Night Ride torstaisin // HKI 8.8-->

Scroll down for the no bullshit English version

Viime aikoina korviini on kantautunut paljon toiveita siitä että:

a) Group ridejä olisi enemmän
b) Night ridejä olisi enemmän.

Lisäks sitte ite ajattelin et paikalliset korttelihävittäjät pitäs kokoontua useammin. Niinpä syntyi idea, että vois kerran viikossa ajaa näitä nopeita kiinteävaihteisia Helsingin öisillä kaduilla, ja samalla päivitellä, speksailla ja jubailla kaikkee muuta aiheesta ja sen vierestä.

Tapaamispaikka: Dallapénpuisto
Tapaamisaika: Torstaisin klo 21:00

Siitä olisi tavoitteena ajaa ainakin pari tuntia välillä taukoillen, noin ~30km. Tiettyä reittiä ei ole mutta suositaan isoja, laadukkaita väyliä. Lopuksi palataan lähtöpisteeseen, ja safkataan jos on fiilistä.

Etuvalo vois olla hyvä ottaa mukaan ja mahdollisesti ajotakki jos on vilposaa. Ja tosiaan tarkkaa erottelua ei tehdä fillarin tyypistä, mutta parastahan se on jos oma menopeli ei hidasta porukan menoa.

Tervetuloa siis kaikki keitä kiinnostaa TÄYSIÄ ajaminen ja hyvä seura!

In English:

Due to popular demand for more group rides and night rides, I’m organizing a night ride/track bike meetup every Thursday from the 8th of August onward.

Meeting place: Dallapé park
Time: Thursdays at 21:00

We’ll be favouring wide and well paved roads, with occasional exceptions. The intention is to ride around ~30 km during the following 2 or so hours. A front light is recommended, and perhaps a jacket as the night gets cool quick!

We’ll be finishing close to the starting point.

Consider coming if you want to ride HARD in good company!

täysii

eilen käytin valoja lenkillä ekaa kertaa varmaa lumien lähdön jälkeen. pimeät yöt on kyl parempia kun valoisat yöt

Pyörällä ajamiseen liittyvät viikottaiset sitoumukset, poislukien se mitä lukee työsopimuksessa, ei ole ns. mun juttu, mutta satunnaisesti voisin osallistua.

Ja yleisesti tämmöiselle toiminnalle suphort.

hetkinen, miksi englanniksi lukee track bike meetup mutta suomeksi sanotaan ettei fillarin tyypista tehdä erottelua? eli onko tää ny FIXED GEAR ONLY vai ei?!

^ äsken oli vielä kiinteävälitteisyydestä puhetta tossa, tais unohtua korjata tohon enkuks.

PS. tykitellään

Tää kiinnostaa!

Yeahhh.

Ei oo ratapakkoo mut on omniumpakko.

Huomenna siis tällaista. Pyörän tyyppiin liittyen lähinnä en halunnu että kukaan jää tulematta sen takia kun ei tiedä onko oma fillarinsa katurata vai perus fiksi vai mikä.

Eli nopeat kiinteävälitteiset on hyvä.

Nii ja tohon nimim. kolkan viestiin liittyen: ajattelin ite tätä sellaisena et ois enemmän mahdollisuuksia ajaa yhdessä yöllä, ja tuoda nähtäville katuratoja, jotka ei välttämättä nää päivänvaloa niin usein kuin kuuluisi. Ajatus ei siis ollut, että joka viikko pitäs osallistua tai mitään, vaan sillon ku itselle sopii. Tää oli varmaan jo selvää, mut koin tarpeelliseks vielä selventää ettei muille tuu väärinkäsityksiä.

Järjestävänä tahona tulen ite tietenkin joka viikko.

Carl - 16:43, 7.8.2019 » Huomenna siis tällaista. Pyörän tyyppiin liittyen lähinnä en halunnu että kukaan jää tulematta sen takia kun ei tiedä onko oma fillarinsa katurata vai perus fiksi vai mikä. Eli nopeat kiinteävälitteiset on hyvä. Nii ja tohon nimim. kolkan viestiin liittyen: ajattelin ite tätä sellaisena et ois enemmän mahdollisuuksia ajaa yhdessä yöllä, ja tuoda nähtäville katuratoja, jotka ei välttämättä nää päivänvaloa niin usein kuin kuuluisi. Ajatus ei siis ollut, että joka viikko pitäs osallistua tai mitään, vaan sillon ku itselle sopii. Tää oli varmaan jo selvää, mut koin tarpeelliseks vielä selventää ettei muille tuu väärinkäsityksiä. Järjestävänä tahona tulen ite tietenkin joka viikko.
Itseänihän harmittaa vuorotyöläisenä se, ettei näitä pahemmin järjestellä viikonloppuisin. Ehkä joskus sitten. Mutta nastaa, että joku näkee vaivan edes järjestää!

tää tais unohtua aloituspostauksesta

jaa muistin just et vois lataa valot

Pakko jättää tänään väliin, kun on muuttopuuhailua ja kaikkea. Peukkuja ja toivottavasti pääsen jonain seuraavalla kerralla.

Kiitoksia kaikille paikalle saapuneille! 8 kuskia haastoi itsensä tänään Matiaksen johtamana vauhdikkaalle lampunostoreissulle.
Matkan varrella nähtiin hylätty talo, 3 peuraa sekä metsänhenki.

Erityiset kiitokset Matiakselle vielä hyvästä reitistä, ja tervetuloa kaikille myös seuraaviin ajoihin!

joo, alun kaupunkiosuus oli kyl vähä out of control, mut hyvät ajot oli

mullehan kyllä kävis vaikka kaks kertaa viikossa tämmönen

sama kyl

Kiitos ajoista! Oli vauhtia! Pitäiskö tehä yöajot itä-helsinkiin myös joku kerta?