TDF 2011

Parasta toistaiseksi:

Tour De France - Stage 3 - 2011 - Local Farmers make a bike out of hay-bales and tractors - YouTube

Miten helvetin monet pannut tänään on heitetty? Noilla on jopa huonompi pyöränhallinta ku mulla mediaanihipsterillä. Ammattimiehillä. Hävettää noiden puolesta.

^Pieniä kolareita on tullut lukuisia, sitä isoa jytkyä odotellessa.

Virgil Tracy, ammattipyöräilijä
http://www.wearysloth.com/Gallery/ActorsH/tve8111-2-343.jpg

Cadel Evans, myrskylintu

vallengrach - 17:16, 6.7.2011 » Miten helvetin monet pannut tänään on heitetty? Noilla on jopa huonompi pyöränhallinta ku [s]mulla[/s] mediaanihipsterillä. Ammattimiehillä. Hävettää noiden puolesta.
Asiaan voi vaikuttaa myös se että siinä ajetaan 40 - 60km/h kylki kyljessä 100 hengen porukassa, ei oo hirveesti tilaa manööveeraa jos tulee tuulenpuuska, halkeema tiessä jne...

^Tai vaikka ohiajava moottoripyörä!

MikeNAS - 9:14, 7.7.2011 » ^Tai vaikka ohiajava moottoripyörä!
Hahaa, siin ois truehipsterilläkin tekemistä kun moottoripyörä nappaa vauhdissa tsygän alta! :D

Ois kova kyllä. Kuka järkkää parisataa muotipyöräilijää ajamaan 150km vaikka kolmenviiden keskarilla porukassa? Vois kolista.

Teurastus de France. En oikein osaa innostua, kun väkeä menee tätä tahtia sairaalan kautta kotiin. Vinonkin ura taitaa olla nyt ohi.

Jotenkin tosi kehno fiilis täälläkin koko tourin suhteen: paljon rumia nippuja ja kovia ukkoja sivussa, osa pidempäänkin (Vinolla kaiken muun lisäksi mahd. vielä kallonmurtumakin). Viimeisimpänä käsittömyytenä tämä ranskalaisten telkkariauton taklaus: Hoogerlandille rytäkässä 43 tikkiä, mutta hulikaani tahtoo toki jatkaa hommaa. Tuli kyllä välipäivä oikeaan paikkaan. Ei vaan ümmärrä =/

Mistä näkyis live stream? Jos en kohta nää, niin alkaa punatulkkujen verilöyly.

Jussi

Tulkut säästyy.
http://sports-livez.com/channel/ch-9.php

Jussi

Eurosport HD, sohva, lihapata uunissa, koira sylissä, olutta = mukava sadepäivä.

Vaimo sairaalassa, onneksi Eurosport näkyy!

Eilinen oli yllättävän jännä päivä. Thor yllätti kiipeämiskunnollaan ja otti hienon voiton. Tänään luultavasti nähdään, ketkä tämän hetken kärkikymmeniköstä kisaavat kokonaiskilpailun voitosta.

Näytetäänkö tätä kilpailua jossain baarissa Helsingissä? monelta lähetykset about tulee?

Fillarifoorumin porukka on menossa katsomaan skabaa tänään Elmoon, ovat varanneet kabinetin sieltä. Lähetys alkaa yhden jälkeen. Tsekkaa tarkemmin ffoorumilta.

Kuvia

jarkko - 7:48, 16.7.2011 » Eilinen oli yllättävän jännä päivä. Thor yllätti kiipeämiskunnollaan ja otti hienon voiton. Tänään luultavasti nähdään, ketkä tämän hetken kärkikymmeniköstä kisaavat kokonaiskilpailun voitosta.
Oli varmaan norski syöny Idunnin omenia tai jotain muuta mystistä o_O

Kannattaa varmaan opiskella Hushovdin aikaisempia suorituksia vuorilla, ettei vaikuta ihan moukalta.