TDF 2011

En löytänyt tälle omaa lankaa, joten eiköhän viimeistään nyt ole ajankohtaista. Ite missasin pari ekaa päivää liian hyvien kelien takia.

Mitkä odotukset tähän touriin? Eiköhän Contador sen (ikävä kyllä) vie. Bikesnobi summaa aika hyvin mielestäni ehkä vakavimman haastajan: “Meanwhile, Andy Schleck doesn’t seem to have the same capacity for ruthlessness. Consider “Chaingate.” After Contador rode away from him on Stage 15, Schleck said “my stomach is full of anger.” However, he acted more like I do when my stomach is full of dessert, which is to say he got all docile and cuddly, and by the end of Stage 17 they were hugging and kissing on the top of the Tourmalet.”

Mä odotan mielenkiintoista kisaa, vaikka Tour sellainen harvoin on. Girossa ja Vueltassa tapahtuu yleensä paljon enemmän ja reitit ovat niissä molemmissa usein raskaampia.

Contador on ainoa tosissaan Giron voitosta ajanut GC-toivo tuolla, ja kahden ekan päivän jälkeen huonon tuurin ja sijoittumisen takia kaksi minuuttia Evansia ja Schleckiä jäljessä. Tuorejalkainenkin saisi tehdä työtä, jotta tuollainen aikaero kurottaisiin tätä nykyä umpeen. Ei ole mahdotonta sekään, ettei Contador pysty siihen Giron jälkeen. Mulla ei ole mitään suurta suosikkia itselläni, mutta sympatiat ovat varmaan eniten Evansin puolella tällä kertaa.

Parasta toistaiseksi:

http://www.youtube.com/watch?v=XCXqyrZcUWQ

Miten helvetin monet pannut tänään on heitetty? Noilla on jopa huonompi pyöränhallinta ku mulla mediaanihipsterillä. Ammattimiehillä. Hävettää noiden puolesta.

^Pieniä kolareita on tullut lukuisia, sitä isoa jytkyä odotellessa.

Virgil Tracy, ammattipyöräilijä
http://www.wearysloth.com/Gallery/ActorsH/tve8111-2-343.jpg

Cadel Evans, myrskylintu

vallengrach - 17:16, 6.7.2011 » Miten helvetin monet pannut tänään on heitetty? Noilla on jopa huonompi pyöränhallinta ku [s]mulla[/s] mediaanihipsterillä. Ammattimiehillä. Hävettää noiden puolesta.
Asiaan voi vaikuttaa myös se että siinä ajetaan 40 - 60km/h kylki kyljessä 100 hengen porukassa, ei oo hirveesti tilaa manööveeraa jos tulee tuulenpuuska, halkeema tiessä jne...

^Tai vaikka ohiajava moottoripyörä!

MikeNAS - 9:14, 7.7.2011 » ^Tai vaikka ohiajava moottoripyörä!
Hahaa, siin ois truehipsterilläkin tekemistä kun moottoripyörä nappaa vauhdissa tsygän alta! :D

Ois kova kyllä. Kuka järkkää parisataa muotipyöräilijää ajamaan 150km vaikka kolmenviiden keskarilla porukassa? Vois kolista.

Teurastus de France. En oikein osaa innostua, kun väkeä menee tätä tahtia sairaalan kautta kotiin. Vinonkin ura taitaa olla nyt ohi.

Jotenkin tosi kehno fiilis täälläkin koko tourin suhteen: paljon rumia nippuja ja kovia ukkoja sivussa, osa pidempäänkin (Vinolla kaiken muun lisäksi mahd. vielä kallonmurtumakin). Viimeisimpänä käsittömyytenä tämä ranskalaisten telkkariauton taklaus: Hoogerlandille rytäkässä 43 tikkiä, mutta hulikaani tahtoo toki jatkaa hommaa. Tuli kyllä välipäivä oikeaan paikkaan. Ei vaan ümmärrä =/

Mistä näkyis live stream? Jos en kohta nää, niin alkaa punatulkkujen verilöyly.

Jussi

Tulkut säästyy.
http://sports-livez.com/channel/ch-9.php

Jussi

Eurosport HD, sohva, lihapata uunissa, koira sylissä, olutta = mukava sadepäivä.

Vaimo sairaalassa, onneksi Eurosport näkyy!

Eilinen oli yllättävän jännä päivä. Thor yllätti kiipeämiskunnollaan ja otti hienon voiton. Tänään luultavasti nähdään, ketkä tämän hetken kärkikymmeniköstä kisaavat kokonaiskilpailun voitosta.

Näytetäänkö tätä kilpailua jossain baarissa Helsingissä? monelta lähetykset about tulee?

Fillarifoorumin porukka on menossa katsomaan skabaa tänään Elmoon, ovat varanneet kabinetin sieltä. Lähetys alkaa yhden jälkeen. Tsekkaa tarkemmin ffoorumilta.

Kuvia