Tampere - pe 30.7

Puutarhakadun lahjomaton terassivaltuusto päätyi seuraavaan julkilausumaan:

Perjantaina 30.7 on taas mahdollista polkea ympäri pitäjää kaupunkisuunnistus/lollleycat meiningeissä.
Lähtö perinteikkäästi Ratinansillan alta klo.19:00
Osallistuminen maksaa yhden olut tölkin ja winner takes it all!
Mukaan pyörä, lukko, olut, laukku, kynä ja jne ja yms.

Oujee!

Mikäpä olis parempi tapa aloittaa kesäloma kuin lol-lol-loma-lälläreillä!

^ todellakin! Ja Voltti Reggae Night Klubilla lollareiden päälle.

P.S. Pietarin skene tsekattu: yksi sinkula ja yksi fixi osu silmiin kolmen vuorokauden aikana :smiley:

Nouh, jää tällä kertaa väliin, mut kerkeepähän rauhassa kasailla ja viritellä Kökin formaleille.

Jaahas, olisivatkohan nämä sitten meikäläisen ekat ajot. Mitäs rasteja näissä kisoissa tavallisesti suunnistetaan ja purkautuuko “jne. ja yms.” joksikin mitä ensikertalaisen pitäisi tietää?

Tuleekos Miqel tällä kertaa mukaan? Saatais oma sarja meille aloittelijoille :wink:

Jne. ja yms. purkautuu henkilökohtaisiksi tarvikkeiksi, joita koet illan mittaan tarvitsevasi. Itse ainakin otan ehkä vaihtopaidan mukaan :).

Rastit on kaupunkiympäristöstä löytyviä kohteita. Osoitteita, arkkitehtoonisia ratkaisuja tai ihan mitä vaan, josta löytyy vastaus kysymykseen, tai vihje seuraavan rastin sijaintiin.

Ei oo totta! Perjantain vuorot ollu AINA tähän asti viiteen ja tietenkin nyt perjantaina 19 tai 19.30 asti! Noh, otan kamat töihin ja koitan livahtaa etuajassa. Ragea pukkaa perkeleesti.

^^ Oolrait. Vähän jännittää miten juttu käytännössä lähtee kun on nähnyt vaan jotain youtube-videoita, jossa meno on aikamoista :slight_smile: Perjantaihin siis, meitsillä on musta fillari häränsarvilla.

Säätietotus kertoo jotta viideltä sataa ja kunnolla. Voitaisko aikaistaa?

Kaljaa kannattaa olla mukana enemmänkin, mutta ei liikaa, koska kisan jälkeen saattaa löytää itsensä jostain kapakasta. Vaihtopaita on hyvä, samoin jalkaan sellaiset tossut, että pärjää yöllä diskossakin. Perustyökaluista ei ole yleensä haittaa, jos vaikka renkaansa puhkoo.

Aloittelijoille vinkkinä voisin todeta, että kannattaa lukea manifesti (ts. rastimääreet) ajatuksella, nimim. “Kisan ja melkein toisenkin ryssinyt”. Muuten rohkeasti mukaan vaan, ainakin itselläni on ollut aina hauskaa - jopa teerentiellä.

Ajakaa hyvät kisat ja pitäkää kunnon jälkipelit!

No kai kaikki sitten ottaa pari purkkia mukaan, niin voi tota smogua hetken ootella ja siemailla virvokkeita.

Mut huomenna sit ajetaan TÄysiii!!! Eikä huomenna mitään sada, ainakaan kovin paljoo.

Foreca on muuttanu näemmä sade-ennusteensa kastelevasta virkistävään. Ranne on poolojen jäljiltä vie sen verta hellänä, että saatan olla pitämässä tehtävärastia. Kiinteästi lomailuun (ainakin jollain tasolla) liittyvä tehtävä tulossa.

siis onks toi osallistumismaksu nyt tyhjä vai täys bissetölkki?mul on aina vaan täysii enkä keksi mistä ihmeestä löytäsin tyhjän huomiseks.myyks joku kivijalkakauppa tre:lla?
Nimim.‘sydämelläni on kypärä -94’

Voin diilata sulle mestarista ostetun tyhjän kukko-tölkin. Hinta tosin on aika korkee, koska nää on kumminkin melko harvinaisia.

Tuo markus mulle sellanen täys vähän ennen starttia, niin mä hoidan sulle tyhjän tölkin tuotapikaa.

http://oldstersview.files.wordpress.com/2009/07/picture-61.jpg Ai nopeemmin kuin tää dude?

Ajokki huollettu, vapaat tilattu ja oluet kylmässä.

Voisin tuoda sen DFL-lätsän kanssa jakoon, niin peli koveneee eikä aleta laiskotteleeen reiteiteillä, muuutenhan ei o ole mitään hävittävää kelllään. Emmmä halua pitää sitä taasskerran sitä ku se on jo tarpeeksi ollu pääs. Kunnnes saan paremmat kartat ym. teippaan GPS tankoon ni voitan sit. Paras lällärisijotus on muuten ekoista lälläreistä vieläkin, muute on menny perseelleeen kaikki.

Lollareihin en ite pääse ku täytyy mennä metsän siimekseen psykee kuunteleen tattipäissään huihaihei!

Ethän sä oo pitäny lätsää vasta ku viikon verran. Eikös siitä puhuttu tuulensuun terassilla, että vasta formaleissa jaetaan dfl-lätsä. Vai muistanko väärin ja mitä muut on mieltä.

Kyllä se joka kerta on jaettu, tuon sen sulle heti.