projekti: "DART"

[s]http://www.kinokocycles.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/0/0060000004422.jpg

first in finland?

omaa fixirunko-omistushistoriaa muistellessa harmitti hieman ettei muutamaa (blb track, dolan, nelson) ole säilyttäny näihin päiviin asti. Tarkoitus olisi nimittäin lähteä vaihtoon tanskaan ens vuodeks, ja paikallisten pelottelemana aloin epäille etten uskaltaisi ottaa lowia tai makinoa messiin. Gangsta ja mielec putos laskuista myös, sillä tahdon pyörän jolla tykkään ajaa kovaa.

Valinnan tein näiden välillä:
dolan, goldsprint, pomppis, sebu, dart. Päädyin darttiin oikestaan koska hiilarikeula, korkein emäputki ja jyrkimmät kulmat.

Dartti on nyt matkalla kinokosta ohj. laakeri mielellään asennettuna kohti suomea. Tarkoitus olis heittää nuo mun yhdet open pro - miche kiekot kiinni, kaivaa tarvikelaatikosta halvin satula, satulatolppa, stemmi, riseri ja aika ajetut fsa verot.

Vähän vielä kahen vaiheilla laittasko 23mm kumit + ehkä väliin mahtuvat minimaaliset lokarit vaiko 25/28mm. 28 tohon pitäis mahtua. Polkimet tulee olee flättisträpit.

ens kesäks tosta olis tarkotus kasata sinkulamaantie/pidemmän matkan pyörä. Geometria kuitenkin sallii aika mukavan ajoasennon ilman pahempia avaruudetuksia.

innoitteena toimi mm nämä kuvat:
http://www.pedalroom.com/p/tokyo-fixed-dart-10965_3.jpg
http://www.lfgss.com/attachment.php?attachmentid=70114&stc=1&d=1373043009

vielä puuttuvia osia:

  • 28.6 tolpan panta
  • ehkäpä paremmat kammet.[/s]

jätkä ei kyl osaa koota käppää

Jos projektina on tarkoitus tehdä pyörä, mitä ei pöllitä ja mikä naamioituu alkuperäisväestöön, niin tää ei miusta toimi siinä. Kuitenkin uutuuttaan kimaltava runko, selkee fixed-outfit ja luultavasti suht balanssissa oleva ulkonäkö voi myös keikkaajien mielestä viitata ihan keikkaamisen arvoiseen pyörään. En tiedä sen tarkemmin Tanskan pöllimistilastoja, mutta uskoisin silti, että rehelliset rottapyörät sopis muiden pyörien joukkoon vielä paremmin. Hyvänä esimerkkina munakoiran Tunteeton tartsimään:

Mutta sit pyöräprojektina täähän on vallan mainio. Tästä rungosta ei oo vielä liikaa buildeja eikä varsinkaan nättejä buildeja tuota alinta lukuunottamatta. Halusin tätä myös ite jossain vaiheessa, mutta jäi sillon poistamatta.

Kiintoisaa. Tämä taitaa olla enemmänkin Bareknucklen kuin esim. Pomppiksen kaltainen runko?

Seuraavaa voisi vähän avata:

nutip - 12:51, 27.7.2013 » jätkä ei kyl osaa koota käppää
haha

tota jos ostaa kunnon ketjun voi vaikuttaa siihen ettei folke vie darttia jos sen hetkeksi jättää kampuksen fillariparkkiin tms.
krypton NYC fagotti vois olla potentiaalinen jaonguard tuotteet ovat myös hyväksi todetut.

puhalla maalit veke ja anna ruostua.

varsinki alempi dartti kiinnosta, mut tosiaan folke tuijottaa pyöriä päivät pitkät joten tunnistaa kyllä arvokkaamman tapauksen jos se näyttää ees vähäsen tuolta. Panosta lukitukseen.

