Ryhmäajot ja -tapaamiset

Onko kenelläkään muulla kiinnostusta kehittää enemmän tapaamisia kaiken pyöräilyn merkeissä kuin virtuaalinen selibaatti kuten nykyään niin monet harrastavat? Olisi kiva tavata ja puhua pyöräilystä, jakaa kokemuksia, vaikkapa pienen ryhmäajon merkeissä musiikin kera sitten makoilla puistossa tai kahvilassa keskustelemassa. Esimerkiksi. Mahdollisuudet ovat loputtomat. En ehdota Dom Whiting-tapaista massafanatismia. Joten tiedän yhdestä uudesta ryhmästä (FB:CyclingActivityGroupFinland) jossa mahdollisuus tavata ja järjestää paljon useammin kokoontumisia ja ohjelmaa kuin kerran pari vuodessa, pari jo ollut. Tsekatkaa jos on kiinnostusta, ainakin minulla :wink: HePo ja Kriittisethän järjestävät mutta eivät todellakaan usein, joten mielestäni tässä on suuri tarve, hyöty ja puute.

night ridejahan on joka torstai mutta manageroidaan pitkälti jonkin ihme instagramin puolella, mikä sitten lieneekään

3 Likes

Tiedän toki että IG ja FB ei ole nykypäivän trendejä, käytän ainoastaan itse FB:tä siksi, että on suhtkoht laajasti näkyvä, tuttu ja suosittu (vähän varttuneempien parissa) ja siinä voi luoda helposti ja tehokkaasti ryhmiä ILMAISEKSI mikä on pakko-ominaisuus. Muistatko niiden (Insta) sivut? Night ride kuulostaa ihan boujee ; )

:joy: :sweat_smile:

varmaan night ride oisko siin sit joku lisämääre helsinki tms

1 Like

Night ride topartementti siinä: Night Ride torstaisin // HKI 8.8-->

Ja kasuaalit seuranhakuilmoitukset esim. hesalanmäellä Huhuu\missä tällit?\missä menette? - Helsinki ja tuolta “alueelliset”-kategoriasta löytyy sekä muiden kaupunkien vastaavat langat että tapahtumien omat ketjut sikäli kun semmoisia pidetään. Nyt on ollut vähän hiljaista kieltämättä mutta ei kai se ole ku järkkää vaan. Postaa toki tännekin jos on jotain häppeninkiä kun ei siellä facebookissakaan kaikki viitsi luuhata!

1 Like

instagram com / cc.nightride/

Löysin nämä, oliskohan tuo?

1 Like

mieluummin makaan himassa kalsareis tai ilman juttelemassa pyöräilystä intter netissä kuin puistossa.

ryhmäajojahan on niin paljon kuin vaa huvittaa ajaa? pelottoman lenkit, breakaway, hepon maantie- ja sunnuntailenkit, night ride. toki jos fokus on kaljan juomisessa ja musiikkivehkeissä niin sellaista organisoitua toimintaa ei taida liiemmin olla, ennemmin ollut aika orgaanista se.

5 Likes

Haiskahtaa epäilyttävälle.

1 Like

Totuus on kyllä vähän toisenlainen: esim. Porvoossa, ryhmäajoja järjestetään +/- 0 (zero!) joten ennen kuin kirjoitatte tänne, että ryhmätoimintaa on yllinkyllin, kannattaa tehdä pieni research. Tämä koskee myös tuota FB-ryhmää ja sen toimintaa (tsekatkaa postaukset ja About-osio). Juuri siksi, tuo FB-ryhmä on mielestäni suurenmoinen uutinen, koska se linkittää pyöräilijöitä aivan uudella tavalla; siellä on jopa pyöräilypartnerihaku. Ja mitä tulee kalsareissa makaamassa himassa, mieluummin sen sijaan menen ulos, pyöräilemään ja tutustumaan uusiin ihmisiin kivan ryhmäajon merkeissä ; ) Ja KAIKKI ajot on matalan kynnyksen toimintaa, hidasvauhticruisailua, ja ennen kaikkea pyöräilystä nauttimista : )

Ei ole mitään epäilyttävää. Kannattaa tutustua tuon ryhmän aatteisiin ja mahdollisuuksiin. Mielestäni kaikki toiminta, joka kehittää pyöräilyä on tervetullutta.

Juu mutta tämä tässä on nettifoorumi ja sellaisena haluaisimme sen myös pitää

13 Likes

Todellakin kiva, että olisi enemmän ryhmäajoa yms. Mutta suurimmaksi osaksi tämän puute johtuu siitä, että järjestämisessä on hommaa ja ei ole tarpeeksi henkilöillä energiaa järjestää. Jos haluat ruveta järkkäämään, varmasti täältäkin säännöllisen satunnaisesti tulee porukkaa mukaan.

1 Like

Ilahtuu, kun näkee positiivisia kommentteja kuten sinun Iikeli : ) tuo järjestäminen ei voisi itse asiassa olla helpompaa, kun on yksi ja sama paikka tiedottaa kaikista. Kirjoittaa vain päivämäärän, ajan, paikan, nimen tapahtumalle ja tunnukset että löytää järjestäjän (kts FB ryhmän info) - erittäin helppoa ! Ja juuri siksikin pidän tuosta koska se ei voisi olla helpompaa nopeasti järjestää ja pitämään hauskaa. Kuitenkin hyvä laittaa 3-4 päivää ennen varmuuden vuoksi että kaikki ehtivät huomata.
Kyseessähän ei ole Kriittisiä jossa tarvitaan lupia : )
Täällä Suomessa filllariscene on jäljessä pahasti verraten USA:han vaikkapa, jossa ryhmäajot ja kaikenlaiset pyöräilykulttuuritapahtumat ovat osana yhteiskuntaa ihan toisella tavalla…

FB-ryhmä varmasti toimii osalle, itse en aio ottaa tavaksi siellä käydä tämän takia, kun en FB:ssä muutenkaan pyöri. Mutta tännehän voi portailla hyvin noita lenkkien infoja sieltä. Niinkuin aikaisemmin sanottu, monelle kaupungille on tähän tarkoitukseen oma lankansa valmiina, johon on helppo postata.

Ja jos haluaa jonkun muun generaalin mestan, niin Stravaan voi myös postailullaan kimppa-ajojen tietoja.

1 Like

Jotenkin fiilis kuin lukisin chatGPT postailua

15 Likes

sä voit do the research

Tähän halpaan menee moni uutuudenviehätyksessään. Meillä on ollut tää foorumi 15 vuotta. Fillarifoorumilla taitaa olla siihen päälle useampi vuosi etumatkaa. Näitä eri kanavia, yhäkin aktiiviisia, on kasapäin kun jaksaa vaan hetkisen aikaa perehtyä.

standards

6 Likes

Waybackki sanos et 2003 ekat sivut otettu talteen. Kunnioitettava määrä asiatonta perseilyä takana.

Asiatonta perseilyä tällaset kommentit.

2 Likes

Kriittiseen ei tarvitse lupia. Jatkakaa.