Projekti: urvélo crack

Noniin,

Laitetaanpa tästäkin yritelmästä projektilanka tulille vaikka mistään kovin merkittävästä spektaakkelista ei olekaan kyse. Täällä kun vähemmän harrastetaan kuttaperkan hiplaamista niin saattaa tällä jotain yleisempääkin mielenkiintoa olla.

Kaikki alkoi siitä että mä olin että hupsista.

Sitten mä olin että sillalta.

Mutta sitten mä olinkin että entäs jos

http://static.ddmcdn.com/gif/10-duct-tape-320x205.jpg + http://www.framebuilding.com/NEWPARTSPAGES/NEWIMAGES/wp05ey6x.jpg = Profit.

Cervelo RS maatiefillarini siis otti syksyllä hieman hittä vaakaputkeen ja sanoi crack. Nyt kun maantielle on hommattu uusi runko ja tämä jäi ikäänkuin ylimääräiseksi, olisi tarkoitus paikata tuo vaurio ja tehdä tästä työmatkailuun konversiofixutin. Droppien vaihto on myös haaveissa, mutta sen kanssa pitää vielä hieman arpoa.

Maalit hiottuna vaurio paljastuu hyvälaatuiseksi.

Alkuperäiset dropit näyttää tuolta

Dropit on alumiinia ja mallia plugi. Työhypoteesi on jättää plugit paikalleen, rälläköidä itse dropit veks ja valmistaa uudet hahlot jotka kiinnittyisivät kierteytettyihin plugeihin pulteilla jotka voisi sitten vielä vaikka injektoida toiselta puolelta lujitetulla hartsilla. Vaan katotaan kestääkö kantti kun tuohon asti päästään.

Maaliduuni menee kanssa uusiksi. Tällä hetkellä mietinnässä on koko mattaharmaa tai sitten joku härski flake.

#konversiotkunniaan #paskankiilloitusta #äkkikuolema

projekti tarvitsee hipokiinakuitua

Tossa voisin harkita eksentristä keskiötä tai takanapaa, droppien vaihtamisen sijaan. Tässä on nyt kai kuitenkin 130mm perä ilmeisesti ja haarukan kaventaminen ratanavalle sopivaksi ei taida luonnistua jokatapauksessa… Ja maalijobeista, mitä tuhmempi, sitä parempi. Mut kai laitata Urvelo tms. tarrat? Ps. Mikä suunnitelma ton halkeeman suhteen oli?

Kiinakuitu ja tarroitus on vahvasti mietinnässä joo. Urvélo, Bastárdo tai mitä näitä onkaan.

Voipi tosiaan olla että eksentriseksi menee. Keskiö on mallia BSA eli vaihtoehtoja sinne päähän on vähempi. Trickstuffin vehjettä olen sillä silmällä katsellut. Kyllä tuon toisaalta kavennetuakin saa (130mm siis on perä) kun tekee semmoset vähän inbred/pomppismalliset hahlot jotka pokkaa sen 5mm sisäänpäin. Järkeä moisessa ei siis ole, mutta voishan tuota koettaa ihan vaan for shits and giggles.

Halkeaman suhteen suunnitelma on viistää halkeaman reunoja suhteessa 1:150 ton verran ja lammata siihen muutama kerros vaikkapa 90 grammaista kangasta päälle niin saa tuon viisteen ainakin jotenkin hoidettua. Ei mitään käryä vielä kuinka paksu tuon putken seinämä on, joten paha sanoa miten viistyy ennekuin kokeilen. Itse halkeama tosiaan on vajaan tuuman pituinen ja liki pitkittäin putken suuntaan joten kun poraa päät ja lammaa sen verran ettei lähde uudelleen repeämään niin jokohan tuo kestäisi. Ja jos ei kestä niin sitten tulee uusi crack. Tuolla on nimittäin ajettu muutama sata vaurion jäkeen joten ei se nyt ihan spontaanisti hajoa.

Kiinnostava projekti!

Hyvä meno täällä. Meinaatko tuosta kesä- vai talvicomukkaa, noin niinkö rengastilavuuksien kannalta?

Tästä tulee hyvä.

mohnomishe - 3:34, 7.11.2013 »

Tservelot on muutenki maailman rumimpii pyöriä, ja sitte tämmöne.

Hih.

Hieno projekti, arvostan.

Tekemisen meininkiä, tykkään!

Tämä kiinnostaa. Jos todella ajattelit nähdä vaivaa viimeistelyn suhteen niin miksei sitten samantien sitä härskiä ja flakea.

Mä luultavasti vetäisin tollaseen ihan vaan piruuttani kunnon Frankenstein-paikan ja jatkaisin matkaa.

^joo, mutta kun mulla on jo pari ajopyörää niin pitäähän sitä nyt jotain illat räveltää että pysyy setä poissa kaduilta mummoja potkimasta.

Mitä tulee vuodenaikakorrektiuteen, taakse vois mennä joku ujo 28 nippanappa hikisesti mutta edessä (3T Funda Pro) tekee kaksviitonen GP4000 jo todella tiukkaa. Eli kesälinjalla sitten mennään. Tossa on talvihommiin toi sisäsiittoinen kuitenkin.

Tästä tulee vielä jotain, sanokaa mun sanoneen. Jos olisin pastori, siunaisin.

timoma - 21:14, 7.11.2013 » Kiinakuitu ja tarroitus on vahvasti mietinnässä joo. Urvélo, [s]Bastárdo[/s] tai mitä näitä onkaan.
voidaanko sopia jo tässä vaiheessa että [tilaat 88 & 60 kehät](http://www.light-bicycle.com/carbon-road-bike)?

Custom neonvihreät Urvélo-decaalit kiekkoihin hoituu lienee täältä foorumilta.

Nii ja sitte mustaa mattakannua koko rungolle, keikkojen kanssa samaa kuosia olevat sticckerssit runkoon ja haarukkaan sekä murder’d out finishing kit.

No siis, kyllähän tämä seurantaan menee. Nyt on hyvät merkit ilmassa ja tästä tulee varmaan vielä tosi hauska vehje.

DIY ^^/

timoma - 20:31, 7.11.2013 » ...vaikka mistään kovin merkittävästä spektaakkelista ei olekaan kyse...
Heh
FF - 1:21, 8.11.2013 »
timoma - 21:14, 7.11.2013 » Kiinakuitu ja tarroitus on vahvasti mietinnässä joo. Urvélo, [s]Bastárdo[/s] tai mitä näitä onkaan.
voidaanko sopia jo tässä vaiheessa että [tilaat 88 & 60 kehät](http://www.light-bicycle.com/carbon-road-bike)? Custom neonvihreät[i] Urvélo-decaalit[/i] kiekkoihin hoituu lienee täältä foorumilta. Nii ja sitte mustaa mattakannua koko rungolle, keikkojen kanssa samaa kuosia olevat[i] sticckerssit[/i] runkoon ja haarukkaan sekä murder'd out finishing kit.
laik tis? http://viilipurkillinen.kuvat.fi/kuvat/yksivaihde/cannondale/34.JPG/_full.jpg

^Eaaarrhhhgggg, taas tuo kuva vainoaa mua aikansa eli mistä tuollaisen rungon nyt tähän hätään hommais… :slight_smile:

Miksi mulla on sellainen olo että tämä homma on just nyt lähdössä vahvasti lapasesta…

https://dl.dropboxusercontent.com/u/32819152/urvelo.jpg