Pragmasis myös katselmuksen arvoinen merkki lukkomarkkinoilla.

e: painotukset kohille

FF - 13:03, 27.7.2013 » krypton NYC fagotti vois olla potentiaalinen
[Tiedoksi](https://www.yksivaihde.net/old/984/296205)

Nii siis ei kai kukaan nyt vuotta jaksa pyöräillä joka päivä millään käppäpyörällä, joten riskien arviointi ja ottaminen on vaan nyt hyväksyttävä. Lukoiks lähtee messiin fahg ja evo, ja yöks pyörä omaan huoneeseen. Harkitsen myös ostavani 50e jalkajarrumummiksen baaripyöräks.

negaatio - 13:18, 27.7.2013 » Nii siis ei kai kukaan nyt vuotta jaksa pyöräillä joka päivä millään käppäpyörällä
:D
Mull Dundane - 12:58, 27.7.2013 »

Seuraavaa voisi vähän avata:

Gangstalla en tykkää ajaa kovilla paineilla pienillä renkailla. Ja se menee kans kategoriaan "pyörät joita en haluais menettää". Mielec taas on krossigeolla ja täynnä cantitappeja ja muuta sälää.

Idis täs on kasata kiva ratapyörä jos ei ole liikaa rahaa tai tunteita pelissä.

What is this. Etkö sä hankkinut Makinon just tuota vaihtoreissua varten?

Mull Dundane - 12:58, 27.7.2013 » Kiintoisaa. Tämä taitaa olla enemmänkin Bareknucklen kuin esim. Pomppiksen kaltainen runko?
pomppista harkitsin vakavasti, mutta kyllä tämä geometria on paljon sopivampi itelle http://farm8.staticflickr.com/7215/7186762843_f175e90654_o.jpg

tuo tokaks isoin koko tulossa. 55 kokoisessa pomppiksessa joku 12 13,5 emäputki (ja toki muutenkin laiskempaa kulmaa ja pidempää takahaarukkaa)

Zigura - 14:05, 27.7.2013 » What is this. Etkö sä hankkinut Makinon just tuota vaihtoreissua varten?
hehe, tää tuli mullaki ekana mielee ku luki avauksen. Vertailu tän ja pomppiksen välillä on vähän hölmö, onhan ne niin eri käyttötarkotusten pyöriä, mut siistii nähä tälläkin voorumilla dartteja, monesti kuolannu tota runkoa itsekkin mut aina sit päätyny johonki muuhu. Odottelen innolla lopputulosta

74 & 74, korkeahko emäputki, oikeinslouppi, ylikoon teräs, kuitukeke, kohtuu hinta = win.

toisaalta en kyllä hiffaa näitä jäbän zygämeininkejä; mikset ottanut tätä makinon sijaan?

Maalaa se pensselillä vasaralakalla. Folke hämmentyy.

…tai spraymaalilla. Lähtee myöhemmin helposti asetonilla pulverimaalin päältä. Lisäksi suojaa alkuperäistä maalipintaa.

Openprot 25c renkailla jättää ainakin vielä varan lokasuojille, todennäkösesti menis 28c+lokari… Paremmalla puoliskolla on ajossa tollanen ja vaikuttaa kyllä todella pätevältä peliltä.

^ kova. Ratakulmat ja lokarit märäks talveks kiinnostaa

Dallas area rapid transit

negaatio - 14:06, 27.7.2013 »
Mull Dundane - 12:58, 27.7.2013 » Kiintoisaa. Tämä taitaa olla enemmänkin Bareknucklen kuin esim. Pomppiksen kaltainen runko?
pomppista harkitsin vakavasti, mutta kyllä tämä geometria on paljon sopivampi itelle http://farm8.staticflickr.com/7215/7186762843_f175e90654_o.jpg tuo tokaks isoin koko tulossa. 55 kokoisessa pomppiksessa joku [s]12[/s] 13,5 emäputki (ja toki muutenkin laiskempaa kulmaa ja pidempää takahaarukkaa)
Minusta tfgn sivuilla on nykyään aavistuksen eri geotaulukko tuolle rungolle.

samat luvut siinä näyttäis olevan, tossa vaan vähän epäselvästi efektiivinen vaakaputki merkitty. TFG:n sivua ei vaan voi copypasteta