Sähköpotkulaudat ja yhteisomisteisten tilusten käyttö puliveivarien ansaintakenttänä - arvostelu ja puinti topäng

varmaan jos on paiskoessa rikkoutunut laite niin kulu firmalle on laite pois ajosta ja sen myötä korjauskulut ja menetetyt moneys ku laite pois ajosta.

Niin siis onko näiden sähkö"potku"lautojen vuokraajat vielä kaiken lisäks ulkoistaneet niiden vehkeiden ylläpidon, latauksen ja siirtelyn johonkin alustatalousketkuiluun? Ristus.

En tiiä miten se nykyään menee, mutta jenkeissä oli ennen niin, että lataajat oli wolt-tyyppisiä alihankkijoita. Luin artikkelin aiheesta ja se oli mielenkiintoinen, koska he tajusivat että täysin simahtaneesta laitteesta (gps pimeenä) sai enemmän massia joten piilottivat lautoja pakuun kunnes akut oli tyhjät ja sitten vasta latasivat. Mutta tämä oli ennen.

3 Likes

Vähä tollasta karua paskaa taas joo. Mut mikä lienee tilanne vuonna 2021?

no, yleensä ottaen tämä varmaan on paras asiain tola

niihän se olis varmaan sitten eli ununun ehdottama nipparilla kahvat kii olis yks aika minimi vahingoilla tapa. sit tän jonkun käyttäjän voimafantasia et naulaimella akkupaskaks. mut tykkäisin et ei tahaltee rikkois nii sit vois vaik ruuvailla niitä qr tageja irti tms emt

Jos nipparin korvais vielä tällaisella ruostumattomasta teräksestä tehdyllä nippusiteellä. Niin sitä ei katkaisis ihan millä vaan kynsisaksilla.s-l400

tuen 100% kaikkea sabotaasia vuokraskuutteja kohtaan :fist:

9 Likes
16 Likes

Nyt kantsii ehkä käydä editoimassa viestihistoriasta yllyttämiset pois siltä varalta, ettei YV:n ylläpito suhtaudu mahdollisiin poliisin tiedusteluihin samalla tavalla kuin piffin… :thinking:

4 Likes

Olin just tulossa postaamaan tämän ja sanomaan että not all heroes wear capes.

4 Likes

we don’t talk to police

13 Likes

Kaikki kissat ovat kauniita

8 Likes

we no snitches

1 Like

Ilkivaltatapauksia on mahdollista selvittää muun muassa valvontakameramateriaalin avulla.

oliskin todella valitettavaa, että näitä pelleplatformeja sais roskattua jatkossa vaan valvontakameran alle

image

3 Likes

No mut eiks toi “valvonkameran alle” kata suurimman osan siitä alueesta, jollen näitä tälläkin hetkellä jengin jalkoihin jätetään?

niin.

pohdiskelua herättää myös et ainakaan omakohtainen rikosilmotus pyörään kohdistuneesta ilkivaltaan typistyneestä pöllimisyrityksestä suoraan valvontakameran edessä ja osana laajempaa paikallista ilmiötä ei johtanut edes yhteydenottoon yhtään minkään instituution puolelta niin varmastihan näitä yhteiskuntasyöpäisiä alustatalouslafkoja kohdellaan samojen prioriteettien kehyksissä?

joku tätä lukeva lehtihermanni vois ottaa kopin mieluummin tästä?

18 Likes

Tottakai kohdellaan. Suomen poliisihan on niin täynnä vassarisuvakkeja, että sitä voi pitää käytännössä antifan farmiliigana.

7 Likes

tätä olin tulossa sanomaan. aika vähän on tuntunut kiinnostavan niiden lukuisten valvontakameroiden käyttäminen, kun kohteena on yksityisomaisuus yksityishenkilön omaisuus.

4 Likes

Se verran tarkentaisin, että yritystenkin omaisuus on yksityisomaisuutta.

1 Like