymmenen vuoden päästä. Jos sulla on röntgen, tiedät että onko se edes ehjä.
Muutamasta pääkaupunkiseudun liikkeestä olenkin vielä löytänyt quill stemmejä.

Näistä kahdessa on jopa semmoisia stemmejä jotka osoittaa menosuuntaan. Olen pituudeltani hyvin lähellä suomalaisten keskiarvoa, minulle sopivankokoisella polkupyörällä sopiva stemmi droppitangolle on 100mm, ja riserille muutaman sentin pidempi. Miksi myytte vain 60-90mm kannattimia. Oletteko edes kokeilleet kuinka kivalta tuntuu ajaa liian isolla rungolla.

Hieman aiheen vierestä meni, mutta kiitos kun sain päästellä höyryjä. Tänään fillarikauppias ei millään meinannut käsittää että jotkut ajavat polkupyörällä paikasta a paikkaan b, sensijaan että vain ajaisivat lenkkiä sekunteja laskien.

ps, älkää suuttuko asiakkaalle jos sille ei kelpaa se osa jota teiltä löytyy vaan vaaleanpunaisena, musta nyt vaan sopii moneen pyörään paremmin kuin se pinkki.

Muuten mustaan fillariin kyllä sopii yks pinkki osa paremmin kuin hyvin.

^ Tuo on totta, mutta fillarikauppiaat tekee bisnestä, ja kun ottaa huomioon että kokonaan mustia pyöriä on vähemmän kuin kaikkia muita yhteensä, olisi noin niinkun bisnesmielessä ehkä kannattanut ottaa hyllyyn niitä mustiakin. Ja sekin on ihan ok että pidetään siellä hyllyssä vaan niitä pinkkejä, mutta kannattaa olla suuttumatta asiakkaalle joka olis sen halunnut hieman perinteisemmässä värissä.

Toisaalta kiinnostaa mikä saatavuus tukkureilla on quill-stemmien kanssa, ymmärrän kyllä hyvin miksei kiinnosta ottaa BLB-stemmejä sentin välein hyllyyn roikkumaan. Sit taas mitään laadukkaampaa on aika hankala löytää ja markkinat varmaan vielä pienemmät.

Hankalaahan tuo on.

Paavi - 20:44, 1.9.2015 » Quill stemmit. Valtaosa tänäpäivänä ajossa olevista polkupyöristä käyttää edelleen quill stemmiä. Moni harrastaja tykkää myös toisinaan vaihtaa ohjaamoa, ja yhtä fillaria kohti saattaa tarvita useammankin stemmin.
Katoin huvikseni Rosen, B-C:n, Bike24:n, BMO:n, CRC:n ja Wigglen valikoimat seiska-quillien osalta, eivätkä ne oo paljon häävimmät kuin suomalaisen kivijalan. Kolmesta paikasta löytyy Cinellin 1A, lisäks Wigglelta Deda ja BMO:lta BLB. Rose, Bike-Components, CRC ja Bike24 eivät myy kuin säädettäviä tai eivät niitäkään.

Otan osaa turhautumiseesi, mutta en usko, että tässä on mitään epätasapainoa kysynnän ja tarjonnan välillä, vaan että quill on marginaalipasketta, joka hesalaisen pyöräkaupan valikoimaan otettuna pölyttyisi hyllyssä todistamassa, kun asuntolainansa loppuun lyhentäneet mamilit speksaavat kuitupalaa.

reilu vuos sitten velosport olis myyny quill-stemmin mut ilman kiristysruuvei
aika hyvä lbs didn’t go again

onko ratkaisu siis se, että jonkun suomalaisen firman pitäs alkaa maahantuomaan nittoa?

26mm ahead stemmiä on todella hankala löytää. Ostinkohan kuukausi sitten Helsingin viimeisen, ainakin sen löytäminen vaati kiertely useassa liikkeessä. Mikäli menekki on pieni, niin jos varastoon ottaisi pari stemmiä ja laittaisi hyvän katteen, ne menisi sitä tarvitsevalle kyllä jossain vaiheessa. Tankoja kyseiseen kokoon valmistetaan yhä, mm. Ritchey, Nitto, BLB, Deda, Velo orange. Kokoina 31.8 ja 25.4 ovat tietysti yleisimmät, mutta ei 26 ole kadonnut. Oletetaanko että sellainen tanko laitetaan quilliin?

Alunperin lähdin tähän 26mm kokoon sen takia, että valmiina sattui olemaan tanko, mutta ei stemmiä. Lisäksi se mahdollistaa esim Niton droppotankojen käytön

Turussa toimiva Pyöräpalvelu berggren ainakin ilmoittaa verkkosivuillaan nitto stemmien olevan tilaustavaraa.

Ymmärtääkseni Nitton stemejä kyllä saa Veloshopista ja Velobiastakin jos en aivan väärin muista ja Veloshop ainakin viimeksi tilatessani luukutti sellaisella valonnopeudella ihmisvihapostiin tavarat että jos vaan oikeanlainen löytyy niin sieltä tilaaminen ei paljoa kivijalassa asioinnille häviä.

presta - 6:50, 2.9.2015 » 26mm ahead stemmiä on todella hankala löytää. Ostinkohan kuukausi sitten Helsingin viimeisen, ainakin sen löytäminen vaati kiertely useassa liikkeessä. Mikäli menekki on pieni, niin jos varastoon ottaisi pari stemmiä ja laittaisi hyvän katteen, ne menisi sitä tarvitsevalle kyllä jossain vaiheessa. Tankoja kyseiseen kokoon valmistetaan yhä, mm. Ritchey, Nitto, BLB, Deda, Velo orange. Kokoina 31.8 ja 25.4 ovat tietysti yleisimmät, mutta ei 26 ole kadonnut. Oletetaanko että sellainen tanko laitetaan quilliin? Alunperin lähdin tähän 26mm kokoon sen takia, että valmiina sattui olemaan tanko, mutta ei stemmiä. Lisäksi se mahdollistaa esim Niton droppotankojen käytön
Taidan istua kulta-aarteen päällä..